Jump to content

Moto Zajednica

u2020bullet

Članovi
  • Broj tema i poruka

    450
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: u2020bullet

  1. Pa posle ovoga sto mu se desilo, sumnjam da ce ikada zeleti da koristi taj agregat. Zato i jesam rekao na zid za ukras i podsetnik.
  2. Sa ovim za novi agregat se slazem, jer sa ovim agregatom nikada necete moci lepo voziti, uvek cete se osecati nesigurno. Ali se ne bih slozio sa bacanjem agregata na otpad, da sam na vasem mestu okacio bih ga na zid u radionici, cisto kao podsetnik i jednu bitnu lekciju, a i da se ne varamo, lepo ce izgledati. U svakom slucaju uzas sta se desilo, verujem da smo svi bili presrecni kada se agregat vratio i kada se krenuo nazirati trenutak kada ce Aprillia biti ponovo na putu u punom sjaju, al sve ima svoje razloge. Koliko god grozno zvucalo, bolje sto se ovako desilo pri probi i manjoj brzini nego za koji mesec na nekoj turi pri vecoj brzini ko zna koliko daleko od kuce. Kako su povrede? Jel bilo ikakvog poboljsanja ili makar popustanja bola?
  3. Napokon. Kako lepo zvuci. Sad zavrsiti i u voznjuuuu.
  4. Jutro je pametnije od veceri, lagano odmor, pa od sutra u razmisljanje sta i kako. Ako se vec cekalo toliko dugo, ovih par dana nece biti nista sacekati. Barem cete imati vise vremena da isplanirate sta cete i kako i samim tim ce posao biti bolje odradjen. Posle ovoga svega jos far naci nekako i onda lepo u sedlo.
  5. Odlicne vesti, mogu zamisliti kako je tek vama, jos malo i padne mozda prva voznja restaurirane Aprilije.
  6. Ovo sve pocinje da lici na onu staru temu "Majstori, Majstori...".
  7. Ja se iskreno nadam da takvi magarci kada prodju nekaznjeno makar ubuduce razmisle posle takvog jednog iskustva i batale se corava posla. A tebi svaka cast kako si odreagovao i sto ga nisi izuo na licu mesta. Hladna glava mirna savest.
  8. 3 soma? Ala se tu neko lepo naplatio. @SkoMy Mozda neka jaca dvoslojna traka?
  9. Razlika izmedju ogranicenja za A2 i pune snage GS500F je 3kw. To iskreno bas i neces osetiti. Moj savet ti je onda uzeti GS500E koji je fabricki 33kw i nesto sitno i ide na A2 ili jednostavno sacekati da polozis i uzeti nesto vece ako mislis da ti ovo nece odgovarati. EDIT: Ako bi bas nesto tog tipa, a da je malo jace od GS-a, onda mozda da vidis Kawasaki GPZ ako se moze naci neki ogranicen na A2 pa se kasnije baviti blokadama.
  10. Jel se zna kada se masina vraca? Ja sve iscekujem srecni epilog.
  11. I tako ja odlucim da ce mi ovo biti sledeci motor (posle duuuuuge pauze), naravno prvo naci novi posao i skupiti novac (hvala korona ) i naravno kad sam vec tu, procitao 72 strane teme u cugu, zapisao sve sto me interesuje i sada mogu mirno u krevet da se zena ne probudi i primeti da sam puk'o jer ne zaklapam o motoru vec neko vreme. Hvala svima na pregrstu informacija, definitivno ce biti korisno kada dodje vreme.
  12. Veoma zanimljiv motor, a deluje i kvalitetno, to jest ne deluje bas jeftino uradjeno kao neki. Jedino mi se iskreno ne svidja ova tabla, ja sam uvek vise za klasiku, al ne bi ga odbio.
  13. Iskreno sumnjam, ako te hoce, hoce, ako nece nece. Bilo kako bilo, bolje ovako sto je naucio lekciju nego na neki gori nacin.
  14. Sve ostalo su ti sve vec rekli, a za potencijalnu kaznu nemoj racunati ni u jednom smeru, mozda dobijes poziv, mozda ne. Kao sto vidis, neki u ovoj temi su dobili, ja recimo nisam. Klepili me pre 11 godina bez tablice, vozacke (nisam imao polozeno), saobracajne, hvala bogu kacigu uvek na glavu, tako i taj put, a bukvalno samo isao da otplatim motor 2 coska dalje u malom mestu (ni kilometar udaljenosti po sporednim ulicicama), isto tako trazio ime, prezime, pitao sta kako i zasto, cak mi trazio i broj sasije i motora, naravno da sam jedva nasao jer sam prvi put vozio taj motor, i nekim cudom nikada nista nije stiglo. Evo sad imam polozeno, al nazalost bez motora, tako da, ako nisi primoran nikakvom situacijom, nemoj prodavati motor kao sto si pomenuo, bice ti zao kad budes imao vozacku, veruj mi. A sad lepo polaganje i da uzivas u carima 2 tocka. Tako da ti je to kao bacanje novcica, samo se nadas da imas srece.
  15. Svi moticiklisti kad tad overe asfalt, sad dal ce to biti u pokretu u saobracaju, ozbiljno ili ne, ili komican pad u mestu, sto ume da se desi, desice se kad tad, cinjenica hobija jednostavno. Ali takodje o tome ne treba previse razmisljati i opterecivati se, isto kao i sa drugim zivotnim stvarima koje nisu pod tvojom kontrolom, ne treba bas osedeti i otici sa zivcima prerano. Samo uzivaj u voznji, naravno pazljivo i sa 4 oka otvorena i bice ok, a na forumu imas brdo tema o raznim saobracajnim situacijama, uzmi citaj i svasta ces nauciti.
  16. @jasminko VIR Negde sam procitao da ce se mozda menjati zakoni za A kategoriju i da ce oni koji imaju A2 morati samo voznju da polazu da dobiju punu A. Jel znate da li je to istina ili se dzabe nadam?
  17. @suncicaoblacic Ja ti samo autoskolu Floyd mogu preporuciti, tamo sam ja polagao, instruktor (Emil) fantasticno radi posao. Sad jedino ne znam dal su u guzvi ali je vredno provere. A za ove sto zavlace, ja bi im jahao po telefonima i zivcima dok im ne dojadim pa ili vrate pare ili dovrse obuku.
  18. Stvarno prelep motor, uzivajte u voznji. Jos da ima varijanta od 500-600 kubika pa da se i ja zagledam, uf.
  19. Tako je i mene pre dosta godina, ali nista od toga nije bilo (doduse moj prekrsaj je bio puno tezi). Nego kako to da ti nije pisao za zmigavce? Pitam jer ih ne vidim nigde, a ako su ispod, sumnjam da je to po zakonu.
  20. Udjem posle vise od godine na forum i naidjem na ovo. U pocetku citanja bogme nije ni meni bilo svejedno da li cu se vracati na dva tocka. Ali bogme kolega, svaka vam cast, stvarno ste pokazali kakva ste osoba, kao sto je i ova lepa zajednica pokazala kakva je. Nazalost proslost ne mozemo menjati ali se mozemo potruditi gledati vedro ka buducnosti, kao sto ste vi i ucinili, izdominirali ste gde bi vecina nas izgubila svaku nadu. Ja se nadam da ce sve zavrsiti kako treba, i zdravstveno i pravno i da cete se jednog dana vratiti na dva tocka (razumem i strah porodice i sve, i tu ste u pravu da ne treba previse forsirati naglo). Jos jednom, svaka vam cast kako ste progurali ovu situaciju. Sve najbolje.
  21. @Lalajko: Pa postavite to na Kupindo, cini mi se da to tamo ide. @Gagi-Racer: Haha, sad kad malo bolje pogledam stvarno deluje tako @Marko07: Sto je najgore znam za taj sajt ali sam ga skroz zaboravio, hvala na podsetniku Sad cu proveriti
  22. Danas mi je ujak doneo opremu za razvijanje fotografija, medjutim nemam opremu za razvijanje negativa. Dozu sam nasao gde kupiti (polovnu), hemikalije nemam blage gde cu tako da ako to znate mozete i to spomenuti. Trenutno me najvise brine tamna vreca posto nemam apsolutno mracnu prostoriju za prebacivanje filma iz kucista u dozu. Da li mozda znate gde se tako nesto moze nabaviti? Pregledao sam i kupindo i kupujem prodajem. EDIT: Prekopao sve sto sam mogao naci na netu kod nas i u hrvatskoj (njuskalo.hr) medjutim nigde nema pa sam nasao ovo na amazonu: http://www.amazon.com/Adorama-Small-Changing-16x17-Loading/dp/B00009R6PX/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1408638130&sr=8-4&keywords=Changing+bag Jel zna neko koliko otprilike treba vremena da to stigne?
  23. Jbt ala napolju duva...nadam se da se niko ne vozi u ovom momentu.

    1. Prikaži prethodne komentare  5 more
    2. Disko Nindža

      Disko Nindža

      mrzim ravnicu, selim se u planine prvom prilikom, a i CB-ejka voli krivinarenje :)

    3. ivan88

      ivan88

      Ta mani se jos bruh da dobijes gajbu kuci uzbrdo da nosis :)

    4. CrashSm

      CrashSm

      U Mitraji ne da je duvalo nego rastura a ja napolju namestam sajlu od kvacila... Na kraju me zena uterala u kucu pretnjom ili da prespavam napolju ili da odmah ulazim...

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja