Jump to content

Moto Zajednica

spori

Članovi
  • Broj tema i poruka

    94
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: spori

  1. spori

    suzuki dr 650

    Izvini ,sta to znaci?
  2. spori

    suzuki dr 650

    To su potpuno razliciti motori, ram, suspenzija, agregat, menjac, kocnice... SE je odlican donor za prepravke, jednostavan do izbezumnjenosti a prelak za odrzavanje. Mana je sto je zbog tolike pouzdanosti dovoljno dobar u svemu ali nizasta odlican, nema X factor:) Zato mu je takva publika...
  3. Suplja od TKC80??! Mitas E-09 130/80-17 TL 65R zadnji kotač, M+S karakteristika, Rennreifen (Mischung) Dakar, gelb WWW.AUTOGUME.RS Mitas E-09, 130/80-17 TL 65R zadnji kotač, M+S karakteristika, Rennreifen (Mischung) Dakar, gelb, Index opterećenja guma:...
  4. Evo da odgovorim sam sebi, zategao sam maticu, motor se podigao za 5cm, to je to... Moze lock.
  5. Pozdrav drugari! Pre neki dan sam dosao u posed DR-a, '96 godiste, malo je zapusten, ali je volja da se dovede u red ogromna. Kupljen je za zenu, ali se i sam radujem po nekoj voznji, narocito van puta. E sad, motor je predhodna vlasnica spustila, ali na neki volseban nacin... Ona kaze da je to sama uradila sa ortacima, tako sto je "kuckala gornju maticu na opruzi zadnjeg amorta"??! Prvo sam pomislio da lupeta gluposti, misleci da je opste poznato da se to radi tako sto se premesti donji sraf u gornji polozaj i okrene ona debela podloska naopako (video sam to na x mesta po netu...) Medjutim sraf je i dalje u donjem polozaju i ta podloska stoji fabricki, pa sam poceo da verujem da je stvarno otpustala gornju maticu i tako skratila duzinu cele zadnje suspenzije te spustila zadnji kraj, iako mi to nema nikakve logike. Potpuno mi je neshvatljivo da bi to neko pokusao ali sad mi se cini da prvo treba to da proverim. Inace merio sam najnizu visinu sica i to je negde 85,5-86cm, ponadao sam se da to moze vise po onim podacima iz specifikacija, opet kojekuda po netu... Da li neko od vlasnika SE-a koji veruje da mu je motor fabricke visine, moze da izmeri na kom polozaju su matice na amortu, tj. od matice do kraja loze gore ili dole kao i duzinu zadnje opruge? Takodje, ako se neko nadje da sve ovo procita, ima isti motor i ne mrzi ga da meri, molio bih da izmeri i ukupnu duzinu stapa prednje vile, i tu mi malo sumnjiv, nekako je mekan bas bas. Unapred hvala. PS. Jesam preopsiran, ali se zato retko oglasavam:)
  6. U dosta dobrom stanju sve osim pinlocka, koji je izgreban u gornjoj zoni, predpostavljam da se to desilo zato sto je dosta vozena leti otvorena ili pinlock nije bio dobro nastelovan... Vozena dve sezone, pa stajala u ormaru jos 3... Cena je 40e Tel: 060 88 29 312
  7. http://www.tehnonautika.rs/
  8. spori

    Električna gitara

    Lep instrument, po slikama deluje dobro sačuvan...od čega si je pravio, fender kinez? Koje su čivije?, ovaj nek plejt si sam gravirao ili je takav bio?
  9. Uh bre, pa daj malo detalja, kad ste isli, kojim putem, koliko je trajalo?..
  10. Pa dobro, samo sto nigde ne piše da je iz Niša, ili sam prevideo, mada ni to nemož` da bude preko 550-600km, zavisi od rute pa se i to vozi u dahu! U svakom slučaju ni na kraj pameti mi nije da omalovažim, već da te ohrabrim da sedneš na motor i izvezeš to kao vikend vožnju a ako treba, neka bude i u junu:)
  11. S obzirom na masu i gabarite vozača, jedino ST može da proba da zadovolji sve zadate uslove ove potrage...
  12. Čekaj, ako sam dobro shvatio, planiraš vožnju od Mokre Gore do Novog, ne? Pa to je manje od 300km, to se vozi tamo i nazad u danu. Tvojim motorom u jednom smeru vozićeš 4-5 sati sa sve pauzama...tako da nemoj da očekuješ neku ne znam kakvu ˝avanturu˝. Btw ne moraš da čekaš jun, prvi sunčan dan sedi na motor i izvezi to, čisto da vidiš kako će da ti se svidi!
  13. Pa to što ti zoveš najveća koferčina na svetu se danas nalazi na većini motora na ulici a prima dve kacige i to svih veličina i tipova...
  14. Hvala na savetu, jos kad bi dodao neki kontakt, adresu, nesto, bilo bi ihaa!
  15. Kao sto naslov kaze, da li je neko u skorije vreme spavao u nekom tipa hostel, bedandbreakfast , bilo bi dobro da ima gde motor da se ostavi?..
  16. PS. Obavezno svrati do motolanda, imaju odlicnih komada po 1 broj sa odlicnim cenama, mozda nabodes, ja kupio koznjak koji sam jurio napr. godinu dana, te prekratka u struku, te padaju ramena, te neozbiljna zastita...
  17. Mislim da mozda previse ocekujes. Tesko ce ista jakna da dovoljno dobro stiti od vetra stotine kilometara u cugu i da se dobro luftira kad je velika vrucina. Dobro je da termo postava bude od nekog od tex materijala, to ce malo da pomogne kozi da dise. Oklop jakne mozes i sam da ocenis pod prstima, impregnirana platna losijih proizvodjaca se odmah provale na dodir. Sto se tice postave na vanucci jaknama, predpostavljam da mislis na termo jer postoji i posebno kisni ulozak, mislim da je suvise ocigledno da je postava, ne lici na obicnu jaknu ili duks da bi moglo da prodje...Lufteri jesu mali ali odlicno rade posao, kod mene ima i na rukavima a ima i na ledjima jedan veliki popreko.
  18. http://www.louis.de/_203121220241df6572e825801f500ee322/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208656 Ima je moj drugar, drzi se vec petu godinu, presla je boga oca, kad se oprere onim praskom za tex iz luisa, kao nova, cak lepo mirise. Ima sve stitnike, postave cudesa, sympatex je imaitacija goretexa. Ja imam jako slicnu, vanucci-fun for tour, nema je vise u prodaji, skoro ista, samo malo drugaciji kroj a potpuno isti materijali i konfiguracija. Isto kupljena u luisu na popustu kad je pritegnem sa svim kaisevima, kao deo tela je, za malo sta bi je menjao sad...
  19. Ne znam za 650 ali na 600 je original dimenzija, ja sam stavio pre mesec dana. Da li neko ko vozi 87-88 godiste zivi na cukarici ili negde u blizini da sutra doletim na minut samo da uporedim stop svetlo, hitno mi je!
  20. YB12A-A L+ a njihova sifra je FP 12V12AH L+
  21. Gde li si ti gledao?.. U torexu varta kosta 3900din, okrenes telefon i pitas... Elem, da li neko zna za ove stopaljke?
  22. Drugari, da li znate jesu li iste stopaljke na TA600 87-88 i 94-95god? Na fotkama izledaju identicno ali nisam 100% siguran.
  23. Proveri kakav ti je cep na hladnjaku pre nego rasklopis pola motora...
  24. Evo ovde http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=70 pogledaj katalog u pdf-u, mislim da je 1258... Moze kao onlajn shop a moze i telefonom, placanje pouzecem, ako je vec hića!
  25. Pogledajte malo bolje... Nisu normalni ni ovaj ludak u pickupu koji jurca kroz kolonu al ni ovaj sa nisanom koji na putu staje da bi propustio motoristu da se ukljuci??! Nema treceg motora.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja