Totomoto

Članovi
 • Broj tema i poruka

  151
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

63 Good

O članu Totomoto

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 21.08.1974.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Srbija
 1. Da, zapamtio sam to skretanje prema Stepojevcu, pretpostavljam da izlazi na onaj kružni tok ispod Stepojevca.
 2. Pišite gde se vozikate oko Beograda? Popodne posle posla ili vikendom, vožnja od 2-3 sata? Počelo je da mi ponestaje ideja za samostalne vožnje. Volim da krivinarim, dakle vojvođanska ravnica mi i nije nešto preterano interesantna. Danas sam odvozao lep krug avalskim putem preko Ralje, Mladenovca do Topole, pa na Rudnik i onda Ibarskom kući. Put do Ralje verovatno već svi poznaju, posle preko Mladenovca do Topole asfalt je kako gde. Ali me je oduševila sekcija od Topole do Rudnika koja je sada potpuno presvučena novim asfaltom. Od Rudnika do Ljiga standardno uživanje, lepe duge krivine, odličan asfalt. Posle do Beograda je bio smor... ogromna gužva ali valjda mi se danas tako zalomilo.
 3. Pošto bih došao, pa da ne lutam... Da li zna neko da mi objasni gde je to tačno? Iz pravca Beograda, Ečka je pre Zrenjanina? Može i na Google Maps da se zabode pin
 4. Kako izgleda motor sa fotografije, izgleda su srećom vozači jeftino prošli...
 5. Jel može nekako da se namesti da mi nazivi sekcija na naslovnoj foruma ne budu na engleskom?!

  1. Pablo

   Pablo

   Može naravno. Potrebno je da promeniš jezik na forumu u srpski, a to imaš na dnu sajta ispod donjeg banera, sa leve strane. 

    

   Pozdrav!

  2. Totomoto

   Totomoto

   Hvala Pablo! Ubih se tražeći od kad ste prešli na novi forum :)

 6. Skroz lep motor i korektna cena. Jedino mu ulje fali Šalim se, vidi se da motor nije upaljen...
 7. I ja istu muku mučim. Nabavio karbonske zaštite za dekle ali ne znam čime da ih fiksiram? Kapiram da lepak treba da je dovoljno čvrst da zaštitu zadrži na mestu prilikom klizanja ali kako to posle skinuti radi eventualne popravke? U međuvremenu uspeo sam da sjebem deklu tako što mi je motor proklizao na onoj klizavoj industrijskoj podlozi koje koriste u garažama. Malo jači pritisak na prednju i odeeee... Sreća, našao kod kineza jeftinu novu
 8. Nemoj sashac Stroma, smorićeš se. Uzmi odmah GS-a pa kad ti se gari on baš može da se vozi muški. Veruj mi, imam oba
 9. A što su Open Days samo u augustu? Treću godinu za redom propuštam zbog odmora
 10. Jasminko, nadam se da je motor za tebe lično i da ga neće lomiti početnici u auto školi. Stvarno bi šteta bilo...
 11. Tek sad videh... Jel ima neke šanse da se ubacim za nedelju ili sam totalno zakasnio sa prijavom? Ako platni promet tadi subotom mogu ujutru da uplatim, ako ne mogu keš da ponesem u nedelju.
 12. Meni se par puta desilo, kada je manja gužva pa mi glupo da se probijam na čelo, da me policajac rukom pozove da dođem preko reda. Nikad nisam imao problem što obilazim kolonu, čak mi se nije desilo ni da se bune ovi u automobilima.
 13. Ok, pratim
 14. Meni je kamp tamo gde zabodem šator Ako putujem motorom, uglavnom na odredište dolazim popodne/predveče, nađem zgodno mesto da nisam baš izložen pogledima i tu se raspakujem. Ujutru pakovanje i idemo dalje. Svakih X dana nađem pristojan smeštaj da se istuširam ukoliko vremenski uslovi ne dozvoljavaju kupanje u jezerima ili moru. Naravno, da kampujem duže od jedne noći na određenom mestu sigurno bih tražio pravi kamp gde preko dana može da se ostavi šator i da ne razmišljaš.
 15. Stvarno odlične fotke, pogotovo sa ovog poslednjeg Track Day-a. Inače, svaka čast momku koji se Multistradu obarao do kolena! Ja sam na GS-u jedva uspeo da očešem fuzastere