Jump to content

Moto Zajednica

zaludan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1572
  • Pridružio se

O članu zaludan

  • Rođendan 17.11.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    N44 37.451 E20 22.527
  • Motocikl
    -

Poslednji posetioci profila

4595 profile views

zaludan's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

7,1k

Reputacija u zajednici

  1. Svuda po Srbiji, gde god je nešto zanimljivo - bam, niču bespravni objekti.
  2. Tu ti je deo od Ljiga do Preljine autoput. Ibarska je ovo: I po meni, to nije vožnja, to je terapija Do Ljiga zna da bude gužve, posle toga, vrlo retko. Put je dobar do Preljine, sređivan. Ne znam kakvo je parče kad se u Preljini skrene prema Kraljevu - nisam prolazio 4-5 god - a bio je ok, uz malo veću gužvu od Preljine do Kraljeva. Nevezano s tim, izgleda da Michelin uzima neke pare za marketing - teško da je sve ovo autoput
  3. Jes', fala bogu, od kad je onaj u Beču. Kako zabranjena? Šta tačno je zabranjeno? Bio sam pre 3 god, nikakve zabrane nigde nisam video, i ne samo to, nego su na glavnom putu i putokazi gde da se skrene. Planiram ovog proleća opet da idem tamo, pa me baš interesuje. P.S. @lencuga ljubi brat
  4. Nemojte pogrešno da me shvatite, daleko bilo da podržavam ovo, ali bre napraviste dramu oko naplate i ozbiljnu strategiju kako je izbeći. A u pitanju je 300din.
  5. zaludan

    Formula 1

    Ali baš isto tako, sve.
  6. zaludan

    Formula 1

    Nije u tome problem. Uvek je bilo favorita i nedostižnih. I ne, nisam imao bolju zanimaciju - pio sam kafu, gledao, smorio se, i promenio kanal. Ne znači da neću gledati sledeću, naravno da hoću. Odnosno, pokušaću.
  7. zaludan

    Formula 1

    Ma sve to razumem. Ali, do osmog kruga je izgledalo da je trka praktično završena, i jednostavno, nisam imao volje da gledam dalje. Ne očekujem ja mnogo, odavno. Za sve ove godine koje pratim F1 (klinački od detinjstva, ozbiljnije od početka 90-tih) nisam gubio interesovanje, ustajao sam u pola 4, vozio 30km da gledam prvu trku sezone jer niko nije prenosio od naših TV stanica, buljio u ekran dok je Šumaher vrteo krugove na prvom mestu... A navijač sam McLarena - realno, jako malo razloga za radovanje sam imao poslednjih 30 god, i puno razloga za odustajanje. Poslednjih 30 godina nisam gledao manje od 10 trka. Ne znam tačno, ali se sećam da recimo Mađarsku 2006-te nisam gledao, da je bila posle jako, jako, dugo vremena trka koju ne gledam, i desi se "ludilo trka". Ali ova generalna predvidljivost koja trenutno vlada... Kao ranih dvehiljaditih, ali uz dramatično povećanu tehničku pouzdanost bolida. Sad se i strategija, osim ekstremno retkih primera, svela na user - svi iste gume koriste, jednak broj zaustavljanja, i jedino neki lom daje prednost kad nekog usere. A Šumaher je ubijao Hila u pojam različitim izborom guma. I tako... Stvarno jedva čekam nova pravila.
  8. zaludan

    Formula 1

    Ma videh da je kao bilo zanimljivo, ali nisam izdržao do toga. Stvarno izgubim volju. Jednostavno, niko nije bilo toliko dominantan kao RB danas, ili ako i jeste, bar su njihovi vozači vodili bitke između sebe, bilo je nepouzdanosti bolida, po neku trku je mogao neko drugi da dobije. I, na kraju krajeva - sve što je bilo zanimljivo je bilo daleko od prvog mesta.
  9. zaludan

    Formula 1

    Adrian Newey - grobar Formule 1 Nisam mislio da je moguće. Gledao sam dok je Šumaher dominirao, pa Vettel, pa Hamilton. Nisam navijao ni za jednog od njih, ali sam i dalje gledao. Evo odgledah 8 krugova, i nemam volje više. Ama baš nikad nije bilo toliko monotono.
  10. Ja vam prenosim moja iskustva - jednom ili dva puta mesečno sam u pograničnom području zapadne BiH, od Brčkog do Karakaja, i jednom godišnje do Trebinja. Na otvorenom putu ja tamo ne kočim jer mi neko sa sporednog puta oduzima prednost, i, da ne pričam od drugim mestima jer sam retko u gradskoj vožnji, u Bijeljini, vozači su neuporedivo smireniji i uviđavniji, kolegijalniji, nego kod nas. Da l' su Nemačka, ne znam, nikad nisam bio, ali da je kultura u saobraćaju na višem nivou, jeste sigurno. I, pitajte nekog odande kako im je kad dođu u Beograd i okolinu.
  11. Možemo ovako sto godina, a ja ću i dalje da tvrdim da je saobraćaj u zapadnoj BiH kao Nemačka u odnosu na ovde. I svaki put kad odem ću da se iščuđavam tome.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja