Jump to content

Moto Zajednica

DamYr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

DamYr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Odlična saradnja i sve po dogovoru. Svaka čast.

  2. DamYr

    1000 - 750

    Sve OK, rešeno i radi kao sat...
  3. DamYr

    1000 - 750

    Da dopunim, izduv ne bi bio fabrički nego TRI-OVAL varijanta.
  4. DamYr

    1000 - 750

    Imam jednu "dilemu". Želim da stavim top tj. CEV I AUSPUH od gsxr 1000 K9 na gsxr 750 K9. Interesuje me da li je to izvodljivo u smislu kompatibilnosti. Neki kažu da jeste a neki ne. Unapred zahvalan...
  5. Otišla Yamaha a došao Suzuki GSX R K9 750.
  6. Kupih Suzuki 750 k9...

  7. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1995 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Nepuna 4 meseca 3. Sta mi se dopada: Motor je zaista fantastican! Na prvom mestu su udobnost, dobar kocioni sistem i potrosnja.. Vozio sam Yamahu FZ6 S2 2009 god. i odgovorno tvrdim da je xj6 osetno "meksi" i udobniji ( ne kazem da FZ6 S2 nije dobra masina ;D ) u odnosu na razliku u godistu i relativno bliskim performansama i nameni. Na duge staze se oseti njegov kvalitet u smislu udobnosti. Potrosnja oko 5 litara. Do sada ni jedan defekt ozbiljne prirode. Sve u svemu masina za uzivanje. 4. Sta je moglo biti bolje: Sta je moglo bolje - ne znam, posto je izasao model 2009, to je to.. 5. Moj utisak: Utisak je takav da je motor pogodan za prelazak velikih rastojanja i naravno po potrebi navlaci kazaljku na obrtometru sasvim pristojno, cak sta vise skroz dobro. Sto se tice gradske voznje takodje nema nekih zamerki.. Odnos cena - kvalitet BEST BUY. Gledajuci generalno masina dobra kako za pocetnike tako i za iskusne vozace koji uzivaju u voznji!!!
  8. Yamaha XJ 600S Diversion 1995.. Ima li neko saveta, predloga ili nestosl. Pozdrav..
  9. Pozdrav svim clanovima, ljubiteljima dvotockasa i naravno moderatorima.. Zovem se Damir i kupio sam Yamaha diversion 600. Interesuje me ima li neko nekakav user manual ili nesto slicno vezano za taj model. Relativno sam nov u voznji ali ne i u "moto svetu" , tako da bi mi svaka pomoc, savet veoma dobro dosli. Unapred zahvalan !!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja