Jump to content

Moto Zajednica

KAPETAN KOCA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    137
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: KAPETAN KOCA

  1. Pozdrav neupućen iz koje godine je oglas 2014 ili???
  2. Pozdrav zainteresovan ali tek sada videh lično preuzimanje a ja sam polupokretan poslao poruku ali ako je takoda nemože slanje ništa sori.
  3. Uslužni oglas za drugara iz Smedereva (stojim iza svega napisanog). Motor nov kupljen u srbiji (da ga mine želja),prvi vlasnik malo vožen lokalno.Prešao što bi rekli 5800 km pravih, uvek garažiran, servisna knjiga, registrovan do juna 2024. Cena 7700 eu Od dodatne opreme alu kofer, centralni štender ,rol barovi (dodatnu opremu platio 1200 eu).Prodaje ga jer sebi kupio dzip Micubiši, ćerki golfa a sada i žena traži sebi , šta će jadan. Kontakt telefon: 063-224-227 Dragan Suvi
  4. Probaj šimimoto ima sigurno i prednji 14 i zadnji 42 i lanac 428h 130 članaka.
  5. Pozdrav, u kakvom je stanju unutrašnjost, složićemo se da je to važnije od estetike.
  6. Jednom sam napisao a oni koji me poznaju za 15 godina bez kvara agregata ( ne računam potrošni materijal ) mnogo kkm a da nije ''jeli istina ujka dusko da si bio na mesecu?++
  7. Pozdrav ali sigurno ne, težina nije bitna ali visina da zbog suviše niskog težišta sedišta i male udaljenosti nogu do menjača. Ja 180 cm , po lokalu i kraće ture podnošljive sve ostalo je mučenje.
  8. Na kupujem prodajem, motocikli,čoperi Princ u delovima Branko Šabac.
  9. Pozdrav četke zalud bačene pare žljeb spoljnod dela semeringa je dubok 3 4 mm i samo sam tankim šilom i iglom većom uspeo da izbacim veći deo slepljene plastike unutrašnji žljeb sa četkom ds.
  10. Upravo kupio neki mali komplet 250 din pa da probam popodne.Najveća je 5 cm-a.
  11. Hvala ti probaću i sa četkom idem da kupim, nešto će neko pametan još da predloži(neko iskusan). Mene su varali puno u životu i sa te strane imam iskustvo ali j....a guma -ne'
  12. Hvala svuima na odgovoru, ali mislim da sam rešio misteriju nedostatka prostora.Ju7če zagledao ,ali kao što rekoh pajser i brener bili solucija, mislim da je u žljevovima gde dolazi semering ostalo dosta izgorele gume.Vidi se i na slikama pa ću probati tankom lemilicom i iglom da to iščačkam, neznam šta bi od hemije brže delovalo na tu sada već stvrdnutu masu?
  13. Pozdrav nažalost u katalogu nema oznaka ni za semering,ni za ležajeve iako imaju kataloški broj na kome piše da su dimenzije date u tabeli. Molim te gde da nađem na netu(šta sve nisam pregledao) te dimenzije semeringa za princa 125 ? Kao što napisah semering tih dimezija dođe samo kao ''čep'', sjebao par arieta zato sam i stavio sliku '' čizme'' sa dimenzijama gde se vidi da od spolja 50 pa na delu gde dolazi zeger kreće konus od cirka 3 mm a tek od tog dela treba da legne semering. Zato ako je neko menjao i zna help.Pošto skoro 15 godina do pre neki dan su funkcionisali (propišao samo jedan) , taj nemar je doveo do toga da su bili sjedinjeni sa metalom to još niasam video,skinoh ih pomoću trikova i delom pajsera i brenera.Oznake nisu ni imali a i da jesu skidan je u komadima.
  14. Slikah kako izgleda ležište semeringa tako da sam probao 37 50 11 i nemože dalje od mesta gde leže prašinar to jest , bude u ravni sa gornjom ivicom čizme ?
  15. Pozdrav i pomoć da ne zamre tema izgleda da sa kinezima nema nekih velikih problema.Koje su veličine semerinzi prednje vile, neko napisa kao kod marudera ali nisam nešto siguran 37x50x11 . Da li neko zna sigurno da ne bacam pare na mojima nema ama baš nikakva oznaka, za 37 sam siguran ali za ostalo?
  16. Pozdrav što se tiče cena pa i njegova...tu se ništa nije promenilo pa ne očekuj previše.U voznom i ''dobrom'' stanju i sa papirima recimo plafon 600 eu,
  17. Poštovane kolege oglas do daljnjeg je suspendovan (kako to divno zvuči), uz dužno poštovanje svim kolegama nisam i pored fer cena spreman da ga (delove) dam u bescenje. Agregat i karburator je otišao za NS sve ostalo zadržaću za sebe jer mi pasuje.
  18. Ostavio sam ga meni kao i još neke potrošne stvari,jer ne mogu da registrujem drugi motor koji nije ''originalan'' je kasapljen. J..o im pas m.. fabričku.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja