Jump to content

Moto Zajednica

Dallape

Članovi
  • Broj tema i poruka

    195
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Dallape

  • Rođendan 06.07.1968.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.nadvatocka.com
  • Skype
    dallapekg

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    HONDA VARADERO XL1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dallape's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

220

Reputacija u zajednici

  1. Neka sluzi tebe kao sto je mene i bices prezadovoljan, neka ti je sa srecom i hvala svim ljudima koj su nasli mogucnost da pomognu, neka Vam se sa srecom od Boga vrati.
  2. http://www.kragujevacke.rs/DRUSTVO/NEDACE-KARAGUJEVACKOG-BAJKERA/
  3. Zigi svaka cast, evo jos nesto da dodam, Bojan je clan moto kluba Na dva tocka iz Kragujevca vec tri godine. Mi kao klub (nema nas puno) takodje cemo pomoci shodno mogucnostima, cela akcija koja je pokrenuta na ovom forumu kao akcija solidarnosti i pomoci, podrzana je i od strane lokalnih medija. Sustina je da se pomogne coveku ko i kako moze, nista vise od toga. Razumem i one koji su sumnjicavi jer ne poznaju coveka, sve je to normalno u danasnjem vremenu, smajli ce da ukapirate kad procitate BLIC...... mada bi i rublika "verovali ili ne" mogla da pise o tome...
  4. Svaka cast ljudi Mk Na dva tocka ciji je Bojan clan isto ce prikupiti novac od clanova kluba ......."svi za jednog jedan za sve"
  5. Pozdrav ljudima dobre volje, dogadjaj se odigrao munjevito, ja sam snimao jer mi je kamera bila na kacigi tokom voznje,nije bilo vremena za reakciju jer mi nismo imali aparat.Drugi su donosili i gasili aparatima koje su imali, medjutim nedovoljno. Motor je bukvalno ceo bio uhvacen pozarom za 10-15 sekundi, dovoljno da Boki sidje sa motora, da je nekim slucajem to bilo u voznji gde se nije islo polako zbog guzve na Jadranskoj magistrali, mislim da bi i njega uhvatio plamen. Temperatura napolju je bila u hladu 39C......Dobro je to sto je spasio vecinu stvari i sto se on nije povredio, na licu mesta se istopio blok motora i aluminijumske felne od motora a na asfaltu je ostala rupa posle pomeranja motora od strane slep sluzbe. Bilo je reci i da mu se pise kazna ni sam ne znam zbog cega jer Hrvatski zakon ne poznajem ali smo uspeli da ubedimo policiju da odustane od toga jer je covek pretrpeo dovoljno stete. Ukoliko neko moze da pomogne, da coveku olaksamo kupovinu drugog motora, verujem da cemo uciniti human gest i dobro delo.
  6. Hvala Vam.....mada sam gledao kupujem prodajem i jesu puni ali nije orginalan, tj. isti.....pa ako ne nadjem onda cu tako da se snadjem....
  7. Za Peugeot v-clic 50cc mi je potreban prednji far i rucica leva, inace motor je 2007....Hvala...
  8. Auspusi yamaha dragstar 650 70€ ,vizir suzuki intruder 1800ccm 2008god 60€. 06944440910 Caslav OGLAS POSTAVLJEN U IME PRIJATELJA.
  9. kupac odustao,zbig licnih razloga cizme nije ni video. Cizme i dalje na prodaju. Cizme imaju znake upotrebe ali su u dobrom stanju. Ne znam kako bih blize opisao stanje u kome se nalaze za sve zainteresovane, osim da su sve kopce ispravne i da nigde nisu pocepane. Ogrebotina po plastici koja sluzi kao zastita ima, ali to je normalno jer su polovne.
  10. Prodajem polovne Alpinstar 3 cizme za 50 e. Broj 46-47 tel.064/6164868
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja