Jump to content

Moto Zajednica

Stole 748

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Stole 748

  • Rođendan 16.06.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Mladenovac

Stole 748's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Au bre, svi bolje znaju od mene kako sam pao, i sta sam polomio. Dobro ajde ja znam sta sam polomiio, a to je desna butna kost,naprslo mi je nekoliko rebara i leva kljucna kost. A kako sam pao, ni ja se ne secam bas najbolje tog trenutka tako da ne mozete ni vi da znate... Juce sam dosao iz urgentnog, i to bi bilo to. Hvala ljudima koji si mi pozeleli brz oporavak.
  2. Stole 748

    748 S

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1999. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Imam ga godinu dana, presao sam oko 5000 km. 3. Sta mi se dopada: Sve mi se dopada... Kocnice, obrtni moment (ne mora da se vraca nekoliko brzina nize da bi povukao) ;D , mono viljuska, izgled, zvuk, ... 4. Sta je moglo biti bolje: Sve je ok. Jedina mana, ako se to moze nazvati manom, malo brze trosi zadnju gumu. Ali s obzirom da kad god se malo stisne gas u nizim stepenima prenosa on proklizava..., to i nije mana vec cudo zvano DUCATI. 5. Moj utisak: Za ovaj motor mogu reci sve najbolje, utisak je odlican. Jer ko jednom sedne na Ducati, uvek vozi Ducati...
  3. Stole 748

    CA Rebel 125

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1998 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Imao sam ga 4 godine, presao sam oko 15000 km. 3. Sta mi se dopada: Pa nista posebno, mozda to sto je udoban, malo trosi... 4. Sta je moglo biti bolje: Imao sam problema sa kocnicama, kocnice bi mogle biti bolje. 5. Moj utisak: Utisak nije los, to je motor za pocetnike, ja sam se bas lepo navozao sa njim, nista nisam pipao, samo sipao benzin i gas. Maksimalna brzina mu je oko 110, ali treba da se navlaci, ja sam ga vozio 130 nizbrdo i hteo je da prsne... Normalno mu je oko 80 km/h. U toj klasi je medju boljima, ima dva cilindra, zvum mu je solidan, mnogo bolje ide od Suzuki Maraudera 125 i Kavasaki Eliminatora 125.
  4. Ma da bilo je super... Meni je to prva voznja sa vama. Ali moram da pomenem i one pljeskavice, niko nije. A tako su bile ukusne.
  5. Trebao sam ranije da se regisrtujem na forum, ali dobro nikada nije kasno. Zovem se Aleksandar Stosic,87 god, iz Mladenovca sam, volim motore, vozim ih od malena... Sada vozim Ducati 748. To bi bilo to...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja