Jump to content

Moto Zajednica

Flaster

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Flaster

  • Rođendan 23.11.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Malaguti Madison T150

Flaster's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

30

Reputacija u zajednici

  1. Doticna pumpa mi je u komsiluku i nekad kad sam bas u zurbi i nemam vremena da odem do OMV-a na banjici sipam ovde. Nikakvih problema nemam sa kvalitetom goriva, jedino sto predjem sigurno 20-30% manje km nego kad sipam za iste pare na OMV-u .
  2. Mislim da je ratboy hteo da pita da ne vozis kojim slucajem beli BMW ili Apriliu?
  3. Nikom nije palo na pamet da je moguce da kad je vozilu 1 zeleno da je vozilu 2 crveno svetlo? Tako je u kumodraskoj kod poste i ne postoje ova druga 2 semafora
  4. Totalno bolesno... Da nema negde u Beogradskoj neka kamera koja je snimila to?
  5. Svakodnevno se provlacim kroz guzvu, pogotovo do i preko gazele i u zadnje vreme sam primetio da se vecina pomera kad ne mogu da prodjem od njih. Tako nije bilo zadnjih godina, bar ne u tolikom broju. Mislim da su i vozaci automobila poceli polako da se navikavaju na nas. Sto se teme tice, razumem donekle da psujes nekog ako skontas da te namerno zagradi ali lomljenje retrovizora mi je potpuno nenormalno...
  6. Ja sam bas bio na miljakovcu to vece kad je bio udes kod slona. Posle toga neko vreme stajala saobracajna patrola na uglu Vareske i Borske, dal su trazili nekog ne znam. Vidim od auto nije ostalo nista...
  7. Druze, da li si ti uospte video koliko Bandit i Hornet imaju konja? Moj prijateljski savet ti je da batalis ovu pricu, i krenes sa necim dosta slabijim.
  8. Iskreno se nadam da ce se oporaviti, bez trajnih posledica
  9. Flaster

    Trazim rešenje

    U toj klasi CB500, ER-5 i GS500 su svi odlicni. Ako ti se ne zuri probas sva 3, vidis koji ti najvise lezi. Mislim da je honda za nijansu skuplja od druga 2 modela ali i dalje ti se uklapa u cenu do 1800e. Ja isto planiram da na zimu pazarim neki naked, jedino sto sam ja visok 192cm pa mi gore pomenuti ne odgovaraju. Verovatno cu juriti neki Bandit ili Diversion.
  10. Moze imati najtrezveniju glavu, al dzaba ako ide sa njom kroz zid tako sto ce kao pocetnik voziti motor za trke. Sa skutera koji ima 4-5 konja sednes na motor sa preko 100 konja, ima logike... Saucesce porodici.
  11. Kakva iskustva imate sa ljudima koji ne voze motor a stvori se prilika da ih negde povezete? Meni se najcesce desava da moram da ih teram da stave kacigu... Mislim da generalno ljudi uopste nisu svesni koliko ta oprema znaci.
  12. Ako sve bude islo kako treba neki GSF 600 bandit od sledece sezone
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja