Jump to content

Moto Zajednica

FatBastard

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu FatBastard

  • Rođendan 17.05.1988.

Contact Methods

  • MSN
    dzoledzomba@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Muzika i motori!
  • Motocikl
    Yamaha DragStar 650 Classic

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

FatBastard's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Potpuno se slažem da nisu za autoput, ja i prodajem motor koji je za autoput za street bike da se vozikam isključivo u i okolini Beograda. Pa sam napisao da mi za zezanje po gradu bolje zvuči Yamaha XSR700 nego CB650R, a i estetski mi je primamljivija. Juče sam probao strašan motor ali mi je par hiljada iznad cenovnog ranga, sledeće nedelje sam dogovorio da probam jedan BMW i jednu Yamahu, pa ću valjda doneti odluku, mada ako ne poludim ni za jednim posebno ne žurim, ima vremena do sezone.
  2. Potpuno se slažem da nisu za autoput, ja i prodajem motor koji je za autoput za street bike da se vozikam isključivo u i okolini Beograda. Pa sam napisao da mi za zezanje po gradu bolje zvuči Yamaha XSR700 nego CB650R, a i estetski mi je primamljivija. Juče sam probao strašan motor ali mi je par hiljada iznad cenovnog ranga, sledeće nedelje sam dogovorio da probam jedan BMW i jednu Yamahu, pa ću valjda doneti odluku, mada ako ne poludim ni za jednim posebno ne žurim, ima vremena do sezone.
  3. Društvo hvala na podršci i savetima. Svog ljubimca ću da udomim, a iskreno šta ću da uzmem još uvek nisam prelomio. Navodno je za niže obrtaje i vožnju po gradu bolja opcija XSR700 a za autoput i više obrtaje CB650R, estetski mi se više dopada Yamaha. Mada ima lepih polovnih motora koje definitivno treba uzeti u obzir. Objaviću ovde kako se sve završilo!
  4. Nadam se da nisam omašio podgrupu, ako moderatori misle da negde drugde treba ova tema da ide neka je prebace i izvinjavam se ako sam im napravio posao. Od 2007. godine vozim motore i uvek su to bili cruiser motori - shadow 750 i dragstar 650. Razlog za to je u najvećoj meri bio što moja devojka nije htela da se vozi na drugačijem tipu motorcikla, a putovali smo i do Amsterdama i Madrida, Tasos i Grčku više puta ne računam, kao ni CG i gomila tura po Srbiji, vozimo jedno 70k zajedno. Dobili jednog klinca, pa drugog i ostao ja sam na motociklu svaki dan po Beogradu uglavnom, ponekad nešto u okolini odvozam sa društvom, ali sam. I sada se mislim da promenim tip motocikla u smeru XSR700 ili CB650R, a XVS650A koji vozim već 10 godina da prodam. Ima li to ikakvog smisla? Cilj ove teme je da me odgovorite! Hvala
  5. Ljudi, Ko popravlja (prepravlja) kožne bisage u okolini Beograda, jer razni tašneri nemaju dovoljno jake mašine za tu debljinu kože? Izmaltretirah sestru da mi donese ogromne kožne bisage iz grada Čikaga, prelepe, služe sjajno i imaju jednu zgodnu rupu na kopči od kaiša kroz koju ide katanac pa ne mogu da se otvore lako itd... Neko je mislio da unutra držim zlato (prazne bisage) i opušteno mi isekao kaiševe ne bi li ih otvorio i odneo blago. Hvala
  6. Ako može savet, biram između sledeće tri kacige: 1. Caberg VOX 2. HJC TR1 3. Nolan N85 Najbitnije mi je da ne pušta vetar nigde, nosim sočiva i to mi je ogroman problem u vožnji... Hvala u napred!
  7. Hvala puno, cenim kolegijalnost, međutim, nisu te dimenzije... Hvala još jednom!!!
  8. Drugari, Poslednji dan na moru uletoh u rupu i ostadoh bez četiri žice na zadnjem točku... Sve ostale popustile odmah, dotegao ih, i dotezao ih ceo put od Ade Bojane do Beograda, vozio kao po jajima, uz konstantno stajanje svih ostalih učesnika u saobraćaju da me ljubazno obaveste da mi zadnji točak ima ozbiljan hod u stranu. Sva sreća pa mi ženka ima 47kg, inače bi je poslao na voz. U odnosu na dolazak (7h), u povratku smo vozili 12h! Naravno da mora da se kupi ceo set (13000rsd) u Plattneru, za moju ljubimicu XVS650A. Ima li neko ideju kod koga bih mogao da odvezem motor a da možda ima neke žice raspareno da mi zakrpi za ovu sezonu? Naručio komplet za 50$, nove, al će mi propasti ostatak sezone dok stignu, a odvozah samo 7000km... Svaki savet dobrodošao! Uzdravlje!
  9. Postoji li u Srbiji neko ko se bavi fabrikovanjem izduva? Zainteresovan sam za ovako nešto:
  10. FatBastard

    GPS?

    Koju navigaciju preporučujete do 10000,00rsd? Bitno je da ekran ne bude veći od 5 inči, jer mi je te veličine vodootporni držač za motor... Meni je za oko zapala sledeća: http://www.tehnomanija.rs/navigatori/blueberry-navigator-2go569hd.html# Hvala u napred!
  11. Jeste, sa tendencijom krvarenja iz ušiju!
  12. Pozdrav drugari, Čini mi se da se motor malko drugačije i glasnije čuje nego ranije, zanima me kod koga da odnesem da baci pogled i sredi šta treba izduv na Dragstar-u, spolja je hrom savršen, ali su grane stare i verovatno bi ih trebalo doterati? Bilo bi lepo da je u Beogradu... Hvala!
  13. Zapravo, nisam siguran da mi se isplati trenutno da prodam motor, zato što sam upravo mnogo uložio u njega, sve na njemu je novo, a to niko ne ceni kad kupuje, već samo gleda kako da ti obori cenu jer je motor star ili tako nešto... Tako da ću ja lepo da se vozim još sezonu ili dve pa ću onda da ga "dam" za 3.000e, ali sam se bar nauživao... Hvala puno na savetima! Uživajte u vožnji! Živeli
  14. Znači da ga oglasim na 3700, pa da spuštam ako se javi neki ozbiljan kupac... Ispod 3000 mi zvuči suludo... Mada su mi podjednako suludi i oglasi na 5000, a ima ih... Hvala ljudi, puno ste mi pomogli!!! Živeli
  15. Pozdrav kolege, Zanima me da se konsultujem sa Vama, između ostalog potencijalnim kupcima, koja bi bila realna cena u prodaji mog motocikla. U pitanju je Yamaha Drag Star 650 Classic (XVS 650A): Godište - 2001 Prva registracija - 2004 Sedeo u garaži od 2005 - 2012 Ja sam drugi vlasnik (od prošle godine) Registrovan do maja 2014. Prešao 24000km - prava kilometraža, prvi vlasnik (moj kum, znam ga ceo život) prešao sa njim samo 8000km, ja ostalo... Sve je na njemu originalno, osim što sam ga ofarbao u jarko žuto/narandžasto - mrzim crne motore (stereotip/komercijala) Redovno održavan u Yamahi Ove godine menjano ulje u kardanu i kočiono Gume kupljene ove godine Yamahin vetrobran Naslon Bisage To bi bilo to, valjda, ako Vas još nešto zanima - pitajte! Znači koliko motor vredi, realno u prodaji? Da znam da li mi se isplati da ga prodajem uopšte i da ne tražim neku nerealnu cenu za njega. Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja