Totomoto

Članovi
 • Broj tema i poruka

  145
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

60 Good

O članu Totomoto

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 21.08.1974.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Srbija
 1. Tek sad videh... Jel ima neke šanse da se ubacim za nedelju ili sam totalno zakasnio sa prijavom? Ako platni promet tadi subotom mogu ujutru da uplatim, ako ne mogu keš da ponesem u nedelju.
 2. Meni se par puta desilo, kada je manja gužva pa mi glupo da se probijam na čelo, da me policajac rukom pozove da dođem preko reda. Nikad nisam imao problem što obilazim kolonu, čak mi se nije desilo ni da se bune ovi u automobilima.
 3. Ok, pratim
 4. Meni je kamp tamo gde zabodem šator Ako putujem motorom, uglavnom na odredište dolazim popodne/predveče, nađem zgodno mesto da nisam baš izložen pogledima i tu se raspakujem. Ujutru pakovanje i idemo dalje. Svakih X dana nađem pristojan smeštaj da se istuširam ukoliko vremenski uslovi ne dozvoljavaju kupanje u jezerima ili moru. Naravno, da kampujem duže od jedne noći na određenom mestu sigurno bih tražio pravi kamp gde preko dana može da se ostavi šator i da ne razmišljaš.
 5. Stvarno odlične fotke, pogotovo sa ovog poslednjeg Track Day-a. Inače, svaka čast momku koji se Multistradu obarao do kolena! Ja sam na GS-u jedva uspeo da očešem fuzastere
 6. Pošto sam ja prošao kroz tu fazu prelaska sa skutera (PX 200E svojevremeno) na motor, meni je razlika između doživljaja vožnje i putovanja između te dve koncepcije zemlja i nebo (baš tim redosledom ). Zato neka proba, pa ako joj se ne svidi neka se kotrlja na skuteru. Može i sa Beverly-em da se putuje, eno neki poljak obilazi svet na 50 cc... CB 500 izgleda nije opcija pošto je preko 35 KW. Uspeo sam da je ubedim da sedne na školski SV 600 čisto da vidi da li joj ta koncepcija uopšte odgovara. Ako joj bude ok, možda pojurimo nešto od 600 kubika limitirano na 35 KW, izgleda će to biti realnija opcija.
 7. Ljudi, ne pratim ovaj deo scene pa me zanima da li ima nešto novije (2005+) u naked varijanti što može da se vozi sa A2? Koleginica polaže sada za A2 i planira da uzme Beverly ali pošto hoće i da putuje pokušavam da je ubedim da ipak razmisli o nekom pravom motociklu. Ideja je da bude nešto novije sa elektronskim ubrizgavanjem i dobrim kočnicama.
 8. Čestitam na kupovini! Danas retko ko kupuje novo tako da ti malkice zavidim U zdravlju da se navozaš! A što se Culeta tiče, odustao sam od njega posle drugog servisa iako se kao poznajemo već petnaestak godina. Vozio sam kod njega Z750R koji sam uzeo polovan, odrao me na prvom servisu, a onda je počeo da me klepa na kojekakvim glupostima i naplaćivao delove duplo više od kataloške cene. E kad je počeo da menja još i ono što nije bilo za zamenu bilo je ćao, ćao i prešao sam kod Stankovića...
 9. Da li je u planu da se organizuje još neki Kamp ove godine? Ima drugaricu koja polaže krajem juna i preporučio sam joj da na kamp svakako ide pa zato pitam?
 10. Ja sam na poslednjoj turi (početak maja) koristio McKinley Trekker 5. Solidno se pokazala na tempreraturama oko 10 stepeni. Mislim da je par noži bilo i nešto hladnije ali tu sam se već budio par puta pred zoru iako sam spavao u aktivnom vešu. Odgovaraju mi relativno male dimenzije od 36x17 cm i stvarno mi nije bio nikakav problem da je pakujem u kofer jer se lepo prilagođava raspoloživom prostoru ako se kompresiona vreća ne pritegne baš do kraja. Imam još par vreća ali ova mi je sad deo standardne opreme jer mi je nekako najuniverzalnija što se tiče odnosa veličine i temperaturnih uslova koji mogu da me zadese na putovanjima od 15-20 dana.
 11. Što se zmija tiče, obavezno zatvaram šator posle postavljanja. Imam frku da se neka ne uvuče unutra dok se luftira. Svinja... pa u najgorem slučaju može da rovari oko šatora. Nisam još čuo za slučaj da je nekome upala u šator. Medveda srećom ne sretoh do sada
 12. A na znaku lepo dva automobila, jedan crveni drugi crni... Polagao sam po starom ali bar tri pitanja su bila sa motociklom koji pretiče preko pune tako da bi sigurno pao da nije dozvoljeno Znači motor može preko pune tamo gde je zabranjeno za automobile. Za male skutere tj. bicikle sa motorom ovo pravilo ne važi.
 13. Preticanje preko pune motorom je dozvoljeno. Nije dozvoljeno samo na duploj punoj.
 14. Ma da... Ja sam za to da se asfalt ukine. Neće biti poginulih uopšte jer niko neće voziti preko 50. Ne bih da palamudim i izvlačim paralele sa Zapadom ali dobra infrastruktura definitivno smanjuje broj saobraćajnih nesreća. Isto tako, saobraćajna kultura se ne unapređuje represijom nego edukacijom. U Sloveniji npr. se već od prvog osnovne velika pažnja posvećuje bezbednosti u saobraćaju edukacijom prvaka kako da kao pešaci budu bezbedni na ulici. U petom razredu POLAŽE se za vožnju bicikla na javnim saobraćajnicama a uvođenje u svet motocikala počinje od prvog srednje. Rezultat su SVESNI vozači na 2 i 4 točka.
 15. Zahvaljujem! Nisam imao pojma da Eurosport prenosi uživo. Celu prošlu sezonu sam jurio snimke po torrent sajtovima...