Jump to content

Moto Zajednica

samposebi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    121
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu samposebi

  • Rođendan 19.12.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Borca

samposebi's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Kupljena prosle godine, velicina L, ima kozni "spojler" pod bradom, naravno i Pinlock. Uz kacigu se dobija i tamni vizir. Kaciga ima par sitnih ogrebotina, nastalih kao "danak nesikustvu" u nosenju kacige u ruci. Uz Nolan ide i AGV, GP-I, velicina S kupljena pre 3 godine. Nova je pre godinu dana placena 200 evra. Cena 5.000 din.
  2. Motoholice, Zarkovo ti klice ;D
  3. Vidim da izmedju i tih DID-ovih ima razlike i milion modela. Meni treba za TDM 850 i kupio bih ovaj kod Louisa 10041833 TRACK ASSEMBLY DID X-RING BJ.99 TDM850-01 (114/16/43 YAMAHA TDM 850 (4TX) [YEAR FROM 1999] 129,95 E Ali, ne vidim uopste koji je to DID lanac, onda sta znace te oznake npr. VX itd. na DID lancima? Koliko te razlike zaista znace za voznju motocikla koji ne ide na trke i da li vrede razlike u novcima? Koji bi bio ok DID lanac za recimo TDM 850, s obzirom na cenu-kvalitet Ako ima tema izbrisite, ja je nisam nasao. Hvala puno na odgovorima, iza kojih stoji garaza i kilometri, a ne dosada ispred ekrana.
  4. Milsim da je neko negde u nekoj od tema napisao da se voznja na zadnjem tretira kao nasilnicka voznja. E sad, da li je napisano striktno da je voznja na zadnjem, ili voznja na jednom, ili voznja... Знаћи од тебе никад бајКЕР.
  5. Znaci tamo se voze divlji motori i ludi vozaci.......moram da pazim da neidem tamo Vidim, zurka kod tebe u glavi. Ej a kao ti Djeneral znas nesto o motorima i motorasima, za tebe je bre autobus pa se vozi sa babama, ako ti smeta dizanje na zadnjaka. Sta radis ti uopste na ovom sajtu bre, prosetaj rodjace ako ti se ne svidja drustvo motorasa i onih koji nesto znaju o tome.
  6. nisam zainteresovan za zamene. Cena novog je 4.000 ovaj je kao nov. kombinezon se ceo spakuje u pvc torbicu, koja je kao veci unutrasnji dzep.
  7. Ja sam visok 183, tezak oko 80 kg i pase mi odlicno. Mislim da mogu nesto vece, a i nesto manje jedinke da se upakuju.
  8. Kao nov, velicina XL, kupljen u Pegazu, obucen dva puta. Cena 2.500
  9. Pa to je daleko, daleko, daleko od neozbiljne radnje. Grofe javi se ujutro idem ja sa tobom da ih vratimo, ako su kako kazes fals.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja