Jump to content

Moto Zajednica

Zemunac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    726
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Sve što je postavio član: Zemunac

  1. Dobro ako nekome zatreba ali samo u legalne svrhe, neka me kontaktira a ja ću mu pustiti na pp, kako se otvara njegov auto uz pomoć žice. Nemojte misliti da je i to baš jednostavno, treba žicu prvo na određen način ispresavijati!!!!
  2. TA ovo ti oprostiti ne mogu!! Pa zar klince delikvenciji da učiš, da razmišljaju na pogrešan način, kao Boklić npr...
  3. Pa da mi se smeju...Koji bi ja to Zemunac bio bez Heklera!?!
  4. Znam za kvalitet jer su meni na onom manjem za skuter koji mi se sada nalazi na Africi, pukle šarke tj. nosači istih! Ali ipak nađite mi jedan taj od 42l kada vas lepo molim, baš lepo, ma najlepše što umem (dok ne iskopam Hekler gde sam ga zakopao)!!
  5. http://www.rapidshare.com/ Vlado otvori pa probaj...može do 200MB!! Prostoje...posle nam samo pošaljilink na kojem se nalazi!!
  6. Ili kada bi Popsi odlučio da proda jedan...pa ja bih mu bio zahvalan, toliko da mu više nikada ne bih vređao Teneru, niti izbušio gumu.... Smiluj se na ubogog siromaha i novopečenog bogalja, sakatog čopavca i i darivaj na jedan komad!!
  7. Aaaaaaa, pa mi o njemu i pišemo svo vreme!!! Da li je kupio neko a da mu je višak?
  8. Nema u Mokroluškoj sada zvao.... Kako sam popizditis, nemate poima!!
  9. Ma kako Teneraš može da bude genije!?! Evo tražim te vezice ali me gledaju čudno...kažu te velike neću lako naći!
  10. Pa da, cirkular, da ti žena odfikari jajca kada se vratiš iz birtije! Afrika je umetnost!!
  11. Ma ima KLE nešto u sebi, mada više volim Afriku ali da je bio veći i jači, zadržao bih ga! A ovaj mali kofer na Africi je isto Planetov ali za skuter!!
  12. Namerno ih nisam stavio u temu 'umetničke fotke' jer su moji kriterijumi malo oštriji!
  13. Pa ti si genije...idem u nabavku odmah u ponedeljak!!
  14. To je kao ona fora sa mobilnim kada usnimiš frkvenciju i pustiš u blizini brave misleći da će se otvoriti...E, malo morgen!!
  15. Zemunac

    Torba LUIS!!

    Nije...jer ko pre devojci... Pa toliko je obićna kineska a ne ova koja je vodo nepropusna i veoma dobro zašivena, jaka!! Jedan obočan ranac nekoliko crvenih a kamoli bajkerski kojih nema ispod 50e! Od sutra je 20 e!
  16. Ok onda pada brisanje...nisam mnogo razmišljao, samo postavio! Da, na mojoj Meci 190E koju sam imao je bilo vakumsko....
  17. Ma, čekajte...da li mislite na one plastične vezice sa kojim se skupljaju pri vrhu đakovi ili spajaju kablovi?
  18. Zemunac

    Torba LUIS!!

    Pa zar ti ova nije dovoljna? dužina oko 52cm širina oko 22cm visina oko 30cm Sa ovom strenicom na kojoj piše Luis je zaklonjen rajf da ne bi dolazio u dodir sa kišom!!
  19. Ma neki inat proradio u meni... Kao prvo, ako sa njom ne mogu da uradim osmicu onda ni ne trebam da je vozim a drugo baš kada se pojavim pred pubom sa njom, imaću veću prođu ako imam grešku! Bitno je posle, kada se izađe sa poligona!! Vidim napon na akumulatoru je 12.96v...kada ga upalim ali bez potrošača, padne na nekih 12.76 a kada mu dam 3000 obrtaja, 13.79...što po meni govori da regler puni! Gledam, ovi kineski punjači za mobilne u sebi imaju samo trafo i grecov spoj, ev. ako neki ima elektrolit. Razmišljam kada bih akumulator stavio na ispravljač, onaj mali, na: 3, ...4.5, ...6,...9...12v, od 350ma, možda bi ga napunio za dan i po, dva ako ima 10-15Ah, ko zna!?!
  20. Evo mene trojka zeza i videćemo sada kada u pon. sredim karbove i stavim novi filter za vazduh, da i svečice...pa ako i tada se bude jogunila onda idemo na premošćavanje!
  21. Kakva koicindencija... Danas, ja sa plavušom, 80-60-80, goli na plaži, sami, ma da ne prićam previše...nikad lepše!!! Dobro, nije bilo baš tako ali malte ne, isto jer sam posle tri i po meseca seo i provozao, prvi put od nesreće, moju Afriku!!! Najveći biser, što mi usput, kada sam krenuo na Ušće, svira tip na nekoj Hondi i pokazuje mi da stanem. Kad ono, tip koji mi je pomagao da me nosilima unesu u kola Hitne pomoći, Peđa Zemun sa BJBa...prepoznao me po kacigi!. Normalno, zajedno na pivce, na Ušće! Tamo stara ekipa Afrikanaca (joj Bokliću i Teneraši gde ste bili dotle) ali i jedna nova cufa...možete zamisliti ko!?! Upravo onaj koji se zalaže da nam reg i osig. bude 100x skuplje---BGD Fantom! Joooj zaista predivan osečaj ponovo zajahati Kontinenti ploviti...a dan ko stvoren za sex sa motorom!!
  22. Pa nisi morao..mogao si samo da dubiš na glavi, isto bi bilo čitljivo!! :D
  23. Textil Wash 10e Textil Impragnierer 11e leder Peleger 10e Ovogodišnji Luisov katalog...molim lepo, hvala lepo!!
  24. Aco javi se pa probaj da nam obrazložiš, da vidimo u čemu je caka jer nismo samo Jager,Aca i ja U pitanju! Matijak a da nije obrnuto kojim slučajem, da su kasnije rešili taj problem, sa RD 07!?!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja