Totomoto

Članovi
 • Broj tema i poruka

  171
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

75 Good

O članu Totomoto

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 21.08.1974.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd, Srbija
 1. I ja da pohvalim skup! Bio 2016-te, upoznao Nema i Marjana, proveo se ekstra. Ne sećam se stvarno cene rakije, uglavnom je svako imao neke svoje zalihe. Smeštaj nije obavezan a mesto za šator je mislim 3 EUR dnevno. Bez obzira na troškove, mislim da je skup po mnogo čemu jedinstven i svako ko sebe računa u nekakvog "adventure" vozača trebalo bi da ga poseti. E da... Znanje engleskog u nekoj meri je jako poželjno jer ima mnogo stranaca a i predavanja su na engleskom.
 2. Jesu li vodootporne?
 3. Hvala Bogu, prošli ste dobro a plastika se lako ofarba... Nemoj da te to obeshrabri, svi smo žuljali asfalt pre ili kasnije...
 4. Mislim da ćeš ovo lakše prodati negde preko kao muzejski eksponat nego dobiti ovde pare koje tražiš. Motor je stvarno vrh i za nekog ko pravi kolekciju motora sigurno ima tu (i veću) vrednost.
 5. Nije ovo baš tačno. Letos išao sa drugaricom da kupi Beverly 500 u Pančevu (ustvari lik je iz nekog sela između Pančeva i Alibunara ali Pančevo je nadležno). Sve završili u toku prepodneva i još stigli da sednemo na pivo i ribu u nekom restoranu na Tamišu Moja preporuka je svakako da se sve završi preko neke agencije ako je kupovina dalje od mesta stanovanja. Oni sve završe, nema cimanja a i tarife su oko 1500 do 3000 dindži što mislim da ne može da se kompenzuje izgubljenim vremenom i potrošenim gorivom...
 6. Gledam sad rute za odlazak i povratak i predlažem za ekipu i Srbije,CG i MK: Odlazak: 1. dan: Beograd - Bar - Bari (noćna vožnja do Barija) 2. dan: Bari - Rim - Civitavecchia - Sardinija (noćna vožnja do Sardinije - Olbia ili Arbatrax) Povratak: 1. dan: Olbia - Livorno ili Genova (noćna vožnja) 2. dan: Livorno/Genova pa Jadranskom magistralom dokle stignemo, noćenje na hrvatskom primorju (negde oko Rijeke) 3. dan: dalje Jadranskom magistralom nazad prema Bosni ili CG (Trebinje recimo?) 4 dan: povratak u Beograd Naravno uvek je opcija da se vratimo istim putem kojim smo i došli što je brže ali nije tako interesantno Vortex može sa nama da se nađe u Bariju ako ostaje pri tome da ide trajektom iz Drača a u povratku preko Centralne Srbije ili Kosova nazad za Makedoniju.
 7. Ima na YouTube snimaka koliko hoćeš... Samo kucaš "Navak"...
 8. Langada Pass između Sparte i Kalamate je baš dobar put. Koliko se sećam dugačak je oko 80 km. Ja sam ga prošao iz smera Kalamte ka Sparti. Nažalost već posle dvadesetak kilometara me je uhvatio mrak pa ostatak rute i nije bio baš neko uživanje. Prilično je zahtevan i ne preporučujem ga baš za vožnju noću.
 9. U bre kak'i ste... Ne sumnjam ja ni u koga, čak i da neko hoće da zaradi na ovoj turi, što verujem da nije cilj, niko nikog ne bije po leđima da ide. Iako većinu sa spiska ne znam, siguran sam da će društvo i vožnja biti fantastični i zato sam se i prijavio. Pored toga, destinacija je takva da verovatno sam ne bih otišao tamo tako da su se sve kockice poklopile. Posle ove ture planiram da obiđem još malo Grčke, odem do Krita gde dosad nisam bio a imam poziv drugara Poljaka. Pa eto mene za dve-tri godine da organizujem zajedničke vožnje po Grčkoj koju sam do sad prilično provozao uzduž i popreko
 10. Izvinjavam se, moja greška... Gledao sam 6 noćenja Jeste, i dalje je ista cena od 725,12 za trokrevetnu sobu.
 11. Lucky, koliko je smeštaj u trokrevetnoj? Pretpostavljam da je jeftiniji nego u dvokrevetnoj? Gledam sad na Booking.com i ako idem istom logikom koju si koristio za dvokrevetne sobe (plaćamo sobu i doručak a večera je gratis) dobijam cenu od 201 EUR po osobi bez mogućnosti otkazivanja.
 12. Kaciga je vrh a ova cena mislim da je više nego realna. Ja vozim ovu kacigu već dve sezone i imam samo reči hvale. Ne znam koja je sad cena nove ali ja sam moju svojevremeno platio 250 EUR sa ozbiljnim popustom.
 13. Pošto imaš dosta istorijskih lokacija na spisku, moj savet... Kad vidiš jednu video si sve. Svuda srušeni stubovi zarasli u travu a ulaz se svuda plaća 12 do 15 EUR pa se ti preračunaj. Meteore planiraj bar jedan ceo dan od jutra do večeri, mesto je nestvarno. Preporučujem ti da od manastira do manastira ideš pešice. Epidaurus obavezno! Jeno od retkih istorijskih lokaliteta za koje se isplati platiti ulaz. Delphi možeš samo da prođeš. Do tamo je predivan planinski put, sa koje god strane da dolaziš. Sparta takođe obavezno. Jako dobra energija! Od stare Sprate nije mnogo ostalo ali bar se ne plaća ulaz. Obilazak muzeja je iznenađujuće jeftin, samo 2 EUR. I naravno obavezno otići do stadiona Kad si već tu, obiđi Mystras. Jako lep manastir a u selu imaš jako pristupačan smeštaj.
 14. Sad još Sashac da se prijavi pa da imam s kim da se jurim
 15. Evo da poslušam Lucky-a, stavljam se na listu: 01. BMW K1200R BMW R 1200 LC 02. LuckyVladano BMW R 1200 ADV 03. Miki D BMW S 1000 RR 04. srdjan1987 Honda VFR 1200 F 05. Holger BMW R 1200 R 06. Gajo Sevojno Kawasaki Z 1000 SX 07. nick-mik Suzuki GSXR 1000 08. Radmilo Ts BMW S 1000 RR 09. Junge BMW R 1200 LC 10. Bato ADV HONDA XLV 1000 11. bojsa Ducati Monster 1200 12. vortex4borg Honda CBR 1000f 13. bobi_krofna Kawasaki ER6F 14. Totomoto Yamaha FZ1 Fazer