Jump to content

Moto Zajednica

Rille

Članovi
  • Broj tema i poruka

    305
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Rille

  1. Nisam lovac ali svoju kuju svakodnevno šetam u polju i u takvim šetnjama susretala se sa zecom i srnom koje je sledoglasno gonila. Zec je veoma iskusno napravio manevar pa ga je brzo izgubila dok je srna brzinom uspela"da se spasi". Roditalji moje kuje su svinjari dok je otac štenadi lovni pas koji radi površinu i jamu. Ovaj maleni vragolan je trebao da ode mom prijatelju ali zbog nepredviđenih okolnosti ostao je u dvorištu i sada nam cepa pantalone i skida veš sa žice :-) .

    • Haha 1
  2. Ako neko ima potrebu da reguliše telesnu težinu i povišeni krvni pritisak nakon svih blagdana a nikako da krene sa trčanjem i aerobnim treningom znajte da je ovaj mališan spreman da Vas natera na to :-). Štene starosti 3 meseca, dva puta vakcinisano i očišćeno od parazita, moguća dostava do Niša i Beograda. Cena 65 eura. Više info na 064-113-93-13.

    IMG_20191215_130549.jpg

    IMG_20191215_130551.jpg

    IMG_20191215_130654.jpg

    IMG_20191215_130652.jpg

    • Sviđa mi se 4
  3. Uvek sam bio fasciniram tipovima koji jedu mini plazmu, citiraju Kanta i Ivana Gundulića a zbog udavača i svadbarskog kupusa se prave siromašni i bangavi :-).

    Nego koliko može da razvije ovo tvoje čudo?

    Predobro i sa porukom kao i uvek, svaka čast!

    • Sviđa mi se 1
  4. Ako nisi kupio gumice, probaj   da iskoristiš slične koje se koriste na veš mašinama ne znam tačno čemu služe, mislim da sam o tome čitao na KLE Croatia. Proveri na sajtu ili pitaj nekog servisera veš mašina

  5. Da li neko slučajno poseduje rasklopive aluminijumske merdevine čiji segmenti mogu da dosegnu visinu u rasklopljenom stanju do 9 metara.

    Model koji ima 3 segmenta dužine od 3metra nije dovoljan pa je nephodan model čiji segmenti imaju dužinu od 3x4metra.

    Merdevine su neophodne za maksimalno 3 sata rada, uz pivo se dogovaramo za detalje.

    Hvala unapred ljudima dobre volje!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja