Jump to content

Moto Zajednica

Gremlinka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Gremlinka's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ne secam se nesto da si me nekad cekao kad smo putovali zajedno autoputevima, znam samo da sam ja tebe cekao kad naidju krivine, lezi afrika kao pegla po krivinama ;D Da U bre Aco pa zar stvarno mislis tako ....nije fer da te prozivam sa TDM ali eto izaberi neki asfalt sa najvecim krivinam sve u osmice pa me zovi da vidis kolko ti je dobra afrika za krivine....Cuj pegla krivine afrika...Ovo vazi za sve afrikanee sto se tice krivina. Ja ne znam sta se vi zavozili...najbolji ste u off-u ,onaj Gosa je najbolji u krstarenjima,ti i Kepa u krivinama obarate do rucice...Sejtan je napovozniji u gradu,Jagerova je najudobnija, aj sta ima jos ... P.S.Znam da od trke nema nista jer su afrikaneri jaki samo na recima. mi smo nase tvrdnje dokumentovali, a za ne vernike bice jos slika u septembru ;D ;D ;D a daleko da sam najbolji, dane sa njegovom afrikom mi je postavio domaci zadatak, covek je isao u japan sa njegovom, matijak je obisao bliski istok i jos mnogo njih je ozbiljno putovalo na afrikama, samo vi niste nigde ;D ;D ;D ;D Pa sa njim je isao o jedan STROM koga si tio isto kavalifikovao kao tesko djubre i kantu ....sto govori malo o tvojo objektivnosti kad su u pitanju procene kvaliteta motora ...no svaki cigo svoga konja hvali pa i vi afrikanci svoje rage. Aj sad lepo kazi postoji li za tebe neki motor osim AFRIKE koji nije kanta i krsina. varadero je ok, bmw gs adv, ktm 990 adv... taj strom koji je isao sa danetom je bio na modifikovanju i sredjeno mu je bilo ubrizgavanje, problem sa stromom je sto udjes u radnju i kupis novi motor, a onda prvo sto uradis je da ga oteras kod majstora da ti sredi gremline probao sam stroma koji je bio na sredjivanju i taj je bio vrh, i da sam imao priliku i ja bih mog oterao kod istog da ga uradi, ali... motore koje sam gore naveo su motori koje bih ja voleo da imam, to ne znaci da oni nemaju mane, nego da mi se svidjaju ;D Pa sta je ovo Goso ? Ja mislila vi ste neki drugari...
  2. Gremlinka & Gremlin out, starije dete bolesno (temperatura), a baba sitting service otkazao poslusnost. Lep provod,
  3. A da proba cika Rajko da nesto izgrunfuje ?
  4. Gremlinka

    Skotska 2009

    Divnoooooo... Zelim onu kucicu obraslu u brsljan...
  5. Cekajte ljudi da vidim sta sam propustila ovih dana,komp mi je bio na popravci pa u radnji svo to vreme sam u neznanju,kako napredujemo sa akcijom meni se niko nejavlja !Ustvari doslo je lepo vreme pa se nikom neda da odabira garderobu!Jesam li u pravu?Sto se Gremlinovih stvari tice nepotrebne su preseljene u obliznji kontejner a ostatak nedovoljno velikih ce naci put do novih korisnika,sve u svemu,operacija uspela Greca preziveo.Prsut,sunku,kobasice i slaninu nisam premestala posto su na sigurnom !Pozdrav svima.
  6. Sinoc je kod nas doneta prva donacija!Nadam se da ce uskoro pristici jos neko,vreme je za prolecno sredjivanje garderobe, iskoristimo mogucnost da malo naseg truda nekome ulepsa teske dane.Pozdrav .
  7. Odlicna ideja ja se rado pridruzujem !Bice sigurmo dosta garderobe,igrackica a mogla bi da dodju u obzir i jedna bebeca kolica ako postoji potreba za istim.Mogu da ponudim svoju pomoc i oko primanja sortiranja i peglanja garderobe ako je ok.Molim da mi neka od clanica tima odgovori .Evo mog boja ako zatreba.063/385-223 Pozdrav.
  8. Hvala vam svima! Cika shejtane potpuno si u pravu,izvinjavam se zbog neodgovornosti,u kuci je uvek kao na berzi videces i sam sto bi tebi bilo lakse nego nama. ;)Salim se naravno!Dnevno mi nedostaje nekoliko sati da posvetim svojim prohtevima,pokusacu da to ispravim! ;)Gremline dragi,oko ljubljenja mozemo da pregovaramoali prvo Vrrrmmm...vrm...znas kako to ide :.Pozdrav za misko_kolo,Hpg,turbopedju,mx_ridera 1990,za Misu I LJIKU i pozdrav i poljubci,hvala castore,BladesEyeZ,thelord zdravo i tebi sto se tice Onixa on se predstavljao pet tuznih dana ako je za vajdu DOSTA JE. :oPozdrav i hvala Pop Milane ima li smisla da osvestate pocetak sezone?Svi zelimo dobar vetar u ledja i sto manje povreda ali puno predjenih kilometara.Naravno za nas koji verujemo ,mada znam da to radite za sve!Gospodine Lalajko hvala na dobrodoslici vidim i cujem sve u superlativu za vas domacinski dom i vestine u kulinarstvu.Videla sam slike sa jucerasnjeg rucka gde je ekipa gospode izgubila na bojnom polju od extra pasulja i ostalih djakonija,priznajte da su se predali!Hvala na pozivu,sigurna sam da ce vremenske prilike biti bolje jer bih volela da dodjemo motorom.Gremlina mozda prati sneg ali uvek i dobro raspolozenje zato je skroz super.
  9. Hvala drugari!Saxi hvala na komplimentima i dobrodoslici u stvari najbolji deo i jeste kad prestane da bude virtuelno,pravo je zadovoljstvo upoznati licno mnoge od vas.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja