Jump to content

Moto Zajednica

NOTORIOUS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    461
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: NOTORIOUS

  1. Diskovi o'sli. Ostao samo vizir za TDM-a.
  2. Ako je tako onda mogu da se iskoriste za abstraktnu umetnos' Zato idu onome ko prvi ponudi neku cifru.
  3. Prednji su 4 mm, a zadnji je nesto manje, 3,5 mm.
  4. Neko nesto... Ostali su diskovi i vizir za Tdm-a.
  5. Vizir je u odlicnom stanju, bez ostecenja..
  6. A stitnici su otisli, ako mislis na plastiku. Vizir moze za 2000 rsd. Grejaci kolena.... sta znam neka bude 500 kinti. Diskovi idu onome ko prvi ponudi neku cifru Hvala Carlieeeee:)
  7. Kamerica o'sla i stitnici takodje.
  8. Hiljadarka i daj adresu saljem ti sutra.. Nije navigacija nego mala kamerica. Nju dobijes za 500, znaci 1500 rsd ukupno Ti javi ako ti valja i sta ti treba.
  9. Hvala Charlie, izvinjavam se zbog gramatickih gresaka, tako je to kad se sprdas sa drugom Cena....pa nem pojma koliko ovo sve moze da kosta... Ako je mnogo 3 crvene za sve ovo vi recite koliko nije. Meni ne treba, a smeta mi samo po kuci. Ko se javi do nove godine dogovoricemo se sigurno.
  10. imam nekih problema sa postavljanjem.... ako je neko zaintresovan mogu mu poslati na viber.....
  11. Dodjite, pogledajte, ponudite pribliznu cifru.... dogovoricemo se.
  12. Hvala drugari. Na brzinu sam postavio oglas pa sam izostavio par stvari: pre par meseci zamenjena lamela, druk, korpa.. a pre 10ak dana zamenjene gumice na glavnom kocionom i zamenjeno ulje u kocionom sistemu. Ja ne vidim neke kvarove u narednom periodu, tako da ko ga pazari mislim da ce se lepo navozati. A da zaboravio sam auspuh bi trebalo zavariti poceo da se cuje pre mesec dana, znaci neko manje ulaganje kod varioca... Cena je podlozna korekciji, ali je ona jako mala. Nece biti kao za TDM-a Cena:700 evra 064/ 666 3962 Coa a.k.a Aca a.k.a Notorious...
  13. Hvala Lalajko, prosledjujem nekome tvoj oglas ako bude zainteresovan.
  14. Izvinjavam se momci na nepotpunom oglasu... Pa recimo 700 evra. Bio sam sad do sela na par dana presao sam sa njom nekih 400 km i vratio sam se bez problema.
  15. Na zalost zamene mi ne igraju jer se povlacim na neko vreme iz moto sveta...jbg
  16. farbane su plastike bocne grebanje, padovi..nije da je motor bio smrskan pa sam ga ja vaskrsao. Prosto svako je padao pa i ja. Hvala Gavro na savetu, na zalost nisam vise u mogucnosti da ulazem u motor. Ko zeli moze ga kupiti za nizu cifru bas iz tog razloga, da ima "lufta" i da ga ofarba ako zeli za razliku u ceni. Ja sam ga ofarbao u crno bilo mi tako lepse. Laki. napisao sam registrovan do Juna 2015. Hvala svakako. I dalje vazi: dogovoricemo se za cifru...razlog prodaje proklete pare....
  17. Ne znam kol'ko da stavim cenu... Recite jel malo, jel puno... Znam da je vreme katastrofa, ali.....
  18. Meca je u solidnom stanju. Pali, radi, ide, a moze i da se zaustavi. Motor je 2300 kubika, radi i na benzin i na plin, trosi oko 11l plina. Koliko sam primetio nema nekog ozbiljnijeg ulaganja u auto... limarijski solidan, poceo je lak da se ljusti na haubi i gepeku na par mesta. Motor je odlican, ne trosi ulje i ide jako lepo. Akumulator skoro nov, gume mogu da posluze jos godinu mozda i jace, siber radi, muziku nema(tacnije instalacija je provucena fali samo player, zvucnici ne znam u kakvom su stanju). Registrovan je do kraja januara 2015. Plin je atestiran.
  19. Ajmo drugari , moze popus' ...
  20. Da napomenem da je prodaja hitna.... 1700 e
  21. Uz motor ide kompletan alat iz Louisa,set za krpljenje guma (nekoriscen, ali izgleda kao iz drugog svetskog rata posto se tumbao po koferu 4 godine), cerada za pokrivanje, nesto spreja za lanac, set za ciscenje lanca i pola litre prepecenice(ja pek'o licno, sidu leci)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja