Jump to content

Moto Zajednica

miša bmw

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  447
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

248 Excelent

O članu miša bmw

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 10.03.1970.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zrenjanin
 • Motocikl
  BMW R 1200 GS, Yamaha Fazer, Honda CB 500...

Poslednji posetioci profila

3016 profile views
 1. Ispravan, registrovan do 08.2017, sva tri kofera, ABS, Velorex prikolica, 2700 E, 0638858005
 2. Hvala lepo , koristim Canon Eos 1000D.
 3. Pošto smo mi Miša i Maja, zamenili smo treća slova imena i dobili Miju i Mašu!
 4. Aaaa, ne, moja draga zna da se nije udala za bibliotekara, dve ture su već dogovorene za leto!
 5. Hvala puno drugari, evo putopis dopunjujem jučerašnjom fotkom kada su devojke bile stare oko 5 minuta!
 6. Ako bih ikada opet išao ovu predivnu turu, planirao bih najmanje duplo više vremena od ovih nedelju dana, jer se takav splet nacionalnih parkova, prevoja i fantastičnih pejzaža ne viđa na mnogo mesta. Nadam se da ste uživali, jer ja jesam, vraćajući letošnje uspomene, kuckao sam po tastaturi toliko srećan i nasmejan da je moja gospođa par puta značajno podigla obrve videvši to, misleći da kucam ko zna šta i kome!
 7. Od Passo Resia, preko Merana i Bolzana, sada već po mraku stižem do seoceta San Candido, na granici Italije i Austrije, i tu zaključim da je moj cilj Jager u Ljubljani danas nepotreban napor, a i stigao bih u gluvo doba noći pa mi je bilo glupo da ga cimam jer je sutra radio. Nađem smeštaj, večeram i odlučim da preskočim Ljubljanu i sutra uveče spavam kući, jer se moja lepša polovina ozbiljno uzmuvala i 50 puta me je pitala kada ću stići, što uopšte nije ličilo na nju,a i Šponja je dobio ćerkicu a proslava je bila uveče. Ujutro, nakon kafe i doručka koji me je još svrbeo zbog cene od 60 evra prenoćišta sa njim, oran i raspoložen nacionalom kroz Austriju dam sebi još malo oduška na Korenjskom sedlu prevoju između Austrije i Slovenije,preko Kranjske Gore, a posle dosadnim auto putem, završio sam ovo putovanje u popodnevnim satima. Nestrpljivo uđoh u kuću da vidim šta se ova moja toliko uzmuvala . -Sedi, kaže ona, ali u fotelju da ne padneš! -Ma šta je bilo?! -Jesi li hteo devojčicu? E, PA IMAĆEŠ IH DVE, NOSIM BLIZANCE!!! Poslednja fotka je od pre neki dan, kažu da mi se motor uopšte nije promenio!
 8. Plan je bio da oni par dana provedu u gostima, dok sam ja srećniji za novo prelepo poznanstvo ujutro trebao da krenem ka Balkanu, ali, naši domaćini iz pristojnosti nas ostaviše u krevetima, pa ja umesto ujutro, iz Chama krenem u jedan po podne. Pored Ciriškog jezera nacionalima vozio sam ka Davosu,od Davosa ka Italiji, za vožnju je fantastičan Fluela pass, koji nije nešto visok, 2300m ali su krivine takve da doslovce 45 minuta ne puštaš gas, već samo obaraš motor. Odlučio sam da ovaj put passo dello Stelvio zaobiđem, jer bi to bio 4-ti put da ga prelazim, nego se odlučim da idem preko Passo Resia, koji mi se učinio zanimljivim zbog crkvenog tornja koji viri iz jezera a koji sam negde na slici video.
 9. Celom Švajcarskom vreme je bilo fantastično, pošto se Iske i ja fantastično uklapamo u vožnji, ovo je bilo bonus uživanje sve do 30 tak km od Ciriha, gde nas kiša opere za sve što do tada nije pala, tako da smo kod Ivanovog brata u predivan stan na ušću reke u jezero stigli mokri do gole kože. Ivanov brat Branislav je takođe motorista, sa prelepim XX-om u garaži, ispostavilo se da imamo toliko zajedničkih tema i interesovanja, da nas je Anita jedva oterala na spavanje u sitne sate nakon obilne večere i puno piva.
 10. Međutim, na Ivanov nagovor odlučim da idem sa njima do Chama, primamljiva je bila ideja nacionalima proći Švajcarsku, od jezera Le Man do Ciriha, tako da se pozdravismo sa Acom, provozasmo Ženevom, na Anitino insistiranje odemo do zgrade UN, a nakon toga opušteno uz predivno jezero krenemo ka Tononu, mestu odakle ruta zvanično kreće ili završava.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja