Jump to content

Moto Zajednica

Djordjo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Djordjo

  • Rođendan 19.05.1984.

Contact Methods

  • MSN
    djolevujicic@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ugrinovci

Djordjo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Super bi to bilo, al necu da te cimam bezveze sad, jer sam slab sa kintom... jer dosta sam platio ovu opravku sad, necu imati da ti platim...
  2. Hehe, pa nisam. Moji Ugrinovci su bliže tebi, kod Zemuna. :-) Trenutno mi je motor kod majstora i treba da ga doteram ovih dana. Pa kad bi išao za Čačak?
  3. Hehe, nisam ni mislio da ima drveta u akumulatoru. Ok, sad mi je jasno... probaću pa javljam! Hvala i pozdrav!
  4. Čekaj lijo, ako sam te dobro razumeo između šrafa i plastike dođe drvo?
  5. Hm, dobra ideja. Ali ne znam da li bih smeo da kačim akumulator od automobila, jer on je na 12V a ovaj moj ima jednosmernu struju od 6V... Mada jednom sam probao i radio je normalno i na 12V. ???
  6. Jel ima neko manuale za ES 250/1?
  7. Dobro ljudi, hoce li mi neko odgovoriti, skrenusmo sa teme : Da li su dobre Trajalke i koje sirine je najbolje da stavim napred (18cola ) a koje pozadi (16cola), obzirom da je masina od TS 250, itd?
  8. Hm... Ok, al to što je budž ne znači da je i krš! Interesuje me 16ica zato što je zadnja 16 inča, kao na ETZu, kao što reče ''drumskalisica".
  9. 16ica. S tim što je neko od prethodnih vlasnika nabudžio preširoku gumu, ne znam tačno širinu. Jes da je 250 ccm, al što je mnogo mnogo je. Pa mi reci koje gume da stavim, što se širine tiče? I da li su dobre trajalke? ... obzirom da su najjeftinije...
  10. Vrlo rado bih došao do tebe Joška, ali ne verujem da bi izdržao akumulator, jer ja pređem samo 20ak km sa punim akumulatorom. Možda je i on istrošen mada je star svega godinu dana. Ako neko zna nekog u Bgu i periferiji neka javi, ako ne onda jedino da ga utovarim u neki karavan pa put Temerina... Jel radi elektriku majstor Dragan sa Novog BGDA? Čuo sam da je jako dobar za MZ!
  11. Za ram, limariju, sedište i pr. točak sam pretpostavljao, al za mašinu nisam provalio. Inače ima pet brzina i ima pored reglera i diodnu ispravljačku ploču. Hvala na savetima. I jedno pitanje, jel može to da pogleda bilo koji električar?
  12. Kako misliš kad skrenem za N. Sad? Misliš kad se isključim sa autoputa na novosadski?
  13. Imaš i Gedžu koji se nalazi u naselju Plavi horizonti, kod Zemuna.
  14. Evo mog Emzejca. Nisu neke slike, al se vidi sve što treba.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja