Jump to content

Moto Zajednica

plavobeli

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu plavobeli

  • Rođendan 11.09.1965.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

plavobeli's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. Bokilic je i sam imao HD pa sigurno mu nije strano
  2. Cuvaj lekarske nalaze jer kao sto neko vec pomenu trebace za naplatu nematerijalne stete.
  3. Jedan od korektnijih tekstova kada su ovakve nesrece u pitanju, covek je naveo cinjenicu da je motocikl neregistrovan i nije izneo nikakve proizvoljne konstatacije.
  4. Imao sam takav problem,silni majstori stelovali karburatore a i dalje prelivao.Resio ga majstor,ma doktor Bokilic,problem je bio u slavini jer je kroz vakum vukao gorivo u cilindar direktno.Zamenjema membrana i sve ok.
  5. Drugari prodadoh danas mog gpz-a,momku iz Kanade koji studira ovde,to mu je prvi ozbiljniji motor i znate kolika je to radost, ali malopre me zove i zalosno saopstava da mu je neko oborio motor ispred zgrade i da su gore navedeni delovi osteceni.Molim ako neko ima nesto od delova da proda-pokloni neka me kontaktira na tel.063/248289 Hvala
  6. Potez od Transporta prema Kumodrazu je od kada rade novo naselje jako opasna deonica,kamioni voze kontra smerom, automobili se ukljucuju u Kumodrasku i bukvalno iz desne trake idu u polukruzno itd... Mora da se vozi krajnje obazrivo i sada dok traju radovi i kada bude gotovo jer su se promenili uslovi.
  7. Drugari igrom slucaja radim u kuriru i bio sam dva puta u kuci tog malisana i mogu vam reci da je njemu pomoc stvarno neophodna.kucu ce dobiti nadamo se uskoro,ali njemu je neophodno bukvalno sve,juce smo smo ga vodili u kupovinu garderobe jer uskoro ima maturu a moj je utisak da se najvise obradovao fudbalskoj lopti.Kada je izlazio iz prodavnice punih ruku prokomentarisao je "kako cu da perem ove stvari kad nemam ni masinu" a inace kuca u kojoj sada zivi ima struju ali i samo jedan osigurac i pitanje je koliko moze da izdrzi opterecenje.Racunajte na mene u svakoj akciji ,ako vam treba kontakt takodje sam tu.
  8. Dok Boki popravlja motore,pomocnik kontrolise sadrzaj kofera
  9. Dok Boki popravlja motore pomocnik kontrolise sadrzaj kofera
  10. Samsung E250 boja crna-ne radi ekran,kodiran na Telekom mrezu i Samsung J700V boja roze-ne radi zvucnik,kodiran na VIP mrezu.Oba imaju punjace i slusalice.
  11. Evo i ja da podelim moje iskustvo sa majtor Borisom.Vise od godinu dana muku sam mucio sa karburatorima ,bar tako su tvrdili beogradski majstori,cistili,vakumizirali a motor i dalje prelivao i nenormalno trosio.cak sam uzeo i druge karburatore ali problem je ostao.E onda nastupa Boris Sredi karburatore ali i defektuje glavni problem a to je bila membrana na slavini kroz koju je motor vukao preko vakuma gorivo direktno u cilindar.problem resen ,motor radi ko sat potrosnja normalna i ja prezadovoljan. Saka i iskrena preporuka za Borisa!!!A za njega pozdrav i vidimo se kako smo se dogovorili.
  12. Bokilicev savet i ruke zlata vrede ,godinu i nesto bg majstori stelovali karburatore kupio sam cak i druge ali problem ostao ,dosao bokilic u nedelju sredio karburatore i defektovao kvar,sad kao da je drugi motor,moj savet slusajte coveka dok ima volju da podeli svoje znanje sa nama.
  13. Cerka mi je vec neko vreme ne Tasosu radi tamo i bas pre neki dan rece mi da neki njen poznanik izdaje dvosoban cetvorokrevetni apartman u centru Limenarije.Cena u sezoni 700 evra deset dana pa ako je neko zainteresovan izvoljevajte!!A i gospodja i ja ako bog da u avgustu palimo put Tasosa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja