Jump to content

Moto Zajednica

miomao

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

miomao's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. miomao

    velo-solex

    e hvala unapred, posalji poruku gore na mail ako nesto saznas:)
  2. miomao

    velo-solex

    Kupujem cilindar,klip i karike za VELO-SOLEX! Da li ima neko da prodaje ili zna nekoga ko prodaje to!? Hvala kontakt na mail undertaker_rsk@hotmail.com!!
  3. miomao

    honda cbr600f2

    hvala puno na pomoci i konkretnim ogdovorima, jos malo pa cu se baciti na posao pa vas obavestim sta sam napravio (ili zajebo) eheheh ;D
  4. miomao

    honda cbr600f2

    hvala ti, ovo mi je prvi odgovor, malo sam citao po forumu i vidim da svi hvale taj motul, ali nigde nepise kolika je cena i gde moze da se kupi?? Koje ti ulje sipas u svoju hondu? Dali si kad menjao lanac i lancanike?
  5. hvala svima!! Inace sam iz Novog Sada:)
  6. miomao

    honda cbr600f2

    pozdrav svima!! treba da pripremim motor za novu sezonu, vozim ga tek jednu sezonu pa mi treba pomoc oko par stvari - koje ulje i filtere da kupim, i gde, cena je pozenjna, motor je presao oko 60000km - koje plocice za prednju kocnicu, i gde, cena? dali trebam da menjam i kociono ulje?? - posto mi je lanac i lancanici na izmaku, i to treba da menjam pa me isto zanima gde da kupim, cena? - primetio sam da kad motor radi u leru da se cuje neki cudan zvuk iz menjaca, i malo se teze menjaju brzine, u odnosu na recimo fazera 2001 pa me zanima dali neko ima slicnih problema i dali je to mozda normalno posto je motor dosta star 92"? Znam da bi jednostavnije bilo da ga odvezem kod majstora da mi sve pogleda, zameni i popravi ali nemam toliko kesa za takve egzibicije tako da moram sam velike mane motora da navedem, tj treba dosta navikavanja, nema pokazivac goriva i brzine u kojoj se nalazi:(( inace sve ostalo sam prezadovoljan:)))) Svaka pomoc je dobrodosla!!
  7. pozdrav svima!!! Pih sta da kazem, nov sam u moto svetu, vozim tek jednu sezonu, motor je moja maza :DD Honda cbr600 f2 1992godiste crvene boje naravno:)) dobro se slazemo i nadam se da ce tako da i ostane:)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja