Jump to content

Moto Zajednica

r3d

Članovi
  • Broj tema i poruka

    81
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Contact Methods

  • MSN
    mladanada1@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

r3d's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Extra mali enduro...ja sam svog juce prodao Srecno sa prodajom!
  2. Ali jaci agregat povlaci i skuplju registraciju i vecu potrosnju, ja bih rekao nesrazmernu sa dobijenim ako trazi motor za grad i malo offa!
  3. Prosao sam skoro pored jonway salona i video sam verovatno taj motor...Uglavnom ostao sam odusevljen Izgleda kao pravi, masivno, robusno...lepo?!
  4. Evo druze, moras se registrovati da vidis broj, ja nemam nalog! http://malioglasi.com/oglasi/oglasi_det.php?id=4617773 Ajde kupi nesto pa na prolece da idemo malo kroz kanjon da se vozamo
  5. Da, to bi ti vjerovatno bila bolja opcija, buduci da si u B. Luci a tamo se extra motori mogu naci za male pare. Pogledaj sad u malim oglasima, ima u Prijedoru jedna DT125 za 700km mislim!
  6. E samo jedna stvar...Jesi video onog apolla u salonu u BL? Izvozen, rasturen... A i iz onog prvog uvoza je, sa losijim amortizerom, auspuh mu topi plastike i zmigavce. Mislim da ti je za po gradu bolji pulser a i jeftinije ces proci!
  7. To je poznata stvar, uz neke peda skutere se i dobijao taj kit, kosta oko 50e Mada ja svog necu kitovati, to je dodatni stres na i onako kilave komponente prenosa, radilicu i klipnjacu...
  8. Meni trebaju rukavice, koja su velicina?
  9. Jel probao neko ovu gumu van asfalta? Ja bih cesto isao off pa me zanima moze li po blatu? Ili da uzmem tkc 80?
  10. Ako ti treba nesto da ti kupim ovde reci, posto cesto dolazim u BL!
  11. OK, zamenicu onda i semeringe. Tj. necu ja menjati vec cu odneti nekom dobrom majstoru agregat i delove, da ne bi ostao negde na uici ;D Hvala na pomoci blackbite!
  12. Hvala! Zovem ih sutra! Moze li mi neko iskusniji napisati sta se sve otprilike menja kad se otvori masina? Primarno cu je otvoriti da zamenim lezajeve radilice jer cujem struganje iz masine, pa sta jos da zamenim da budem miran? Mislio sam zameniti jos i dihtunge, karike i lamele! Treba li jos nesto?
  13. Trazio sam danas predstavnistvo u NS-u i izgleda da ga vise nema. Zvao sam na broj tel. koji pise na keeway sajtu, javlja mi se zena sa recima 'grill xxx, izvolite' Zvacu sutra BG da vidim za te delove...
  14. Ja sam cuo da ima neka prodavnica moto opreme preko puta Obi-a, ali nemoj me drzati za rijec! Ja planiram ovde uzeti sve dijelove za exceeda pa tamo naci nekog majstora da mi to sredi (bar sto se tice masine, ostalo cu sam)
  15. Generalno su tamo motori jeftiniji nekih 20-30% zavisno od modela
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja