Jump to content

Moto Zajednica

zikaslika

Članovi
  • Broj tema i poruka

    125
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zikaslika's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

136

Reputacija u zajednici

  1. Haha reklama za plaćanje putarine, ličite na botove Puteva Srbije i .., politički ispravno i kroz motociklizam, a ostalo može kao individualno opredeljenje? Inače za motocikliste skroz zanimljiva i dobra emisija!
  2. Rock Village - Banatski Sokolac, 14-15.avg. 2015. http://rockvillage.org/program/ besplatan ulaz, besplatan kamp za bajkere, ručak... http://rockvillage.org/kontakt/ i mapa http://rockvillage.org/defile-bajkera/
  3. Rock Village - Banatski Sokolac, 14-15.avg. 2015. http://rockvillage.org/program/ http://rockvillage.org/defile-bajkera/
  4. Da li bas ovim tipom belog kombija sa ulica Novog Sada su neki muzahedini na angro krali biciklove, ali vrlo slican jeste?!
  5. Ajde postavite bar neki link gde ima vise jer sada bi trebalo da postoji nesto vise konkretnijih informacija, sta kako gde. Ako je eventualno ovde sramota ili je mozda in i politicki ispravno ne pricati o Kosovu i Metohiji nego o tamo nekim Afrikama, Azerbejdzanima ili Mongolijama . Uostalom valjda ima i mladih i novih koji bi prvi put da idu, Nismo valjda spali na guslare i informacije vezane za jedno realno vece moto putovanje i srpske motoriste, mogu usmeno ili sapatom prenositi?
  6. Što volim ovu seljačku logiku, isteraš traktor iz njive i u krivini ostaviš tonu blata, pa ako se neko skrlja zbog toga ko ga.!?.

    1. neexa

      neexa

      Нема то везе са логиком, већ са културом.

      Некада су на излазима са колских путева постојали такозвани "колотрсеи", 15-20 метара пота сачињеног од крупног нкамења и туцаника.Служили су да скину блато са точкова пољопривредних машина, међутим разни домаћини су исте искористили за изливање темеља својих кућа...

       

    2. ivan88

      ivan88

      Ja ne znam zasto poljski put uvek mora da izlazi na asfalt bas u krivini...ni pre ni posle nego u samoj krivini pa kad ti izroni traktor sa dve prikolice ako ides brze kroz krivinu ljubis jednu od prikolica. I naravno komadetine blata..

  7. Oko koliko sati poscinje spektakl?
  8. Sve je to tako lepo i odavno definisano Zakonom ALI realnost je da se taj zakon svodi na logicne reakcije i selekcije pa ko koliko sebe smatra spretnim i brzim tuda i tako i vozi (pogledaj samo prestrojavanje na semaforima u gradu, parkiranje na pesackim, ne ukljucivanja zmigavaca,..) jer ko je jos sakcionisan za takvu voznju, mozda neki jadnik policajac sigurno nikada, a ne za voznju krajnjom levom trakom, pogotovo ne kroz Beograd. Nebrojeno puta kad krenem kod Arene prema gradu nemozes da se probijes, jer su sve pune a sto je najtuznije ponajvise se u levu traku nabiju "stranci" (razni tamnoputi ali preko leta i turisti okolnih zemalja) u raznim Mercedesima i Audijima i polako valjda bojeci se autobusa i dostavnih vozila u srednjoj, pa iako se nekad se krecu i sporije od ovih pored dzaba, a kad si na motoru ako ne bi da se provlacis ne vredi nikakvo ablenodovanje, sviranje i slicne molbe da se pomere i predju u srednju traku, jos kad vide razdrndani bus 43 u sred tog krkljanca koga da ubedis da je to autoput. A i od susednih zemalja jedino se na putu ka Grckoj u Makedoniji kaznjavala duza voznja krajnjom levom trakom, cak je Alvirovic u jednoj od svojih SAT patrola ko je gledao telefonski apelovao dal na Ministra policije Makedonije da ne kaznjavaju nase turiste zbog voznje preticajnom jer im je ta srednja traka sva u kolotrazima. Po meni sve dok su globalno Zakoni u Srbiji takvi kakvi jesu bice ovakvih situacija pa i na ovom delu puta-autoputa i nazalost treba naviknuti i biti spreman na nerviranje pa plivati kako znas u toj i takvoj mutnoj vodi jer vidis da ne daju da se razbistri.
  9. Ovo, zbog gostoprimstva i dobre energije, postaje vrlo čuven moto skup koji se u ovo vreme ne propušta!
  10. Ovo za Buse me ne cudi, nagledao se, negde je nesto vise zastupljeno pa tako i u nasem okruzenju cudio sam se recimo sto nisam mogao u nekim drzavama od R-ova da vidim nista drugo a navikao da kod nas se vozi sve nesto svasta, ili negde uglavnom BMW G-Sovi i tek po koji drugi... Nego da pitam, posto nahvali ovu Albaniju i siptariju, kako ste se tamo sporazumevali? I koliko vidim na slikama i u Albaniji i u Grckoj skoro nigde nikog od kupaca na plazama, da li je to ono hladno more u pitanju ili je slikano u neki cik zore pa..?
  11. Bio da se raspitam koliko ce me izaci registracija, mislim da ga necu ostatak sezone registrovati, nego bezanije ako zatreba, jer je i ovo DNO DNA DRZAVNE BAHATOSTI ! Mozda jeste navlakusa mozda nije, ali sigurno ne treba tolerisati ovaj bezobrazluk osiguravajucih kuca i drzavnih sluzbenika, samo zarad onog bice i vecih sranja nemoj da se bunimo... ! Pripremam sitninu, bolje nego da pripremam one motke, onda bude bas jako ruzno!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja