Jump to content

Moto Zajednica

SpontanaDeskripcija

Članovi
  • Broj tema i poruka

    396
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: SpontanaDeskripcija

  1. Kako izgleda gepek u vanrednoj situaciji. Obrenovac
  2. Planina Tara, paklena mehanizacija i veseli gorstaci...
  3. Riga je odlicna, kao i te lepe zemlje Baltika. Znam da ce vam biti dobro. Srecan put drugari!
  4. Moze li neko da napravi chrome crash bar za hondu shadow VT 600 ?

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. Golub

      Golub

      DES - Kajmakcalanska 43 to su ti koje ti pominje Charli

    3. mad_max0204

      mad_max0204

      Zasto ne zavrsis sve sa sebom ?

    4. ACY

      ACY

      90e nov, hromiran.

       

  5. Danasnja voznjica - Nacionalni Park Tara. Spoj nespojivog!
    1. avacs

      avacs

      kako bi se okretao za Bozic,nije ni svestan!

    2. shlem

      shlem

      Plače ražanj!

  6. U prisecanju na lepo i suvo vreme po Norveskoj.
  7. Jos u potrazi za ovim retrovizorima, stiglo mi je nesto. Ali sam vratio prodavcu! Bitno je da bude kratka drska retrovizora.
  8. Gedzet masteri mislim da ova tema nije nikako za ovaj deo foruma. Nekako mi je logicno da ovaj deo moto populacije ne koristi ta tehnoloska pomagala. Kad sam vec nesto napisao bio bi red da prokomentarisem i gedzete. Do pre godinu dana sam jako zeleo da na nekom svom motociklu posedujem brdo tih dodataka koji ce mi "olaksati" voznju. Ali ne znam iz kog razloga, shvatio sam da su mi takve stvari krajnje nepotrebne. Video sam da sve moze i bez toga, mozda je to jedini razlog. Svako radi ono sto voli i podrzavam ljude koji na taj nacin ukrasavaju svoje motore.
  9. Restajling Zvoncica. Dosta je bilo penzionerske voznje i udobnosti... Time for hard core!!! Danas, ukraj reke Drine.
  10. Ponesi sator i postavljaj gde god ti se svidi... Ja sam putovao letos 64 dana 18 ili 19 zemalja bez i jednog dana u nekom smestaju koji se placa. Spavao sam pocevski od parkinga i pumpi do plaza, jezera, planina, ponekad i kod ljudi u dvoriste (pitas domacina). Gde god sam osetio umor ili mi se svidelo mesto ja sam razvlacio sator. Pozdrav!
  11. Sa zadnjeg putovanja po Evropi. Čarobna Norveška
  12. Potrebni su mi standardni Harley Davidson retrovizori, koji idu na svaki fabricki model. Par naravno. Telefon: 064 37 40 922
  13. Ovo je odgovor na to pitanje. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/1376096/Албанско+село+%22фабрика+марихуане%22.html Ali jbg, Lazaret ti je skroz na jugu, aman na samoj granici sa Grčkom. Mislim da ćeš da se oje$&š sa apnom do dole. I još veći problem je mesec u kome putuješ, jer, ko bre bere konoplju u maju? Sve istina. Mada ovo za koze... nisam baš smeo da se kunem. Spontani, evo ti link od putopisa pa pretrči taj albanski deo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85473-pravo-na-jug-pa-na-levo-krug/ Moja preporuka od srca su Prokletije i to onako uzduž i popreko. Ništa slično garantujem nisi gazio. PS. Potpisujem istankova za informacije i zapažanja iz AL. Hvala na informacijama... Bitno je krenuti, a mislim da cemo se vec nekako skotrljati do granice sa Grckom. Apenac je klasicno zrno od motocikla! Mozda i zbog Prokletija bi bilo bilje krenuti u drugoj polovini maja, ali videcemo do tada. @jovan.v Naravno da pratece vozilo nece ici. Dovoljna je samo vreca, sator, malo dronja, poneki rezerni deo i karta... Kao sto kaze kolega vreca za spavanje obavezna. Bez gaca se moze, ali bez vrece i pasosa nigde.
  14. To su siguran dvojica! Obicno sve krene od dvojice...
  15. Nije niko iz te ekipe... Imamo visak nekih tomosa - desetak komada, pa da iskoristimo priliku dok se ne prodaju!
  16. Potrazicu Danetov putopis, ali i pored toga ako neko nesto zna neka napise! Izmedju ostalog bilo bi lepo proci kroz regiju gde se Albanci masovno bave uzgajanjem marihuane. Kazu da su ta sela luda nacisto, svaka kuca ima ogramnu bastu iza... O toj regiji mi je pricao jedan lik koga sam upoznao na zadnjem putovanju. Nesto smo pricali da motore prebacimo do granice na prikolici. Ima do tada vremena...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja