Jump to content

Moto Zajednica

Rille

Članovi
  • Broj tema i poruka

    305
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Rille

  1. Mislim da vožnja na motoru nebi izazvala osećaj zadovoljstva kod psa na onaj način kako ga mi doživljavamo već bi to bila još jedna mogućnost kako se brzo približiti nekome/nečemu a onda desantnim skokom u realizaciju borbe. Bolje je ovako, povodac do šume a onda sreći nigde kraja.
  2. Nisam lovac ali svoju kuju svakodnevno šetam u polju i u takvim šetnjama susretala se sa zecom i srnom koje je sledoglasno gonila. Zec je veoma iskusno napravio manevar pa ga je brzo izgubila dok je srna brzinom uspela"da se spasi". Roditalji moje kuje su svinjari dok je otac štenadi lovni pas koji radi površinu i jamu. Ovaj maleni vragolan je trebao da ode mom prijatelju ali zbog nepredviđenih okolnosti ostao je u dvorištu i sada nam cepa pantalone i skida veš sa žice :-) .
  3. Ako neko ima potrebu da reguliše telesnu težinu i povišeni krvni pritisak nakon svih blagdana a nikako da krene sa trčanjem i aerobnim treningom znajte da je ovaj mališan spreman da Vas natera na to :-). Štene starosti 3 meseca, dva puta vakcinisano i očišćeno od parazita, moguća dostava do Niša i Beograda. Cena 65 eura. Više info na 064-113-93-13.
  4. Uvek sam bio fasciniram tipovima koji jedu mini plazmu, citiraju Kanta i Ivana Gundulića a zbog udavača i svadbarskog kupusa se prave siromašni i bangavi :-). Nego koliko može da razvije ovo tvoje čudo? Predobro i sa porukom kao i uvek, svaka čast!
  5. Ako nisi kupio gumice, probaj da iskoristiš slične koje se koriste na veš mašinama ne znam tačno čemu služe, mislim da sam o tome čitao na KLE Croatia. Proveri na sajtu ili pitaj nekog servisera veš mašina
  6. Navedi koji tip guma te interesuje, za asfalt, za makadam, nove, polovne....
  7. Predeli su fenomenalni, hvala za ovu lepotu!
  8. Da li postoji način da se proveri dugovanje po registarskoj tablici, da ne bude kao šro reče neko probali su da mi uruče račun a ja ga nisam prihvatio?
  9. Lep gest, pohvala za kolegu!
  10. Situacija se u Makedoniji nenadano odvija u našu korist, pogledajte od 18min i 45 sec dok za Grčku još nije razjašnjeno .
  11. Što se tiče prelaska granice sa Bugarskom, provereno znam da vraćaju sa granice sve one koji imaju potvrdu o produžetku saobraćajne dozvole.
  12. Pošto je vek važenja od 7 godina za tablicu i saobraćajnu produžen potvrdom iz MUP-a za još 2 godine interesuje me da li je neko pokušao da pređe granicu sa ovom potvrdom koja se izdaje prilikom registracije vozila?
  13. Izgleda extra, da te dugo i verno služi :-)
  14. Da li neko slučajno poseduje rasklopive aluminijumske merdevine čiji segmenti mogu da dosegnu visinu u rasklopljenom stanju do 9 metara. Model koji ima 3 segmenta dužine od 3metra nije dovoljan pa je nephodan model čiji segmenti imaju dužinu od 3x4metra. Merdevine su neophodne za maksimalno 3 sata rada, uz pivo se dogovaramo za detalje. Hvala unapred ljudima dobre volje!
  15. Koncizno i jasno predstavljeno, hvala na podeljenoj ideji :-)
  16. Rille

    Kupujem kle

    Napiši okvirno godište KLE-a koji bi Ti odgovarao?
  17. Velika nesreća ali valjda iz svega što su ljudi ovde pre mene napisali možeš da pronađeš motiv da nastaviš dalje i da se raduješ životu. I na kraju bar si se otarasio kanestena a kapetana Kuka niko ne želi da glumi pa si sada u prilici da budeš izraziti favorit.
  18. Skinute sa mog motora, nikad bušene, krpljene. Cena 5.000 dinara Telefon 064-113-93-13
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja