Jump to content

Moto Zajednica

bns

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: bns

  1. ...imam ja za 2008. ao ikada vozis do ns-a, copiracemo
  2. hvala. taj sprej sluzi sqamo za podmazivanje, predpostavljam. potrebno je i ocistiti ga necim pre podmazivanja?
  3. sta je najbolje za ciscenje i podmazivanje lanca?
  4. 5650, i mislim da sam dobro prosao:)))
  5. a evo i slicica. sa telefona su, pa nije najsjajnija rezolucija...
  6. ...masina je 2008. godiste, kupljena u eurosumaru, presao 3500 km, ima abs... ma kao lutka je, mirne duse da ga u salon parkiras i da ne znas da je ikad bio napooolju:))) u nedelju se nisam skidao sa njega. prvi plan je bio da ga samo vozim po nekim putevima bez saoobracaja. na moje iznenadjenje, masinom se jako lako upravlja i ako se sa gasom ne preteruje nikakvih problema nema. shvatili ste, sasvim normalno sam se vozio. bice slicice ovih dana:))) hvala svima na lepim zeljama!!!
  7. ...kupio!!! gsr 600A:))))))
  8. ..sto se tice naked-a, to je vec definitivna odluka. hvala ti zeljkamp za predusrtetljivost. sedeo sam na oba motora, i cini mi se da je yamaha nekako finija. voleo bih da vidim i xj6, ali ga jos uvek nema u salonu. sasasa, i moj stav je slican. nemam 15 godina da ludujem, ali lepo je znati i ponekad, ad se to moze, osetiti da masina moze svasta. inace vozim alfa romeo, to vam valjda dovoljno govori o mojim sklonostima. aca35, hvala na podrsci! mislim da ce biti jedna od ove dve yamahe i nadam se brzom "srastanju")))
  9. ...obzirom da sam nekad davno par godina uzivao u voznji, tesko da moze da se desi da mi se sad ne dopada. posao mi je prilicno stresan i cesto naporan, pa par opustanja nedeljno ne moze da smeta. hvala svima na savetima, ali svestan da sam vrlo subjektivan, najlepse prihvatam one koji ohrabruju u kupovini velike masine:))) i tako se izbor suzava na Yamahu, fz6 i xj6. a muke su stvarno slatke...
  10. ...stvarno lepo izgleda ovaj xj6, al ga u rodicu nema. zna li neko kad ce ga biti u ponudi?
  11. hvala, naravno da se ne ljutim. a i da budem iskren, plasim se malo. nadam se da ce strah u potrbnoj meri uvek biti tu, tek da se ne napravi ekakva glupost. a sto se tide tvog predloga o dva motora, pa mnogo mi je dva:))) zaista mislis da je nemoguce "uvoziti se" pazljivo? a i nije da ja nisma seo na motor 16 godina. nisam aktivno vozio, ali sedalo se tu i tamo:)))
  12. Postovane buduce koleginice i kolege, postujuci Vase iskustvo, zadovoljstvo mi je postati clan ovog foruma. Za pocetak cu Vas zamoliti za pomoc u samom odabiru motora. Imam 35 godina, vise stotina hiljada kilometara u saobracaju, ali u automobilima. Motore (tomos, uglavnom) sam vozio pre 16-17 godina, ali vec neko vreme zelim, a sada i mogu, da udjem u posed nekog ozbiljnog dvotockasa. Nemam ideju da to treba da bude neka trkalica, vec vise gradski naked motor. Dva modela koja su mi najvise zapala za oko su Yamaha fz6 i Suzuki gsr 600. Ako damo vaznost i mojoj urodjenoj opreznosti, moramo uzeti u obzir i Kawasaki er-6n. Ovaj poslednji mi se na oko najmanje dopada, ali strah da neku od prve dve azdaje necu moci da kontrolisem me ipak tera da razmisljam i o njemu. Zelim da kupim nov motor i koristim ga bar 6-7 godina. Ako se odlucim za ER-6 , bojim se da cu savladavanjem tehnike voznje brzo doci u situaciju da zelim novu masinu. Da rezimiram, vazno je da motor izgleda "muski", vazno je da nema tesko kontrolisane eksplozije snage, da je upravljiv a da ipak sa sazrevanjam tehnike ne postane "igracka". Unapred hvala za pomoc!
  13. Postovane buduce koleginice i kolege, postujuci Vase iskustvo, zadovoljstvo mi je postati clan ovog foruma. Za pocetak cu Vas zamoliti za pomoc u samom odabiru motora. Imam 35 godina, vise stotina hiljada kilometara u saobracaju, ali u automobilima. Motore (tomos, uglavnom) sam vozio pre 16-17 godina, ali vec neko vreme zelim, a sada i mogu, da udjem u posed nekog ozbiljnog dvotockasa. Nemam ideju da to treba da bude neka trkalica, vec vise gradski naked motor. Dva modela koja su mi najvise zapala za oko su Yamaha fz6 i Suzuki gsr 600. Ako damo vaznost i mojoj urodjenoj opreznosti, moramo uzeti u obzir i Kawasaki er-6n. Ovaj poslednji mi se na oko najmanje dopada, ali strah da neku od prve dve azdaje necu moci da kontrolisem me ipak tera da razmisljam i o njemu. Zelim da kupim nov motor i koristim ga bar 6-7 godina. Ako se odlucim za ER-6 , bojim se da cu savladavanjem tehnike voznje brzo doci u situaciju da zelim novu masinu. Da rezimiram, vazno je da motor izgleda "muski", vazno je da nema tesko kontrolisane eksplozije snage, da je upravljiv a da ipak sa sazrevanjam tehnike ne postane "igracka". Unapred hvala za pomoc!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja