Jump to content

Moto Zajednica

woo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

woo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. kad sam ga kupio blokade su vec bile skinute (ide do 80km/h ) a sad da li ima jos neku ne skinutu blokadu ne znam, provericu. kod mene se osecaju dok ubrzava, i od 45km/h pa do 75km/h na max brzini talasi vibracije i dalje dolaze ali su blaze.
  2. rezonanca, prava rec, upravo tako se oseca . neko mi rece da kao radilica nije balansirana pa je to moguci uzrok. da li je moguce da majstor proceni sta je ili ce svako da krene sistemom eliminacije . ajde da promenimo kajis, pa onda ako nije ajde da menjamo lezaj , pa onda tako do besvesti, da li majstor moze da ga provoza i da utvrdi uzrok a ne da nagadja pa dok ne pogodi.
  3. baotijan skuter 50 kubika , ima cudne vibracije koje dolaze u talasima. u zavisnosti kojom brzinom vozim talas nailazi cesce ili redje ali od prilike na svaku sekundu do dve skuter zavibrira, vibracije nije velika i da je konstantna ne bi mi smetala ali ovako iritira jer dolazi u talasima. sta bi to moglo biti?
  4. kupio sam baotijan skuter i imam neke problemcice pa ce mi forum pomoci da malo unapredim kvalitet voznje moga kinescica
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja