Jump to content

Moto Zajednica

Dushan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dushan

  • Rođendan 15.07.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    MZ ETZ 251

Dushan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo mile evo steve hahaha :)

  2. Bravo matori e bas volim kad se ne menja fabricko stanje
  3. Dushan

    MZ Caffe

    Srecan rodjendan Vujo da mi zivis 100 godina,evo i mali pokloncic http://www.youtube.com/watch?v=4Zp_BWAcxnE
  4. Ej polako teraj Lepa ti makina!
  5. Nisam ih zvao,iskren da budem ni ne znam za tu prodavnicu posto su koferi na drugom motoru a tes sam skoro saznao da su sa celendzera. Hvala veliko za informaciju!
  6. Pozdrav,zovem se Dule i ako moze mala pomoc,potrebne su mi bravice za bocne kofere za celendzera ako iko zna gde ima da se kupe?Izvinjavam se sto upadam ko padobranac,svaka informacija je dobrodosla.Zahvaljujem svima unapred!
  7. Dushan

    MZ 150ts

    Fina masina,svidja mi se kako je odradjen airbrush.
  8. Placa se kroz clanarinu savezu amatera,kao radioamaterski doprinos za koriscenje veza evo ja bas pre neki dan uplatio,hi sa malim zakasnjenjem.Evo ti Vujo lin za repetitore pa razgledaj. http://ham.pirot.org/
  9. Vujo moze prijem hvala svima na lepom doceku!
  10. Hvala,iskreno ne znam da li su koferi sa princa,uzeo sam ih na oglasima,i stvarno su dobro legli,pravo da ti kazem malo mi ono mestasce pored akumulatora,u ovome mi stoji i alat za nedaj boze i cerada,prva pomoc,i jos po nesto. Za yt7sgl cucemo se na nekom repetitoru,samo kazi kom i kada,ja sam mahom na ovim lokalnim gradskim. 73!
  11. Pozdrav svima,zovem se Dule,za kolege r.amatere YT1PDB,i evo konacno da predstavim mog mezimca. '90 godiste,prilicno je ocuvan,veliki plus je to sto je bio garaziran,imam ga vec par godina i stvarno nisam imao nikakvih problema sa njim.Jedino bih hteo da mu zamenim platinsko paljenje elektronskim,za sada.Evo malo slicica pa se cujemo! 73!
  12. Imam ja,Wouxun kg uvd1p mali duo bander,doduse nisam ga kupio kod Milana,i mogu ti reci da sam za tu lovu zadavoljan,baterija i posle tri godine drzi uz dosta razgovora 2 dana,sam kvalitet plastike i izrade je na zadovoljavajucem nivou imajuci u obzir da je to kinez,bio sam skeptican u pocetku ali evo sluzi me odlicno.Mogu ti reci da mi na 2metra bolje okida od gp300.
  13. Pozdrav svima,a posebno drugarima amaterima,tek sad otkrih ovu temu.Drago mi je vidim da jos ima zainteresovanih za ovaj predivan hobi.Sve je pocelo sa CB-om,sto i danas traje, a onda po redu,to kad uhvati nema stajanja Sto rece Grom mrtva trka izmedju 2 tocka i r.uredjaja! 73 de YT1PDB
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja