Jump to content

Moto Zajednica

CoPenbg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu CoPenbg

  • Rođendan 29.11.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd

CoPenbg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nisu to cetiri migavca, nego kada ti majstor Djura prespoji pa kada kocis on umesto crvenih stop svetla pokazuje zuta. ;D
  2. Tuga bas. :-[ Evo meni sad devojka rekla da je momak poginuo, a to je decko njene ortakinje iz odeljenja. Saucesce...
  3. Sorry za off ali video sam skoro celu ekipu kako krece iz blokova negde oko 10 sati ujutru. P.S. Prepoznao sam Pablov motor.
  4. Vecheras oko 20h sam se vracao iz grada, u ul. Jurija Gagarina kod Neptun-a sam video srebrni VW Golf 4 i neki crni motor (nisam prepoznao marku). Sudar je 100% chim je bilo policije. Motor je bio podignut sa asfalta ali je kaciga bila na tramvajskim shinama kao i par ljudi koji su razgovarali sa policijom. Nadam se da nije nishta ozbiljno, nisam uspeo da vidim nikakva oshtecenja na motoru, kao ni na kolima. Da li neko zna neshot vishe o ovome?!
  5. Znachi necu imati problema sa mezimcem! ;D
  6. Cool su momci skroz. Kod njih sam pazario mrezicu za rezervoar i lanac (zmijicu). Probao sam i par Shark kaciga, chak mi je lik iz radnje rekao ako se odluchim za njihove kacige da moze da mi napravi popust. Ipak je pao AGV! Sve pohvale za radnju!
  7. Naruchio sam rukavice od Yamahe Plattner, stigle su za 10-ak dana. Inache kod njih radim servis, disha i serviser su skroz ok momci!
  8. a ko još parkira motor na označenom parking mestu za automobile.. ??? Realno? Morash nekako da ga obezbedish ako necesh da dobije noge, znachi vezivanje za banderu a toga nema na obelezenim parking mestima! Jedino ispred nekih ustanova, na Adi... ima onih metalnih konstrukcija koje sluze za vezivanje motora tj. to je neka vrsta obelezenog parkinga.
  9. Radio je Srdjan Dimic, ima ga na forumu pod nickom srdjan dimic981 !
  10. Pozdrav svima, zovem se Pedja nadimak Cope. Sa Novog Beograda sam. Vozim Yamahu yzf r-125 '09!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja