Jump to content

Moto Zajednica

Phantom UK

Članovi
  • Broj tema i poruka

    411
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Phantom UK

  1. Tanja, svaka cast na osvojenom Grossu i putopisu! Cini mi se da imamo dosta zajednickog, od ijekavice, do Zumo 660 (ponekad beskorisnog), preko izabrane crne boje & osvojenog Grossa spomenutog u prvom putopisu. Girl power! Pozz iz Londre & uzivaj na novom Spyder-u!
  2. Hvala, Mirorab & sorry sto kasnim sa odgovorom. Nakon ove, usljedilo je jos nekoliko "inostranih" turneja, ali nikako da nadjem vremena za pisanje. (Istina, ima nesto u toj solo voznji po kisi ;-)) Pozz
  3. Hvala, Mile. Istina, bilo je borbenih trenutaka ;-). Nadam se da se vidimo sljedece godine!
  4. Hvala, Rade! Nikako da nadjem vremena i napisem novi, a skitala sam ;-)
  5. Mene glavobolja napada zbog "puzeva" na cesti koji me svakodnevno usporavaju. ;-) Salu na stranu, bilo je rasprava na tu temu u vezi stare Jabra BT150. Ja koristim Scalu vec 4 godine bez problema. Mislim da glavobolji i slicnim osjecajima neugodnosti doprinose nepravilno ili lose postavljen BT ili cak i los zvuk.
  6. eh... motor, kuca, posao, itd., a nikako da zavrsim putopis(e) ;-)
  7. 27c ali vrijedi - pozz iz Brighton-a
  8. @VeljkoM: Da li zbog gasterbajterske gladi ili neceg drugog & uz svo duzno postovanje svim fotografima na ovom sajtu, meni je ova tvoja fotka "sladja" od drugih! Niti jedan program ne moze poboljsati "domaci izgled"! Samo postavljaj foke, ali ako je ikako moguce, nakon pauze za rucak!
  9. Vise nema dvojbe, Norveska je sljedeca destinacija ! Super putopis & slike !
  10. @ VladCan: uvijek je lijepo cuti pozitivne komentare vezane za bajkerice. Hvala.
  11. Svaka cast za izbor destinacije. Skotska ima prekrasne krajolike, a ceste su kao stvorene za bajkere. "Jedini problem" je suha sezona - u tome je Skotska 10x gora od Londre! Nadam da vas je vrijeme posluzilo! p.s. mala ispravka vezana za ime gradica u kojem si pristojno ocitao bukvicu onom cafe racer-u, a zasluzio je da ga kvrcnes gumenim cekicem: Canterbury. Sljedeci put navratite do Londre
  12. Jucer je postavljen novi svjetski rekord u Londonu: 618 bajkerica iz Londre i uze okolice okupile su se ispred Ace Cafe.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja