Jump to content

Moto Zajednica

p0peye

Članovi
  • Broj tema i poruka

    574
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu p0peye

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bg
  • Motocikl
    '03 Kawasaki KLE 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

p0peye's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

285

Reputacija u zajednici

  1. хвала, пробаћу
  2. Ето - претпостевио сам да има још нешто али нисам знао шта... Велико хвала момци.
  3. Има ли неко савет везано за штапове? Хвала унапред
  4. Стицајем околности, још нисам отишао код Мирка. Надам се да ће се "стећи услови" за викенд или следеће недеље. Ако се Мирко слаже - ја немам ништа против...
  5. Шта спада у репарациони сет? На motorcyclespareparts.eu видим да има 4 гумице које вероватно треба заменити. Шта каже искуство - треба ли стандардно још нешто мењати (не рачунајући на фактор изненађења...)?
  6. Хвала, јавићу се свакако, бар да се упознамо ако ништа друго, мада планирам кад прође викенд да зовем и Симића да видим око те половне главчине. Ако не буде сувише компликовано - можда се решим да заменим главчину... Шаљи бр тел на ПП па зовем од понедељка
  7. Може ли у пар речи опис решења?
  8. Ја сам рад да пробам...
  9. Такође, престао је да ми врти цајгер. Скинуо сам точак и видим да ми је "обријао" главчину па нема више оних зареза где упада онај лимчић који погони пуж (поставићу и слику - само да је нађем). Шта каже искуство - обрада главчине или нова предња фелна?
  10. Покушао сам на нету да нађем неку информацију везано за ово - чељушт од 650GSa на КЛЕ, међутим нисам нашао ништа. Можеш ли да проследиш овде било какав линк? Врло сам заинтересован за тему...
  11. Здраво људи, један штап виљушке је почео да слини, па ме занима искуство - шта све треба мењати при ремонту: уљане семеринге, семеринге за прашину...? Има ли још нешто од делова што треба на време набавити (увек може да се деси "нешто ненадано" - али шта је оно стандардно што се мења).
  12. Нико нема било какву информацију везано за ова питања...? Нађох неки алат који стоји у остави ко зна од кад... Поред осталог има и овај нестандардни кључ - види слику. Делује да би могао бити за подешавање амортизера. Може ли неки колега да упореди са димензијама "оригиналног" од КЛЕа и да напише колико је близу по димензијама? Претпостављам да морам неком цевком да повећам полугу? Гледам упутство и чудим се како су шкрто објаснили поступак. Релативно је тесно за приступ кључем... Како да му приђем - одакле да му зађем...?
  13. Здраво, сезона за неке само што није почела, за неке није ни престајала, а неки се тек загревају да пораде на мотору... Но, као што би наш народ рекао "боље икад него никад"... Има пар ствари које требам да средим на мотору. Па бих поставио пар питања искуснијим колегама. Потенцијални одговори могу да се позову на редни број питања - да не стављам свако питање у посебан пост. 1. Задње огибљење ми је релативно мекано. Удобно само за мене, али када возим некога баш легне мотор. Опруга је преднапрегнута на други степен, па се размишљам да подесим тврдоћу. Има ли ко од колега кључ за штеловање амортизера? Да ли ми се само чини или је мало неприступачно штеловање? Мора ли нешто да се скида пре тога? И на крају - ако нико нема кључ - кога би сте препоручили од мајстора да знате да има кључ? 2. Не ради ми КМ сат. Пробао сам да завртим сајлу бушилицом - нисам терао преко 150 - али ајде да закључимо да ради Закључак се намеће сам по себи (сајлу сам пробао јер је једноставно, мада сам од старта сумњао на пињон). Претпостављам да су се искривили / покидали оне 2 избочине које улазе у жлебове. Скинућу точак свакако ових дана... Питање: да ли може да се направи тај "прстен" од лима? У Мотобајкшопу у Каћу и на још пар места га немају, видим да га наводно могу набавити преко motorcyclespareparts.eu, али - цена дела је 6,61€, са поштарином 46,60€... 3. Давач температуре. Никада ни на колима нисам волео једну лампицу која те упозорава да ти се мотор прегрејао. Много ми је пријатнија варијанта са скалом или са цифрама, када можеш на време да наслутиш који су трендови... Никаквих проблема немам за сада са хлађењем, али ипак размишљам о набавци нечег оваквог: Page Not Found - Aliexpress.com WWW.ALIEXPRESS.COM Наставак следи... Хвала унапред на одговору. Рима.
  14. Štronser-ov telefon? Štronser Stronser Dejan Dobanovci 0652211983 - na ovaj broj se javio neki drugi Dejan, kaže da je ovo pogrešan broj. Dosta ljudi ga je zvalo na ovaj broj i tražilo Đtronsera - verovatno je nekad bio njegov broj. Ima li neko ispravan Dejanov broj?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja