Jump to content

Moto Zajednica

Arcelijus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Arcelijus

  • Rođendan 27.08.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Arcelijus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. "Opstina nema veze sa tim, potrebno je da ti neko zavrsi u SUP-u" ;D Hmmmmm. Hvala na informacijama. Preskocicu ovaj motor.
  2. Evo ovako stvari stoje. Nasao ja zanimljiv motor koji odgovara mojim finansijama....Evo link http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=32035&trazi=1&ur=1&model=71&tip=bt&m=Tomos-bt i sve je to u redu,ali kad sam pitao da li je motor na velike tablice ili male dobio sam cudan odgovor. Kaze:"motor je odjavljen i u papirima pise 49ccm, samo zbog sedista(dva sedista) je na A, treba potvrda tehnickog i na psp je". E sad,nesto tu meni sumljivo, a ne bih da kupim motor pa posle ko zna sta da bude. Zanima me da li da preskocim ovaj i trazim neki drugi BT na male tablice ili je ovaj OK sto se papira tice? Kaze on ima sve polise sta tu ide, papire, punomoc, oko toga se ne razumem. Hvala unapred.
  3. Uzbrdice mi nisu problem posto u Vojvodini toga nema puno,pogotovo kod mene. Nisam mislio na budzenje za brzinu nego kad nesto crkne,pa se nesto nabudzi pa to radi,kao za cilindar sto sam cuo,neke "hilcne"(stvarno ne znam kako se zove tacno) se stavljaju kad crkne posto ne moze da se busi. Ako motor moze da ide 90 a da se vozi normalno nekih 70,eventualno 75kmh ja cu biti zadovoljan. Razmisljao sam o polaganju i nije to tako lose,ali ja za benzin godisnje ne znam da li potrosim 100e. Hvala za savete ali se i dalje drzim malih tablica,barem dok se ne zaposlim, ali prvo moram studije da zavrsim
  4. Zbog malih tablica uzimam. Ne bih da lupim sad 5,10,20,50km u toku dana,ali ne nameravam mnogo da prelazim. Evo za sta mi treba motor. Posto malo,malo pa nemam kola ili ne rade,skupi delovi(Reno 19,trenutno otpali srednji i zadnji lonac, nece da pali,iz 15-20 pokusaja zavergla i upali) treba mi motor samo da moze da posluzi kao zamena kad nema kola a i malo da se provozam,sto da ne... Treba mi za dvoje,za meni i moju dragu,posto sam dobio 2 opomene zbog nosivosti iako sam imao u saobracajnoj 1+1 na Tomosu.
  5. Ako budem kupio, bice budzenja, to je sigurno. Da li delovi sa sr50 mogu da idu i na rs50(klip,cilindar,anlaser,bobina.....izuzev brzina,kvacila....)? Citao sam po forumima da je radilica 250e, ja sam nasao nesto za 5000din(za SR),sad mi tu nesto cudno . Inace izbor mi je Tomos BT(zadnja opcija,zbog cestih kvarova),Aprilia rs50 i Honda nsr50(za koju delova nema,a i bas nista lepo nisam cuo o tom motoru ). Evo je slika o toj radilici sto sam video,tj.o informacijama.
  6. Nista od ovog motora onda . Hvala na informacijama. " lakse ces naci osiromaseni uranijum nego delove za to"
  7. Hvala za informacije. Evo sta sam ja cuo od vlasnika, 2000 godiste,cetvorotaktna masina, trenutno mu je smanjena potrosnja pa trosi oko 2l,max brzina 75kmh, trajno registrovan za dvoje, delove mogu da nadjem u Bg-u ili u jeftinije u madjarskoj. Nov klip,radilica... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=29744&trazi=1&ur=1&model=62&tip=nsr%2050&m=Honda-nsr-50
  8. Nasao sam ovaj motor za povoljnu cenu, trajno registrovan, navodno cetvorotaktni,ali me zanima odrzavanja,cena,delovi. Ima li neko iskustva sa ovim ili slicnim motorom? Hvala
  9. Hehe, kako da obrisem temu, posto sam se vec prestavio u jednoj?
  10. Hvala za informacije. Godiste, pa sve od 96 bi mi bilo ok, naravno zavisi od stanja,cene.... Kupio bih za sebe, drug mi je predlozio vec da kupim nesto ,barem od 125 ali ja bas ciljam male table zbog registaracije, a ne volim skutere. Ne kazem da su skuteri losi, nego jednostavno nisam ljubitelj skutera. Imao sam ranije T15 na male table, gadan motor(u mom slucaju ,ukusu), malo, malo pa me je pored puta ostavljao ali je isao dovoljno brzo koliko mi treba, zato gledam do 50ccm.
  11. Imam po koje pitanje,mozda po malo cudno. Hteo bih da kupim Apriliu rs 50, polovnu, ali sam cuo dosta losijih prica, kvari se lako,delovi jako skupi(10 puta skuplji od tomosa(grubo receno)),sto me je zabrinulo malo... Zanimaju me utisci vozaca i koliko je to tacno za delove, i da li se mogu nabaviti,neki primer konkretan ili tako nesto. Hvala!
  12. Imam po koje pitanje,mozda po malo cudno. Hteo bih da kupim Apriliu rs 50, polovnu, ali sam cuo dosta losijih prica, kvari se lako,delovi jako skupi(10 puta skuplji od tomosa(grubo receno)),sto me je zabrinulo malo... Zanimaju me utisci vozaca i koliko je to tacno za delove, i da li se mogu nabaviti,neki primer konkretan ili tako nesto. Hvala!
  13. Pozdrav svima od Ace iz N.Beceja. Sta da kazem, imam 20 godina, studiram, volim motore...Trenutno ne vozim motor, ali vozicu...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja