Jump to content

Moto Zajednica

Gorkis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NC750X

Poslednji posetioci profila

786 profile views

Gorkis's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. Gorkis

    NC750X 2016

    Pre par dana smo diskutovali o dog bones-ima (koskicama) za spuštanje/podizanje motora. Da podsetim, moja NC750X 2014. je spuštena 2,5cm. Ukoliko neko ima potrebu da svoj NC sa standardne visine spusti za 2,5cm, možemo da menjamo koskice i ćope. Uz motor sam iz CH dobio i sertifikat/atest (zaboravio sam kako se zove) za koskice. Hoću reći da nisu pravljene ,,kod kovača''.
  2. Gorkis

    NC750X 2016

    Hvala, komšija Vule (Muljaz). Svet je baš mali. Odrasli zajedno, prve motore (Tori, Automatik, MZ ...) zajedno vozili, a ne prepoznajemo profile na BJB. Ima tome mnogo godina.
  3. Gorkis

    NC750X 2016

    Da, čitao sam o tvojim utiscima o S dogovima. Nema 3-4 komada. Ima još jedan DCT ,,u komšiluku'', pa ću na njemu da izmerim dogove. Hvala još jednom.
  4. Gorkis

    NC750X 2016

    Kursulla, Dare, hvala vam na odgovorima. NC750XD je 2014.god. Vožač je bila žena, pa je motor spušten 2cm ( ista priča kao i nekadašnja @Lucky George-ova švabica). Trenutno je na prodaju, a ako se ne proda u narednih mesec dana, vratiću ga na fabričku visinu i voziti, jer je moj manuelni NC od juče našao novog vlasnika. Nek mu je sa srećom.
  5. Gorkis

    NC750X 2016

    Kolege, ne mogu na forumu da pronadjem podatke o originalnim dog bones-ima (koskicama za podesavanje visine motora) za Hondu NC750XD 2014. Mislim da se o tome ranije pisalo, ali ne mogu da pronadjem. Potrebne su mi originalne dimenzije koskica i dimenzije otvora za šrafove. Unapred hvala.
  6. Gorkis

    NC750X 2016

    Nije nešto u redu sa tim Schuberth-om. Kod moje naocari ne mrdaju ni na mnogo vecim brzinama.
  7. Gorkis

    NC750X 2016

    (mali_veseljak) Na prethodnom motoru sam imao iste maglenke. Dve godine nisu trepnule. Prezadovoljan. Zato sam opet iste narucio. Nadam se da ni novi vlasnik mog prethodnog motora nije imao problema sa maglenkama. (satelis) Hvala, Darko.
  8. Gorkis

    NC750X 2016

    Nisam čuo za ovaj Pleonazam. Dajte malo podataka (ko proizvodi, koliko kubika ...). Ako zadovoljava sve potrebe, što da ne.
  9. Konačno završeno sa majstorima. Posle praznika se pridružujem.
  10. Koja je cena ? Blago batici, ne kosta nista. Ja sam je dobio od kolege Setac035 iz Jagodine, a kolega Bobi Krofna organizovao siguran transport do BG. Ako njih negde sretnes i upoznas, Setacu pivo, a Bobiju cedjenu pomorandzu, a ja im se ovom prilikom jos jednom zahvaljujem.
  11. Da, ima raznih resenja. U svakom slucaju, ako root012 ne bude zainteresovan, plastika je kod mene, pa ako nekome treba, neka se javi.
  12. Ja sam sa moje stare plastike oljustio sjajni sloj, pregitovao i ofarbao u boju motora. Zadovoljan sam kako izgleda.
  13. Nije nova, ali moze da posluzi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja