Totomoto

Članovi
 • Broj tema i poruka

  134
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

58 Good

O članu Totomoto

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 21.08.1974.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Srbija
 1. A na znaku lepo dva automobila, jedan crveni drugi crni... Polagao sam po starom ali bar tri pitanja su bila sa motociklom koji pretiče preko pune tako da bi sigurno pao da nije dozvoljeno Znači motor može preko pune tamo gde je zabranjeno za automobile. Za male skutere tj. bicikle sa motorom ovo pravilo ne važi.
 2. Preticanje preko pune motorom je dozvoljeno. Nije dozvoljeno samo na duploj punoj.
 3. Ma da... Ja sam za to da se asfalt ukine. Neće biti poginulih uopšte jer niko neće voziti preko 50. Ne bih da palamudim i izvlačim paralele sa Zapadom ali dobra infrastruktura definitivno smanjuje broj saobraćajnih nesreća. Isto tako, saobraćajna kultura se ne unapređuje represijom nego edukacijom. U Sloveniji npr. se već od prvog osnovne velika pažnja posvećuje bezbednosti u saobraćaju edukacijom prvaka kako da kao pešaci budu bezbedni na ulici. U petom razredu POLAŽE se za vožnju bicikla na javnim saobraćajnicama a uvođenje u svet motocikala počinje od prvog srednje. Rezultat su SVESNI vozači na 2 i 4 točka.
 4. Zahvaljujem! Nisam imao pojma da Eurosport prenosi uživo. Celu prošlu sezonu sam jurio snimke po torrent sajtovima...
 5. Da li ima neki Live Stream preko koga može da se prati WSBK?
 6. Ovom batici gabariti motora uopšte nisu bitni. Koliki god da je, sedište mu upada u bulju pa je dobro usidren...
 7. Moja supruga je nosi već dve sezone. Ne žali se. Prelazili smo dnevno i po 500-600 km, ništa joj nije smetalo. Kad poredim sa mojim Shark kacigama, mehanizam vizira mi izgleda manje kvalitetan, ali zato ima mnogo bolje rešen mehanizam integrisanih naočara. Unutrašnjost je kvalitetna, verujem da bi izdržala i svakodnevno akanje. U svakom slučaju, mislim da je super kupovina za svoju cenu.
 8. Mislim da je ovo drugo presudilo Na svim kacigama sa integrisanim naočarima, naočare su toliko velike da kad se spuste izgleda kao da imaš crni vizir iznutra. Leti vrlo često vozim sa spuštenim naočarima i podignutim vizirom ako su manje brzine.
 9. Ovo teško da je za starog GS-a pošto je predviđen da se kači s desne strane motora...
 10. Lepo! Jedva čekam kompletan izveštaj. A što niste išli motorima do Španije, uz francusku i špansku obalu dole do Gibraltara? Ja na proleće planiram tuda, pa zato pitam.
 11. Hvala MegaUpload-u! Iščitah sve postove, vidim saj te mrtav i već sam pomislio da ću propustiti ovu odličnu avanturu. Ako bude trebalo ponovo negde da se postavlja, tu sam!
 12. E baš šteta... Zanima me put nazad jer je išao drugom rutom koja i mene interesuje. A i nisi napisao kakav ste to peh imali?
 13. Verovatno sam okasnio sa odgovorom ali mogu opušteno da ti preporučim TKC 70. Pre njih sam vozio Tourance EXP, odlična guma ali se ne snalazi uopšte na rastresitom terenu. TKC 70 sam stavio pre dvadesetak dana, odradio sa njima do sada 6000 km i imam samo reči hvale za njih. Odlične za asfalt, za nijansu lošije od Tourance EXP, jače su vibracije i pri sportskoj vožnji prednja ne drži tako dobro na kočenju ali u pitanju su nijanse. Odlične su po mokrom i nisam imao nikakvih problema na off-u. Jedino gde se baš ne snalaze najbolje je blato i mokra trava ali je zato bila koja vrsta makadama, bez obzira koliko bio rastresit uživanje za vožnju.
 14. Loša ti pretpostavka a i tu poslovicu prvi put čujem... Eto ja prvi nemam odnos prema automobilu. Za mene je to samo prevozno sredstvo koje će da me prebaci od tačke A do tačke B i baš me zabole da ga nešto lickam. Pogotovo što nemam garažu pa više štete pretrpi na parkingu nego u vožnji... Jedina dva automobila koja sam uzaludno pokušavao da održim u "kao čaša" stanju su bili prvi koji sam kupio i prvi novi koji sam kupio. Posle sam uvideo da je to uzaludan posao, pogotovo što sada vozim službeni
 15. Bravo! Drago mi je da si isterao do kraja.