Jump to content

Moto Zajednica

sinovac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: sinovac

  1. Ako moze direktan kontakt, bio bih zahvalan...
  2. Ne, nikakvih problema, nego je u startu bio nepoverljiv, kao da rentam R - a od 1000ccm, a ne 50.
  3. U Nei Poriju sam rentao samo ono što ima - na jedinom mestu isključivo 50ccm (gazda Fotis, vrlo nepoverljiv, ali ipak ok tip), u blizini crkve. Uzeo sam Piaggio NRG 2T u srednje žalosnom stanju, za čini mi se 18EUR, pre dve godine.
  4. Bogu hvala, zdrav i živ, što i tebi želim. Šljakam, redovno i tako..

    Kaja, ti?!

  5. Gabi, hajde napiši tačno vreme polaska ekipe na put da bismo vas ispratili kako dolikuje. Nadam se da će informacije sa Dakara biti ažurne i ekskluzivne, kao i prošle godine (ovde i kod Šljivića). U svakom slučaju puno sreće i uspeha, pratimo svaki kilometar!
  6. Stigla ekipa iz Južne Amerike! Gabor veoma zadovoljan uspešnim završetkom relija, bez povreda. Dočekala ih je ekipa mala,ali odabrana - nekoliko novinara, prijatelja i poštovalaca. A za sledeću godinu najavljuje učešće sa konkurentnom mašinom od 450ccm. Držimo ga za reč i jedva čekamo novi Dakar!
  7. Gabore, Šampione! Svaka čast za još jedan ogroman uspeh i treći put na ciljnoj rampi Dakara! Ponosni smo na tebe! Sledeće godine napad na Južnu Ameriku sa novih 450ccm! Svaka čast i Marku, Peđi, Robertu i Biliju na podršci, bez koje bi Gabiju bilo mnogo teže! Hvala Vladasu na fantastičnoj avanturi koju je podelio sa nama. Hvala i Ričiju i Šljiviću, koji su nam davali ekskluzivne informacije. P.S. Molim obaveštene da objave tačno vreme dolaska Gabora i ekipe, kako bismo im priredili zasluženi doček.
  8. Koje, crno, odvrtanje gasa, to je borba za opstanak, sećate li se prošle godine kada je za malo ostao bez noge?! Zna Gabor mnogo bolje od nas gde može da nadoknadi vreme. Nek nam je živ i zdrav, pa koji bude na cilju... Riči, piši novosti i prenesi Gaboru pozdrave sa Foruma. Vladas, majstore pustinjske - reli fotografije, pratimo i tvoju avanturu..
  9. Vladas, svaka ti čast za fotografije i ovde i na plumrace.com. Pratimo temu, ti si naše oči i uši na Dakaru.
  10. Hvala, Vladas, čekamo tvoje izveštaje.
  11. Vladas, ako budeš u prilici obaveštavaj nas redovno o Gaboru. Zamolio sam i Ričarda da redovno postavlja informacije iz prve ruke, kako bismo bili u toku. Očekujemo i Šljivića sa svežim vestima. Svi ostali mnogo kasne.
  12. Ekipa putuje u nedelju, 26.12. oko 16 časova. Ko može neka dođe da ispratimo momke.
  13. Posle pada kaciga je bila pored vozača na zemlji, pa je on zamolio ljude da je ubace u prtljažnik!
  14. Bio sam na licu mesta. Čovek je bio komunikativan i pomerao je noge, a izgleda da mu nije bila zakopčana kaciga, pa je spala sa glave. Hitna pomoć je stigla za 5 - 10 minuta, a prethodno mu je pomoglo osoblje iz obližnjeg Doma zdravlja. Ima povređenu desnu ruku, kojom je, izgleda, udario u automobil, ostalo nisam video. Po položaju vozila i samog povređenog ne izgleda da je išao prebrzo, a evidentno je da mu je presečena putanja.
  15. Hvala svima na dobrodošlici, bolje vas našao!
  16. Evo, kako je red da se predstavim: Ja sam Vladimir Lazić iz Beograda, ovde pod nickom Sinovac. Posle dve godine stalnog praćenja ovog foruma reših da se registrujem. Nakon udesa - bez motora, ali na sreću i bez velikih posledica. Sada pratim šta se dešava na našim drumovima i borim se da ostalim učesnicima u saobraćaju ukažem na prisustvo i ranjivost dvotočkaša. Toliko od mene za sada, pozdrav od Sinovca
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja