Jump to content

Moto Zajednica

ledu

Članovi
  • Broj tema i poruka

    77
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Crveni Krst

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ledu's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

138

Reputacija u zajednici

  1. Ajmo dalje, do sada je skroz dobro
  2. Treba imati na umu da na tom delu puta, od Bataje pa do Inđije, je sasvim normalno da automobili baš tako skreću i izleću sa sporednih puteva i usputnih parkinga i preko pune, a najčešće bez žmigavaca, toliko normalno da ni saobraćajna policija ispred čijih očiju se sve to svakodnevno odvija više ne reaguje. Sad što to ume nekog da ubogalji za ceo život ili ubije, koga briga, važno je da je na papiru bezbednost saobraćaja na zavidnom nivou, a mi svi uredno i dobrano plaćamo te što "brinu" o bezbednosti saobraćaja.
  3. I moj predmet udesa je od 2012. još traje, nedavno je izrečena prvostepena presuda koju sam dobio ali kako naravno postoji žalba advokat reče još godinu dana minimum, a šta će biti videćemo. Sudstvo nam je ekspeditivno i brzo u pm - tek da se ne nadate previše ili ako bude pre da se radujte.
  4. Kakva je situacija sa prelaskom granice, ima li smisla pre podne skoknuti i do Žombolje?
  5. Nikad ne bih dolazio u Novi Bečej sa porodicom i turistički da pre neku godinu prvo nisam bio, video i lepo se proveo na vašem moto skupu. Da li imate u planu i neki zlet? Hvala i pozdrav - vidimo se
  6. Kad se vraćam motorom iz nekog nazovi nam inostranstva ili inozemstva ispod kacige pevam Srbijo, Srbijo,..sunce tuđeg neba... od Prljavog inspektora Blaže i Kljunova i sam sebi ne verujem koja sam dalabu :lud: :
  7. PayPal da li u Srbiji bez problema funkcioniše i primanje uplata iz inostranstva?

    1. Nemkec
    2. Sveti Atila

      Sveti Atila

      Računaj da kada prebacuješ novac sa PayPal accounta na svoj račun, PP uzima proviziju koja je, mislim, negde oko 4EUR za manje iznose. Možeš videti na njhovom sajtu.

  8. Da rezimiram prethodno napisano kuj 'oće da plaća će da plaća, a kuj neće neće? Ovi drugi razumeh i da ne lepu registracionu nalepnicu na vizir, jer eto čusmo da navodno i to slikuju, ondak da se ne boju ovih iz naplatnih jer iskakanja iz kućica je po pričama od kad pamtim naplatne ponegde i ponekad bilo ali lično sam više od toga nailazio da mi taj ili ta iz kućice uz osmeh kllimnu glavom ili namignu da prođem ako uopšte reaguju kad se prolazi što implicira Miljenko šta da uz opreznost i uporednu vožnju ovi drugi će i dalje prolaziti. Ostalo navedeno tumačim kao političko i filozofsko i upoređivanje baba i žaba a trudio sam se da sve pažljivo isčitam. S tim u vezi savetujem poštovane kolege da uživate u vožnji motocikla kao i u životu ne opterećujući se previše glupostima jer život je kratak, a vožnja motora još kraća pa zato uživajte u prirodi, putevima, slobodi i vožnji vaših mopeda i sokoćala i ja ću.
  9. Saobraćajna policija, ovako se bolje pamti https://www.youtube.com/watch?v=8Nogemr0T6I

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. Nemkec

      Nemkec

      Svaka mu cast! Primer za ove nase

    3. Kuzma63

      Kuzma63

      Ne verujem, lep klip za pocetak dana

    4. zlig0r

      zlig0r

      imao slichno iskustvo, skuterash u NSu me zaustavio, sam pochetak proshle sezone..."oprostio" mi i rekao da sad dalje pazim shta radim ;)

       

  10. Zašto me to njihovo autoputno kraduckanje kad sam motorom ne pogađa
  11. I dalje isto prolazim i prolazimo rampu i ništa ne placam dovoljno mi uzmu na godišnjoj registraciji za rupičaste drumarine a ja se pri tome vozim samo tri četiri meseca,, Na Bubanj potoku i ovi na naplatnoj u Pećincima ponekad prave neke grimase pa čak i prete, ali ovi prema NS i Subotici samo klimnu glavom da prođeš, a meni nikad ništa kao i ranije ne stiže i da su me uslikali. Znači ako nemaš pametniju varijantu slobodno prođi kao i do sada i ne brini, nismo stranci. https://foursquare.com/v/naplatna-rampa-bubanj-potok/4f6aee77e4b0e30e0a59ef23
  12. Juče dva puta žešće zakočio i kočnice počele da seckaju kao da imam ABS kočnice seckaju a nemam, da li je do krivog diska ili??? Hvala unapred.

    1. VladaSD

      VladaSD

      Proveri zategnutost diska... bem ti te vase afrike ;)

       

    2. sreten75

      sreten75

      Ja sam imao slican problem i resio sam ga tako sto sam rasturio celjusti, ocistio i to je to.

    3. sreten75

      sreten75

      Ma da, meni neki uopste nisu izlazili.

  13. Baš kao što piše tradicionalno dobar provod u 'ladovini velikih borova... Vidimo se!
  14. Kakvi su ti utisci i iskustva prevoza motora vozom? Odavno razmišljam u jednom pravcu da i to čudo isprobam, mada smo to nekad radili "poštanskim" vagonima za Rijeku odnosno Grobnik ali to je bilo bez gurtni sa neke rampe bez ranijeg dolaska... Koliko sad to ranije mora da se dođe, ko vezuje motor..?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja