Jump to content

Moto Zajednica

sinisa7

Članovi
  • Broj tema i poruka

    265
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sinisa7

  • Rođendan Avgust 27

Contact Methods

  • MSN
    sinisaa7@hotmail.com
  • Skype
    sinisaa7

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    VN 750 custom

Poslednji posetioci profila

2368 profile views

sinisa7's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Vreme posluzilo, posecenost bila dobra, atmosfera dobra... sve u svemu OK skup po meni Sto se policije tice bilo ih je kao i na svakom moto skupu sto je skroz ok. Uz put nisam sreo ni jednu patrolu, za razliku od prethodnih godina koliko sam primetio nikoga nisu dirali ni zaustavljali. Nisam primetio da je ijedan policajac u uniformi usao u kamp i zverao okolo za razliku od prethodnih godina.
  2. Evo duze verzije, inace oni koji su brojali kazu da je bilo 230 motora
  3. Problem se javlja kad odes npr u petak i popio bi jedno pivo, a ako to uradis nema vracanja kuci bez kazne Ako ostanes u subotu je uglavnom glavno vece koje ume da potraje.... i ujutru sigurno ostaje neki promil i umesto da odes kuci ko covek da se naspavas ostanes i bez dozvole, para a neki i bez posla propadne ti cela sezona u startu! Ok za ove sto se napiju pa sednu na motor i glupiraju se, ali ko mirno i lagano vozi ne vidim razloga da nadrlja posle jednog piva i nakon sat/dva sedne i lagano kuci. Takodje mi nije jasno sta su pokusali da urade jureci lika koji ga razvukao 200 na jugovu jureci ga pravo u centar grada. Pa on bi usporio u gradu, ali ovako sa policijom za repom.... ne verujem Po meni je tu policija ugrozila njegov zivot, tj njih dvojice ako se dobro secam, zivote ostalih ucesnika u saobracaju , pa i svoje zivote jureci napaljenu budalu kroz centar grada!
  4. https://www.facebook.com/events/445944675508685/?notif_t=plan_user_invited
  5. Dok se neki klubovi raspadaju, dele.... Mi smo se odlučili da testiramo drugarstvo, slogu, kolegijalnost kolega bajkera i ljubitelja dvotočkaša našeg okruga i njihovih prijatelja. SVI SU DOBRODOŠLI!!!
  6. Moto klubovi iz Braničevskog okruga( Firetown - Požarevac, Stiški Orlovi - Majilovac, Rečički Drakulji - Rečica....) organizuju OTVARANJE SEZONE. Okupljanje je 13.4.2014. u Požarevcu na kružnom toku oko 11h. Oko 12h defile kreće do Majilovca, tamo se pravi kraća pauza uz pićence najverovatnije, dalje se nastavlja do Biskuplja gde je organizovano dobrovoljno davanje krvi, riblja čorba, riba, piće, osveštavanje motora.... naravno sve je BESPLATNO!!!! Cilj je što masovniji odziv motociklista
  7. sinisa7

    Suzuki GS550ef

    koliko je takav motor za krakate, oko 190cm i 105kg?
  8. Ok cena za VT, ali nemam ni za trandzu, hahaha ne verujem sta napisah sad ako cujes za nesto malko jeftinije javi
  9. mislim da nemam para ni za jedan , ali daj cene za svaki slucaj nasi matorci odose sinoc u grcku na moto skup preko bugarske haha bas ti odgovara nik
  10. pa ti prodajes i transalpa onog na oglasima hahahaha
  11. Super je, ali nemam te pare Cena je 1.700 koliko znam i to je bas povoljno, ali nemam
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja