Jump to content

Moto Zajednica

SKINHEAD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SKINHEAD

  • Rođendan 25.09.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd,Zvezdara,Olimp
  • Motocikl
    Honda Shadow 750,Honda CB 500,Mondial 150

SKINHEAD's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. SKINHEAD

    Muskulatura

    Rentiram muskulaturu za obradu,čišćenje i eliminaciju snega ....... Aktuelno dok se roba ne istopi :D
  2. ne iskusan sam ti ja za ove kompujtere... ali ću se potrudim....mislim pogreši ćovek....
  3. Prodajem Citroen Saxo VTS 1.4 benzin.Godište je 2002.kod mene je u vlasništvu već 6 god.Meni ga uvezao ortak.Auto je u vrlo dobrom stanju,ima sitnica koje treba da se srede(JBG POLOVAN),nije registrovan.Cena je 2000e fixno.
  4. Buazeru dobro si doš`o u Srbiju .Kad ogladniš u Beogradu MENI da se javiš.Roštilj majstor na usluzi :aha:
  5. Ne da mi je pisao kaznu nego je krenuo i da mi skida tablicu psuje vređa zamahuje stopkom...na šta mu ja nisam ostao dužan,pa je na kraju popasao onu foru i "Bulevara revolucije"....."Pandur,puši ga"
  6. Rado ali sam bio u programu plazmafereze nekih 6-7 god tako da ja nije mi dozvoljeno ali Vas podržavam 100% :takoje:
  7. Uff,koliko situacija.....hm .....odakle da počnem.... Leto,2009. ja tek kupio novu đuntu,uprtio devojku pozadi i krenuo...od BGD uz lepi plavi Dunav,pa sledeći dan do Vlasinskog jezera e onda za malo da ne stignemo do Kopaonika... Negde pred uspon ka Kopaoniku,pičimo mi 80-90km/h,polagano sustižem šleper,izvidim levo čisto ko suza,nema vozila,dam levi migavac ,4.-a pun gas,stižem na pola šlepera,blagi uspon i kako se penjem navrh vidim auto idem mu direktno među rogove,kad frajer sa šleperom dodaje gas :zbunjen: Ja na sirenu pitam se dal je poslednji put pritiskam,nema druge gazim kočnice do kraja ne bi li se vratio iza šlepera,a face ljudi u kolima verovatno neću još dugo zaboraviti.....ne znam da li sam bio besniji ili usraniji.... nakon par km sam obišao šleper,kulturno mu se naje... majke,pokazao srednjaka i nastavio.... Jesen,2011. krenem kod ortaka do Mirijeva,novim putem koji dnevno bar jedanput prođem što kolima što motorom,znam mu svaku pukotinicu.i danas se pitam koji mi k... bi da vozim tako sumanuto.Obilazio sam kolonu na punoj liniji u ne baš preglednoj krivini.i naravno iz drugog smera nailazi taxi ja u sendviču,malo levo malo desno,nekako se provučem a kako ni sam ne znam
  8. Vozio sam princa 2 sezone(18000km),solidno se pokazao.Glana mana kao kod gomile kineza su gume,ako se odlučiš za njega skidaj fabriče uzi neke normalne.A ima na prodaju vespa kompet restaurirana do šrafa.....pa ako te zanima.....
  9. SKINHEAD

    Komunikatori

    TEMPO METRO u odeljku sa kablovima imaš razne vrste adaptera 3.5 inča na više ili manje.Mislim da ti je tu najjeftinije,ili bilo koja radnja sa kompjuterskom opremom
  10. Prošao mnogo kilometara kroz CG što kolima što motorom,nikad nikakav problem.Putevi su takvi kakvi,jbg,snalaziš se kako umeš i znaš.Ljude koje sam upoznao su bili potpuno ok.Sve u svemu cool. Ali mi ne ide u glavu šačica kojekakvih nesrećnika kojima postoji šansa da tako nešto u opšte pomisle da urade(ULJE)!!!! S***M mu se ja u svaku kintu koju zaradi na taj način.
  11. 33 god. na motoru od 2007. verovali ili ne ali oni OCC momci su mi probudili želju za motorom.Inače sam strastveni ljubitelj relija i ni sanjao nisam da postoji nešto što bi moglo ba mi bude tolika ljubav kao reli.Kockice se sklopiše ja kupio Princa na kredu,za dve sezone prešao 18000,od 2009.cepam Shadowa(na kredu)prešao 47000.Jedino smak sveta mož da me odvoji od motora :lol:
  12. Fala,dogovorio štelovanje sa ortakom
  13. e ima ovde još jedan koji je kupio skoro cb 500 1997.god i baš pre neki dan sam ga rasturio u proste činioce,da ga pregledam do detalja.Potrošnja mi je bila oko 7-7,5 l/100km,što me malo zabrinulo pa sam i ja skinuo karbove ,naravno ,uprostio ih do šrafa.Prvo sam naleteo na gomilu sitnog taloga,kao soc od kafe,babaroge i štošta još.Uzeo sam ABBRO sprej za karburatore i `ebao im kevu.Ene ih sjaje se ko pasja `udanca... Moje pitanje je kolika je zaebancija štelovanje pošto neam vakum mašinu.
  14. Zvonko kao lik ja ok.Ali je generalno servis malo neozbiljan.Ja vozim Shadowa a Zvonko je ipak majstor za trkalice pa nema baš puno iskustva u tom delu.
  15. Zvonko je ok momak ali samo za trkaći motori pošto sam takođe imao par lošijih iskustava. Takođe sam par puta otišao iz servisa sa ne dovoljno dotegnutim šrafovima a oko garancije sam morao da se potrudim da bi prihvatili neke stvari.Ali to shvatam donekle pošto smo SRBENDE. A skoro mi se nešto čulo iz motora a naravno gazda centra s me je na finjaka obrađivao da je to do obrade metala i da je sve ok
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja