Jump to content

Moto Zajednica

Vlajsa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vlajsa

  • Rođendan 16.02.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NBG 63 blok

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vlajsa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

42

Reputacija u zajednici

  1. Kawazoki, uplaceno. Hvala ti na divnom putopisu i u zdravlju i sreci da se vratis.Sa sve Suzanom
  2. Nemam nikakvo pitanje, samo sve reci hvale za Baneta i stvarno je divno i profesionalno docarao ljudima bajkere u Kaliforniji. Bane je ljudina.
  3. :) tu sam cika Arakise :)
  4. Gde si Vlajso care :)

  5. Vlajsa

    Ipad 1 64gb 3G

    Prodajem Ipad 1 64gb 3g u odlicnom stanju.Kutija i futrola. Cena 300 evra fiksna, bez zamena. 063204110
  6. Nije problem platiti kaznu ako si nesto skrivio, ali dok panduri i dalje stoje u zbunju na mestima gde je dozvoljeno 40 km/h ili 50 km/h i izlecu kao opaljeni da te zaustave sto si isao 46 km/h ili 54 km/h i to prikazuju kao apokalipticno krsenje zobs-a.S nekim se dogovoris, neki glume ludilo, mozda zive u paralelnom svetu , a ne u Srbiji, pa ti pisu uredno kaznicu od 5000 dinara sa sve kulturnim osmehom, jer si ispao jedan obican majmun i naseo na klasicnu sacekusu. Njihova je duznost i obaveza da obezbede nesmetan protok saobracaja, pomognu i edukuju vozace, a ne da se ponasaju kao kauboji i jade koga stignu, a najvise prost narod.
  7. Naslov je urnebesan Neka si ti ziv i zdrav i da je sve proslo u redu.
  8. Bravo majstore.Pogotovo mi je drago sto si poveo klinca sa sobom.
  9. Juce oko 15h krenem u Novi Sad da dovedem dete u Beograd za vikend.Zbog magle i mraka zamolim sefa da me pusti ranije, radim do 16:30.Krenem auto putem, stignem brzo do NS-a, a onda krece drama i agonija.Iskljucenje kod zrenjaninskog puta i dalje ne radi, pa moram do iskljucenja kod Rodica, a tamo red od 2 km za koji cekam 45 minuta da predjem.Krecem oko 18:30 nazad u Beograd, saceka me gusta magla za koju ne mogu da okrivim drzavu.I polako do Batajnice a tamo druga agonija, ceka se red kilometarski, jer ne ne radi prelaz preko starog puta, pa svi cekamo da se spustimo dole na stari i da se popnemo opet gore na novi.I to traje 45 minuta.Spoljasnja temperatura -3.Stizem konacno oko 20 h u Beograd. Osecam se kao da sam isao na reli Pariz Dakar, a ne manje od 200 km autoputem koji sam uredno platio da bih stigao iz tacke a do tacke b.
  10. Uf.Kad procitam ovako nesto najezim se. Ne mozes im nista nazalost.Korumpirana banda.Ali nemojte ljudi da pijete ni jedno pivo ako vozite.Jedino tako mozete da ih pobedite.
  11. hahaha, bistro od tebe, ali me nećeš navući na motore barem još ne za sada
  12. Nisam bajker, ali podrzavam akciju. Rajko javi kad se daju donacije.
  13. Danas sam, cekajuci na zeleno svetlo na semaforu video 2 automobila i jedan motor kako prolaze na crveno, sve u roku od 2 minuta. Divlji zapad.Osecao sam se kao budala sto cekam zeleno. A i komplet hitne pomoci nisam kupio.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja