Jump to content

Moto Zajednica

zlacjani

Članovi
  • Broj tema i poruka

    251
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: zlacjani

  1. Prodajem: sediste za KTM EXC / SXF 2007god (verovatno odgovara za vise modela) Kaciga M pantalone sve uglavnom 34, to je neki L dresovi L sem alloy koji je XL cizme alpinestar tech 7 broj 10 ili 44 jakna sa zastitama takodje L rukavice 4 para takodje L 2 para naocara 100% i ostatak aktivnog donjeg vesa u istoj velicini. Najradije bih prodao sve na gomili, a posto je sva oprema polovna, ne znam ni za sta koliko da trazim...pa ako je neko voljan da mi da smernice koliko sta otprilike vredi (ili cela gomila). Sve se moze pogledati u Rakovcu,( Novom Sadu ili Sapcu po dogovoru). Ponude i pitanja na PP ili ko je zainteresovan za neki deo opreme nek da i realnu ponudu. Trenutno mi je MTS ugasio broj pa mi eventualno saljite poruke na viber 064\4493629
  2. ja svoju skoro prodah, pa se pokajah...sad pecam gore da izadje sta u toku zime, taman za sledecu sezonu ..bolji motor nisam vozio .
  3. da, otisao... i strom i xjr1200 i xt1200z i z1000 sva 4 sam prodao u par daa, ostao mi zrx1200 samo
  4. Ima drugar u Malmeu dobrog putnickog viana, kontao sam da to nikom ne treba pa doterao caddy sa 7sed...koji i dalje ceka kupca Ako nekog zanima kombi mogu mu traziti slike i sta vec. Kombi daje pod garanciju kune se u stanje, mene samo registracija vec zaboli, kad pomislim na 2.2
  5. zlacjani

    Pitanje za XJR

    motor je moj, ocarinjen je 2013, prvi put je registrovan u ch 2003, a poslednji put 2007e...ako uspem da nadjem kopije svih dokumenata imas ih na uvid. vozila uvezena pre 2017 ako se dobro secam ne zahtevaju potvrdu agencije, tako je i nastao raskorak u godistu...svaki treci auto uvezen iz ch ima datum prve reg umesto godinu proizvodnje....koji je uvezen i ocarinjen pre novog zakona. nista nije sporno, tako je i meni objasnjeno u AMSS kad sam se raspitao pri kupovini, svestan sam bio da nije 2003 pa proverio za svaki slucaj
  6. Hvala Borise sto si mi ulepsao dan Motor je TOP!
  7. zlacjani

    Naked do 2500e?

    Da li ste uzeli u razmatranje i Kawasaki Z750? 4 cilindra, dosta bolji od svih navedenih, lepših linija, jači motor, a lako se i lepo vozi?
  8. haha, zaglavili u kafani u Bijeljini...dobro se i mi nismo pogubili.
  9. nocas je na putu od Sremske Mitrovice preko Velikih Radinaca i Vrdnika do Novog Sada izgubljena auto tablica, od pljuska i haosa dobro se nismo podavili. NS 313 IC Ako je neko negde slucajno vidi negde, placam pivo!
  10. ja sam skoro počeo da vraćam u život jednu XJR1200, neshvatljivo je kako je neko mogao da čuva takav motor u garaži 10 godina a da ga nit vozi nit registruje...morao sam da ga kupim i povratim ga u život, nadam se da će biti spakovan uskoro i u narednih mesec dana na drumu!
  11. Ja sam po KTM-a isao u Geteborg, meni nije problem put, samo vreme... Citam vase putopise po vukojebinama, sve zamisljam da nadjem neku ekipu pa sjebem godisnji u prasini umesto na pesku. Ako budem isao za Švedsku ponovo mogu ti mozda dopremiti motor, i to nije iskljuceno!
  12. https://www.kupujemprodajem.com/KTM-exc250-f-sa-papirima-62833902-oglas.htm?filter_id= ovako nesto?
  13. imam ja negde...javim cim vidim gde su
  14. Moj Beverly prešao već 32.000 (kupljen je nov ovde 2011g.) iako je i dalje kao nov. kad ga uporedim sa drugima koji su "isto" prešli rekao bih da sam dodao jednu nulu
  15. Bilo koji strugar ti napravi šraf za tipa 200din. parče aluminijuma kupiš na najlonu, ako je od Al (prodaje lik odlivke nedeljom)...pa napravi par komada, da ih ne kupuje kao dosad (nikad u životu nisam menjao taj šraf inače).
  16. Ova honda mi i nije neka neodoljiva ponuda za te pare, TDM 900 kud i kamo bolja opcija..Strom možda?
  17. Ako nekog zanima gore pomenuti komplet rado ću ga ustupiti...korišen jednom za mesec dana, i tad sam se smorio. U jednoj ruci vukljam psa na povocu, u drugoj pokušavam da držim aparat, 30 fotki sam opalio možda Uz komplet dajem i 2 torbice, jednu sam dobio uz njega, a drugu sam kupio naknadno.
  18. kud nisi malo glavatiji Meni bi ovakva L baš legla!
  19. Nije problem, već u samom nazivu teme si moga da naglasiš da su ti potrebni retrovizori, a ne delovi...čisto da ako očekuješ da ti neko pomogne da ne smaraš one koji to ne mogu Nadam se da si skontao poentu, nije ništa zlonamerno.
  20. To si mogao i u naslov u da napišeš, a ne svi da otvaramo temu da vidimo šta ti sve treba..
  21. Džaba ti COC kad se podaci u njemu i saobraćanoj ne poklapaju...isto sam prošao sa TDM-om 4tx. sad više ne možeš da ga registruješ ni ovako ni onako, stoka, jebo ima ja sve na svetu (izvinjavam se na rečniku, al mi je puko film). Motor po Yamahi Srbija ide 45, a po saobraćajnoj 65km/h...znači da motor nije više po fabričkoj specifikaciji, ne možeš da ga vratiš na blokadu na 45KM/h, jel bi to bila prepravka prepravke, a ne vraćanje u prvobitno stanje, to je bio zvaničan odgovor agencije govnara Okanovića, izmislio čovek pravila, ko da se svi vozimo po njegovom dvorištu!!!
  22. Meni je sve predmete od kože radio Milan iz Bukovca, radnja se zove Bull. Skoro je pravio nekom klubu kožne prsluke, vrhunski izgledaju. jedino što ti nije baš blizu.
  23. što pitaš za rubove i patos,to mana neka ili...??? Pitam samo, Austrija zna da bude dobar deo godine posoljena, a to se najbrže pokaže na rubovima i patosu. Japanci, mazde posebno, imaju sklonosti da brzo pokaže rđu, a obično i pokažu odozdo, rubovi, pragovi, donji delovi vrata. Ako je sve kao što je kolega napisao onda nema bojazni, auto je ljudski čuvan ili jednostavno nije vožen gde se baca puno soli!
  24. Problem je što kuka uglavnom ima dozvoljeno vertkalno opterećenje do 75kg, ja sam imao nosač za 2 ili 3 bicikle koji sam hteo da prepravim takodje u ovakav nosač za cross, ako će neko da te drka može samo za to vertikalno opterećenje, neke kuke imaju veće neke manje dozvoljeno (nije u pitanju vučna sila). Često ti nosači za kuku imaju i soptvenu signalizaciju, pa ne mogu da te drkaju ni za gabarite... Nosači za bicikle, i boksovi za pse (koji se takodje montiraju na auto kuki) nemaju nikakve sertifikate i čuda koja si ti dužan da daš na uvid organima, em nemaju dodira sa nekom registracijom jer nisu vučna- priključna vozila. napravi i bole te!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja