Jump to content

Moto Zajednica

Firestarter

Članovi
  • Broj tema i poruka

    51
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Firestarter

  • Rođendan 02.03.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad - Šid

Firestarter's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ako je sudeci po profilu sa kojeg je slika Suzukija, onda se radi o Nenadu Dopudji. http://www.facebook.com/profile.php?id=1134245923
  2. Dobio sam neproveren info da je oboren marsovac u Novom Sadu na raskrsnici Ive Andrica i Heroja Pinkija.
  3. Mi za takvu voznju debelo placamo.
  4. Evo jednog Marsovca koji je prvo obilazio preko duple pune linije i nakon vožnje suprotnim smerom ovako stao na semafru:
  5. Ne nadaj se veliki parama. Ja sam za ukupno 26 savova na glavi i licu i jednim izbijenim zubom (zajedno sa delom kosti) dobio 9 000. Zelim ti brz oporavak i ponovni skok na sedlo!
  6. Dobio sam uput za ortopeda. Obavestiću vas šta se dalje desilo.
  7. Statistika govori da se dobar deo nesreca desava pred samu destinaciju zbog opustanja. Opreza nikad dosta!
  8. Namazao sam sad "Ramom", a izjutra ću sa "Dobro Jutro". Bojim se da mažem vitalovim "Rastimo" da ne bi doslo do kontra efekta. :D Šalu na stranu, mazaću margarininom do srede pa ću onda posetiti fizijatra. Hvala na savetima!
  9. Hvala na informacijama! U sredu bih trebao da idem kod lekara na kontrolu zbog prehlade pa ću ga zamoliti da mi da uput za fizijatra ili ortopeda, kako ona proceni.
  10. Jednom prilikom sam upitao lekara opšte prakse šta da radim s tim , a on je odgovorio sam: Proći će...
  11. Mislim da je ovo odgovarajuće mesto za topic, pa da počnem: Siguran sam da je velik broj vas imao problem sa zadržavanje otoka na nozi posle pada. Naime, u junu 2008. godine sam pri padu s motora nekako udario nogu negde na polovini tzv cevanice. Pošto sam bio u bolnici nisam držao led i otok se zadržao, evo već skoro treću godinu. Ćale mi je imao sličan problem i otok mu je trajao 3-4 godine. Počinje opet sezona kratkih šorceva, a meni je dosta pitanja tipa: "Šta ti je ovo na nozi?" pa me zanima vaše mišljenje kako otok otkloniti. Hvala!
  12. Zelim ti brz oporavak! I ja sam zbog te ustaljenosti rute jednom prilikom naebao, ali sam prosao malo gore.
  13. Ne bih se ja bas hvalio ovakvom reakcijom.
  14. Doslo je vreme da udam moju Yamahu. Napunio sam 18, vreme je za veci motor. Yamaha je kupljena u Yamaha Rodicu u Novom Sadu. Prvi sam vlasnik i posedujem sve papire i servisnu knjizicu. Presla je 5 500km. Evo par slika: Cena: 2 400e Samo prodaja, zamena ne dolazi u obzir. Kontakt: PM ili 063/296-407
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja