Jump to content

Moto Zajednica

SIRETA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu SIRETA

  • Rođendan 18.10.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

SIRETA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Druze putopis je super, kao i ostali koje si postavio, samo, ovaj je na R-u P.S. Ti pricas o godinama??? Pa ja sam vidjao ljude dosta mladje od tebe koji imaju manje elana od baba Mare koja je Parkinsonu izdala sobu na neodredjeno jos pre 15god. A ti malo malo pa drum pod tockove.TJA!
  2. Hvala druze, pratim forum vec duze vreme i mislim da znam sta cu uzeti, za pocetak. Da se razumemo nemam bas neko vozacko iskustvo. U stvari nemam nikakvo iskustvo,nemam ni "A". Par predjenih km je samo bacilo varnicu na bure benzina, i to je bilo presudno da resim, KUPUJEM MOTOR!!! Kada se malo ustelujem, dogodine, boze zdravlja, uzecu nesto ozbiljnije. Za sada mislim da bi mi MZ 250 sasvim odgovarao. Sta vi mislite, za pocetnika, polaganje, mislim, da ta kubikaza nije premala ?
  3. Iskreno se nadam, ali kao sto rekoh, samo da se oporavim od godisnjeg. Idem u Hrvatsku na more( JEDVA CEKAM AAAAA), pa kada se vratim pocinje organizacija
  4. Znam ja koliko moze da razvije :o ;D samo jos da kupim jedan, za pocetak. Ljudi hvala na prijateljskoj dobrodoslici.
  5. Pozdrav svima, ja sam Bojan and Im an motoholic 2 ;D i to veliki ali trenutno vozim 4 tocka (sevnuce i bajk, samo da se oporavim od g.o.). Iz Sremcice sam i svake godine sam vas ispratio, kako i ne bi, pa moram detetu da pokazem 1000 dedamrazeva na celicnim konjima. Kako sam stigao ovde, posto se bavim poslom koji je usko vezan za tockove tacnije prodajem ih, jednog dana dovezao se jedan vas clan da promeni gume na kolima, gde ces da nadjes bolje mesto da upoznas bikera od prodavnice pneumatika. Posto sam primetio da se covek bavi ili bavio "nekim" sportom i da je starog kova (citaj fer play) udjosmo u pricu. Dodjosmo do motora, kaze: imam ja suzuki gsxr 1100 clan sam Bjbikers-a dodji na sajt, prijavi se, pogledaj sta ima. A ako planiras da uzmes 2 tocka nemoj da kupujes stranca, ima i kod nas dobrih motora, provereno! To je usledilo posle moje price kako sam vozio komsijinu, ne zenu vec kawu 999, i kako mi je srce ostalo na njoj, oh nesrecne li ljubavi :'( Lik me je iznenadio pozitivnim stavom i nacinom razmisljanja, toliko da sam hteo da ga upitam gde radi kao volonter, ali zadrzah to za sebe. Pomislih ako je on toliko cool, mora da je i celokupna komuna Bjbikers-a. Nisam pogresio i od tada, bese to u Decembru prosle god, pratim sta se dogadja kod vas. Jos samo da ga pozdravim, Charuga super su ti fotke sa putovanja, zavidim ti POZDRAV SVIMA.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja