Jump to content

Moto Zajednica

yamayka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Negotin

yamayka's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. uzimaj nece se prevaris ja sam ga vozio 20 god, moj je trosio 3l, i samo da imas uvek u rezervu kondenzator i platine i naravno svecicu super bosna f 100...mnogo zahvalan motor.
  2. brate to ti se izgleda cuje kurbla...
  3. dobro dosla i jos bolje te sreli...
  4. ubaci sliku mozda se nekad sretnemo uz put da popijemo po neku...

  5. tako sam i proverio ali nista,kad sam ugasio motor i osrafio merac bio je od ulja pa sam ga obrisao i opet sam samo stavio bez da ga zastrafljujem pa proverio i ono nista suv merac. nemam toliko iskustva sa ovim motorima ,do skora sam vozio MZ 125 pa bih te zamolio posto vidim da i ti imas isti motor kako ti menjas ulje.
  6. procitao sam na forumu proceduru za menjanje ulja... http://www.bjbikers....3&topic=27492.0 nego mene interesuje koji je to specifican nacin menjanja ulja jel bi mogao da mi opises?
  7. Drugari, evo ovako stoje stvari, danas sam menjao ulje na XT 600E i kad sam sve to zavrsio i da pogledam na merac kad ono nista ne pokazuje, zasto?, da li smem da teram tako ili ne?, nisam pametan totalno sam zbunjen...pomagajte braco bajkeri!!!
  8. taj lik se zove elvis i nije iz krusevca nego iz zajecara...
  9. svaka cast bajkeri,to je pravo uzivanje, sta bi dao da sam i ja bio sa vama!!!
  10. yamayka

    xt pitanje

    da li neko zna koja je debljina plocica na zadnjem disku?
  11. yamayka

    savet

    Vozdra bajkeri! vozim yamahu xt600e i interesuje me vase misljenje, imam gumu na motoru 120/90/17 dali preporucujete da stavim siru gumu 140/80/17?, svaki savet je dobro dosao.
  12. dobar ti je motor za pocetak samo polako bez ludovanja ako si tek pocetnik.... sa srecom da se vozis i mnogo predjenih km.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja