Jump to content

Moto Zajednica

Nimmin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1358
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Nimmin

  1. Drugar ti je u pravu. Vrlo verovatno da ćeš u auto školi voziti nešto jače od 125ccm pa ćeš se već navići.
  2. E baš ti fala obaška, sad je sve jasno.
  3. Ajd' pojasni mi malo ovo, da se ne plašim previše, da li svi (imam 390 ADVENTURE) sa prvim brojem 3 imaju neki problem i, ako da, šta je u pitanju?
  4. Uh, teže objasniti nego odraditi. Vidim da si iz Bg, javi se da svratiš neki dan da odradimo na licu mesta, za DŽ, naravno, kao i svima do sad.
  5. Hm, ne znam koliko je teško naći felnu koja već nije oštećena na isti način, ali, da samo kažem, problem rešiv: to sam uradio na svom KLE-u, kao i nekolicini kolega sa foruma.
  6. Imam, komada 2, '83 i '85.g.
  7. Nimmin

    Kove 450 Rally

    Bilo skupo da postaviš i neku fotku, za one koji nisu (a u budućnosti možda ni neće) otvarali onu temu o Kove800?
  8. Ok, tvoja je! (poluga mislim, heh). Sad gledah na ''google maps'' - 28km si udaljen od mene, hoćeš da dođeš, pa i da se upoznamo, ili da ti pošaljem u ponedeljak?
  9. Proveri pa javi, prvi si svakako.
  10. Poluga kvačila Kawasaki ZX-7R(96-02) sa štelatorom crna VC71 - KupujemProdajem KUPUJEMPRODAJEM.COM Poluga kvačila Kawasaki ZX-7R(96-02) sa štelatorom crna VC71582 RMS Šifra proizvoda: 184102140 OPIS PROIZVODA Vicma poluge su rađene po fabričkim specifikacijama za... Poklanjam polugu kvačila kao sa linka, potpuno nova, nikad montirana (pogrešno sam pretpostavio da bi mi odgovarala, uz neke prepravke. Zaheb.) Samo poruke u temi, budimo transparentni.
  11. E, onda ok, kad može da se kupi diploma faksa (pa i doktorat) a da se ne smara sa predavanjima, kolokvijumima i ispitima, normalno je i kupiti ''legalnu'' dozvolu.
  12. To ''legalno'' i ''kupiti dozvolu'', khm, nikako mi ne ide u jednoj rečenici.
  13. Zna li neko šta bi sa ovim potencijalnim uvoznikom, netragom nestade?
  14. Nimmin

    KLR ili KLE?

    Kao neko ko je posedovao i vozio oba modela izneću svoje, krajnje subjektivno mišljenje, ne zalazeći u priču o tehničkim karakteristikama: KLR 650 (Tengai varijanta) mi je bio mnooogo draži i pružao više užitka pri vožnji, kez je bio prisutan pri svakom silasku sa motora.
  15. Ne bilo ti teško, možeš li da daš neke mere, npr. dužinu rukava, mereno sa unutrašnje strane i širinu na leđima, mereno od štepa do štepa rukava?
  16. Hvala svima na interesovanju. Prodat.
  17. Nimmin

    Kupujem auto

    C5, karavan, 2,0 dizel, automatik, full, 2009.g, odgovara? Cena više nego povoljna.
  18. https://twitter.com/i/status/1730563037227036777
  19. Kupljeno! Šaljem podatke za slanje.
  20. @Ćomi- Imao sam isti problem, fabrički vetrobran skoro da i nema funkciju, povišeni aftermarket rešava problem.
  21. Imam, blago zatamnjen, ima čak i deflektor. Ne prodajem - poklanjam.
  22. Kupljen pre 4 godine sa 52000 na satu, prešao u prve dve godine oko 6000, posle vožen samo do tehničkog pregleda. Nije mažen ali je pažen, nije sad zbog prodaje stavljeno sve novo, sve što je dodato montirano u prvih par meseci posedovanja, ulje jednom promenjeno. Zamene me ne interesuju, našao sam sebi ono što mi paše (KTM-ić), za aktivne članove oozbiljan popust o kome možemo da pričamo uživo. Vlasnik, prenos pod obavezno. U cenu ulazi i dizalica, stabilna, vrlo zgodna za skoro sve radove oko motorčeta. Slike govore više: Kawasaki versys 650 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki versys 650 ABS, 2007. godište, Touring, vozilo prešlo 58000 km, Novi Beograd. Cena 3.800 € - Motori - Polovni Automobili
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja