Jump to content

Moto Zajednica

Boba Vet

Članovi
  • Broj tema i poruka

    223
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Boba Vet

  • Rođendan 28.01.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Interests
    Dunav, camac, motor = sloboda !
  • Motocikl
    Yamaha Majesty 250

Contact Methods

  • Skype
    ajfel1974

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Boba Vet's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

72

Reputacija u zajednici

  1. Zasto bi motor koji ima vazdusno hladjenje zagrevao 10 minuta u mestu? Po mom amaterskom misljenju, to ne bi trebalo da se radi.
  2. Hvala na pomoci,dijagnoza je bila dostojna dr Hausa. Nije zardjalo mesto gde stoji osigurac, nego kontakti u koji se ubada " dzek" koji je pored osiguraca na releju. Nema veze, sve u svemu puno ti hvala, verujem da cu ugradnjom drugog releja resiti problem. Veliki pozdrav.
  3. Kolega Ivane, legendo!!! Osigurac je na oko dobar, ali onaj "dzek" koji se ubada pored osiguraca na plus klemi, kada sam ga izvadio, dva kontakta od tri su bila zardjala(motor perem sam na perionici onim pistoljem na pritisak, ali ga i vozim po kisi, pa je verovatno zato zardjalo). Ocistio sam ih, nastelovao sat, ali se i dalje gasi.Pretpostavljam da treba da se zameni ceo deo. Kolegu Opustenog molim da mi kaze da li je deo koji on ima na prodaju i koliko novca? Inace,kod mene, taj deo ima jedan osigurac.(Opusteni je napisao da ima automat sa sve osiguracima?)
  4. E kolega Ivane, takvu dijagnozu sam ocekivao kada sam postavio pitanje!!! A ne da mi pisu da je sauh ili karburator. I da si u pravi i da nisi, odusevljen sam . Sutra prepodne cu da uradim kako si mi rekao, pa cu da vidim. Samo mi nije jasno?: problem moze da bude los osigurac ili relej ili oba u paketu(odjednom), tj.,ako se bude gasio kada pomeram osigurac, zamenom osiguraca cu resiti problem?
  5. Resetuje se vreme na satu,tj.ne mogu da nastelujem sat vec neko vreme..... Odmah sutra idem u garazu da proverim. A kako cu da znam da je lem popustio,tj.kako cu popraviti?
  6. Ovo je dobro razmisljanje kolega Opusteni. Ne gusi se, ugasi se kao kada ga ugasim na kljuc, odmah.
  7. Tako vec moze kolega Satelis. Predlozicu mu da pogleda te stvari koje si nabrojao. Hvala puno, pozdrav.
  8. Drug opusteni, u prvom opisu sam napisao da je motor bio 3 puta kod majstora. Pricate mi da je mozda sauh!? Da li ti mislis da majstoru to nije palo na pamet???
  9. Pa valjda bi majstor koji ceo zivot popravlja motore, to prepoznao i popravio. Tri puta sam vracao motor kod njega...
  10. Razmisljam, ako se ne gasi kada je hladan i ne gasi se, onda je sauh dobar. A i, majstor bi znao da je to.
  11. Nema promene zvuka, radi lepo, servisira ga stari majstor kome potpuno verujem... Kako kompresija moze da ima veze, ne znam?
  12. Kolege, molim za pomoc. Skuter mi se gasi na leru. Tri puta je bio kod mog majstora koji mi popravlja motore i pente odavno( ne sumnjam u njegovo znanje), cistio karb., stelovao sta treba, ali se opet gasi. Lepo pali, i na ovoj zimi isto, lepo vuce, lepo radi. samo se gasi. Kada je hladan ne gasi se. Mislim da sam negde procitao(mozda gresim), da skut. nema stelovanje lera, nego je on fabricki, tj.problem se resava ciscenjem karba. Ako neko ima neku ideju, slusam. Hvala.
  13. Motor radi kao sat, ne silazim sa njega. Kazaljka se spusti na pocetak kada iskljucim kontakt i u voznji se podigne do C. Nikada ne prelazi C crticu.
  14. Mislim da mi nikada nije ukljucio ventilator,nisam ni znao da ga ima. Kazaljka ne mrda sa C ni po gradupo najvecoj vrucini...
  15. Kolege,molim za jedan odgovor. Kazaljka za temperaturu na skuteru mi je uvek na C kada vozim. Kada je ugasen, kazaljka se spusti ispod. Da li je to normalna temperatura za Majesti 250 ili ga vozim na nizoj radnoj temperaturi od normalne? Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja