Jump to content

Moto Zajednica

Shanjika

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Shanjika

  • Rođendan 29.07.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Temerin - Segedin

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Shanjika's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. A ti u2020bullet non stop prosipas neku pamet po forumu, daj bre suzdrzi se svojih debilnih komentara, majke mi, filozofiras previse. Smanji malo majku mu.
  2. Milan je sve rekao. Joca nije bio primerno dete. Al je bio zajebant, i uvek se mogao covek nasmejati kad je sa njime... To za suvozaca pricam kako sam cuo.
  3. Preterao si sa cenom prijatelju, i to mnogo. Pa da ti je motor sa nula kilometara da si ga cuvao pod staklenim zvonom, ne bi dobio te pare. Godiste ubija cenu!
  4. Juce uvece neko vreme posle ponoci na putu prema Miseluku je poginuo mali Joca, Coja, znaju ga dosta klinaca i neki stariji momci iz NSa. Vozio je neku staru jamahu oko 1000 kubika, motor je kupio pre manje od mesec dana. Ne znam tacno sta se desilo, uglavnom, moj drug se vozio s njim, nije imao kacigu, on je preziveo i po njegovim recima, kaze da su leteli jedno 200 metara, isli su oko 180. Joca je polomio karlicu, bubreg mu otkazao, sav je izlomljen bio, i preminuo. Neiskustvo i pomalo **rcenje ga je kostalo zivota. Joco, neka ti je laka crna zemlja. :'(
  5. Shanjika

    Africa Quad

    Sine, ono ti nije MZ.
  6. Trandza poseduje i originalni auspuh koji je u inzvanrednom stanju.
  7. Jeste. Joska to moze da odradi za male pare. Meni je trebalo da odradi na suzukiju, al sam ga prodao takvog...
  8. Nije prodat jos. Zamena moze, ali zavisi za sta.
  9. Na fotkama je datum sa fotoaparata. A nije podeseno na pravi datum, uslikano je pre neki dan. Za sve ostale informacije pozvati na broj 063/520-738 A zasto je farban? Pa jel moram da vozim motor star od 20 i kusur godina sa prvom farbom? Farban je zato sto je prosla boja bila izgrebana na par mesta, i nije imala sjaj, kao kada izadje iz fabrike. Eto zbog cega. Ko neveruje. Jbg, sta da mu radim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja