Jump to content

Moto Zajednica

osullivan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

osullivan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

37

Reputacija u zajednici

  1. Tip sa kukastim krstom je za mene klasicni buzdovan isto kao sto i ovi sto furaju majice sa likom R.Mladica.
  2. Zato sam rekao da ko je bio vec zna da od petka do nedelje svaki dan se kuva za motoriste,i u nedelju je riblja corba u restoranu Dedeljacka Jezera.Inace u Debeljaci pored pomenutog restorana do kojeg vredi se provozati jer se nalazi pored jezera gde se svakog vikenda odrzavaju takmicenja u sportskom ribolovu,ima jos jedan restoran koji se nalazi u okviru bazena.
  3. Ko je bio u Debeljaci ,dobro zna sta ce dobiti za tih 200 din.A vise necu polemisati sa obskurnim likovima kojima ovaj forum sluzi da omalozavaju neciji trud.
  4. Nije tacno da je po osobi 200 din,samo ne znam odakle tebi ta informacija ,osim ako to nije zlonamerna dezinformacija.
  5. Grupe koje nastupaju petak Static Black Swan Static unnplugged subota Blue Room Osmi Dan Djarma i Metkovi Ulaz 200din U nedelju besplatan dorucak u restoranu Debeljacka Jezera
  6. I za vikend ce biti velike vrucine,ali hlada ima na pretek u dudovoj sumi a i tusevi ce biti spremni.
  7. I ranijih godina je bilo tako,pa ipak na kraju ispadne dobro.Ove godine je i cena ulaznica od 200 din simbolicna,sa obzirom na ono sta se nudi.
  8. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UpAtmjb8qSo
  9. Evo par slicica o lokaciji odrzavanja susreta,za one koji jos nisu bili u Debeljaci. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/27784-mc-dewheels-debeljaca-moto-rock-weekend-2627-i-28-06-2009/page__pid__494351#entry494351
  10. U organizaciji moto kluba De Wheels 21.22.23. juna u Debeljaci odrza ce se 8. moto susret. Petak Otvaranje kampa Vecera Svirka: HOGAR DJARMA I METKOVI SHLOG&BLACK SWAN Subota Slobodne aktivnosti uz rakiju and pivo Rucak Defile Bajkerske igre Svirka: ZONA KATASTROFE PARTIBREJKERS GOOD COMPANY Nedelja: Dorucak na Debeljackim jezerima UPAD 200 DINARA
  11. Susret ce se odrzati 21-23 juna to je sigurno,svirace Partibrejkersi toliko znam.Ukoliko budem imao vise informacija na vreme cu objaviti.
  12. Ma pusti ga ,kwis ti je klasican grebator ide na skupove i samo gleda sta je mufte,na slicnu temu na ovom forumu je polemisao samnom,pa mi je posle privatno slao poruke uvredljive prirode,ima preko 5 banki i sa takvim svarima se bavi shaban.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja