Jump to content

Moto Zajednica

KANJO

Članovi
  • Broj tema i poruka

    378
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu KANJO

  • Rođendan 31.08.1981.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd-Jajinci

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

KANJO's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

109

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo , jel moze da se uradi konusno leziste za kraj spone, po uzorku spone?

    Od kog metala bi to bilo dobro'

    Kraj spone je od mercedesa 190 cini mi se da je konus 10.9mm.

    Meni ne treba za auto vec za neki mehanizam, mozda je jeftinije da se uradi vec da kupujem rukavac od mercedesa..

    Treba mi takva dva komada , ako mozes i cenu da mi kazes.

     

    Hvala

  2. KANJO

    Razni delovi

    Prodajem dosta nekakvih delova od copera kog je drugar rastavio i resio da udomi u delovima. Naime, isti se odselio van drzave te je mene zamolio da mu pomognem. Na prodaju su sledeci delovi: Springer viljuska sa tockom, kocnicama, guvernalom, rucicama itd. Agregat, yamaha R1, 2000godiste, sa karburatorima. Zadnja viljuska sa tockom i gumom 230/60-15 Amortizeri zadnji od harley-a neznam kog. Koso sat, nov ne koriscen. Auspuh Instalacije Nozne komande I jos kojekakve sitnice. Javite se na 062277697 za vise informacija.
  3. Zdravo, evo broja 062/277-697. Milos. Pozdrav

  4. Pozdrav, jedan clan te je preporucio . kaze da imas dijagnostiku za f650gs koji mi pojeo sve zivce! Posalji mi br. telefona ako si voljan, pozz!

  5. Sam prigusivac i katalizator su u odlicnom stanju (za razliku od prethodnog izduva), te cemosamo zameniti dotrajalu izolaciju. I kad smo vec otvorili izduv, resio sam da izbacim katalizator. Nema kontrolne lambda sonde iza njega tako da nece nista skoditi... Sklapanje, varenje, poliranje... Jedan izduv je ispoliran u visokomsjaju, a na drugom su prikazane verzije matiranja i sjaja da vlasnik odabere jednu od 5 opcija...
  6. Nakon varenja prvog, uslediloje otvaranje drugog, identicnog izduva... Na slikama se vidi ocigledan razlog otvaranja.
  7. Zaboravih da napomenem da je veoma vazno da se obeleze delovi koji se odsecaju gde su bili tj u kom polozaju, da bi se nakon ponovnog sklapanja uklopili svi uglovi.
  8. Izolacija je stakleno platno, otporno na visoke temperature i otvoren plamen, pa onda mineralna vuna, pa ponovo stakleno platno a sve je ucvrsceno 3M-ovom samolepivom trakom koja je takodje otporna na visoke temperature i otvoren plamen. Ovo platno i traku sam nedavno dobio od prijatelja i nisam se nesto interesovao gde se moze nabaviti. Usledilo je zatvaranje,varenje i priprema za poliranje...
  9. Eeee sad je bolje. Kad smo savili lim tj formirali cev od perforiranog lima usledila je proba...
  10. Videh i ja al kasno. Ajd ujutru kacim nove smanjene...
  11. I evo ga... Progorela izolacija, kao i sam prigusivac te smo odlucili napraviti novi...
  12. E pa da podelim sa vama par detalja kako sam uz jos jedan par ruku resio dva izduva od MG Norge-a 1200. Naime, drugar (Saki) i ja vozimo isti model i godiste, i u oba slucaja izduvi su sa spoljne strane poplavili, pozuteli itd, a njegov je i promenio zvuk, sto je za 1200ccm neprihvatljiv ton. Resili smoda ih otvorimo jedan po jedan, zamenimo sta treba postavimo novu izolaciju i sve zavarimo ponovo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja