Jump to content

Moto Zajednica

Luka89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Luka89's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav kolege, Da li znate nekog ko se bavi izradom i montiranjem kofera za dostavu hrane na skuter? Ili možda gde mogu da kupim takve kofere? Mislio sam da montiram na neki ovakav skuter (mada nisam siguran da li ovi držači mogu da izdrže kofer). Hvala unapred na pomoći!
  2. @herman Bolje vas našao! Hvala na preporuci, pokušaću kod Čika Rajka. Zovem ga već sutra @Nenadbg88 Mislim da nisu u pitanju jeftini ksenoni, mada se ne sećam ni okvirno koliko sam ih platio. Znam da imam godinu dana garanciju na njih, pa na osnovu toga pretpostavljam da nisu neki kineski. Ali kako su već 3 transformatora pregorela, biće da je nešto do motora pa mi glupo i da potežem garanciju 3. put. A ako se ne reši, vraćam se na obične sijalice, a razmišljam i da montiram led svetla na kreš padove. Malo su duži pa verujemda će lepo da legnu.
  3. Dragi Hornetaši, imam jedan problem sa strujom i nadam se da mi možete pomoći savetom. Naime, vozim Horneta već 3. sezonu (ovo mi je prvi dvotočkaš) i mogu reći da sam prezadovoljan i da me nikada nije izneverio. Ali.. Pred sam kraj prošle sezone sam ugradio ksenone i početkom ove sezone mi je "crklo" kratko svetlo. Ispostavilo se da je stvar do transformatora (pregoreo je valjda), isti je zamenjen i sve je bilo ok... nekih 10-15 dana.. Onda je ponovo pregoreo.. Drugar koji mi je ugradio ksenone i koji mi održava motor je odvezao motor kod auto-električara (valjda je auto-električar, ne razum se baš ) koji je navodno pregledao celu elektroniku, zamenio transformator i sve je bilo ok... pola dana... Sad se vozim samo danju i razmišljam šta da radim.. Da li imate neki korisatan savet, šta da radim i kome da se obratim?
  4. Kolega Pustolove, samo da pošaljem pozdrav! Sreli smo se u povratku, na ulasku u Srbiju Sjajan putopis
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja