Jump to content

Moto Zajednica

brnio

Članovi
 • Broj tema i poruka

  79
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

12 Neutral

O članu brnio

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 04.04.1971.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Podgorica
 • Motocikl
  Shadow 750 ACE

Poslednji posetioci profila

1029 profile views
 1. Na Aliju se kreću od nekih 50-60 pa naviše evra, što je super ali šiping ide od 200 do 600e :-( Shadow VT400/750 1997 2003 Front Sliders Guards Engine Crash Bungs Protectors Motorcycle Side Safety Bumper-in Falling Protection from Automobiles & Motorcycles on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
 2. Kod Sebe sam radio bar za KLE-a, ispao više nego odličan i što je najvažnije osim ljepote tu je bila i funkcionalnost, jer je baš štitio motor. Ali tu mi je problem jer da bi Seba napravio dobar rolbar mora imati motor u radionici kako bi po njemu "uzimao meru", a meni je to problem (CG). Za kawasakia sam čekao da neko iz Srbije naruči i ostavi motor, pa je Seba iskoristio i odmah pravio dva komada, a ja sam moj preuzeo kada sam išao za Bg. Još jedna stvar, Seba rolbar kad završi plastificira i zaštiti, a meni bi trebao hromirani ili niklovani, a Seba da ja znam to ne radi. Pozdrav za Sebu, ako ti iskoči da radiš za Hondu Shadow 750 ACE 1997g. javljaj.
 3. Kupujem rolbar za hondu SHADOW 750 ako ko ima ili zna gde ima ... kontakt na viber +38268314800
 4. takvog sam ga kupio. to sam primijetio kada sam brže prešao preko ležećeg. posle toga sam zamijenio slavinu, i začudio sa koliko je sito dugačko, preko 20cm. rezervoar je u većini slučajeva bio više od pola pun. razmišljam da li je možda pumpa povukla vazduh u momentu bućkanja, pa dok taj vazduh izađe iz instalacije i opet povuce gorivo?
 5. Sito kao uzrok začepljenja sam eliminisao jer je dugačko preko 20cm, i pretpostavljam da je teško da se cijelom dužinom začepi, a i slavinu sam mijenjao nedavno (ovo se dešavalo i sa starom slavinom) i nije bilo previše rđe i taloga da bi moglo da prekrije sito cijelom dužinom.
 6. Sumljam na pumpu da ona zašteka. Problem mi je što ne mogu da iniciram kvar u dvorištu, pa da odmah vidim da li je do nje. To se obično desi u nekoj gužvi ili po mraku, van radionice, a kako znam da će upaliti, ne da mi se skidat ceijeva od goriva da vidim "đe je ba zapelo" moraću se natjerat da skidam pumpu.
 7. Urađeno tačno po ovim uputstvima, isprobano i ovo sa ćopavom tako što sam podigao zadnji točak, čim se spusti ćopava (a u brzini je) motor se automatski gasi. Kad se podigne pali ko mina. Drmusao kablove, i sve žice koje se tu nalaze, ali motor radi, bez prekida.
 8. Probaću ovo što ste predložili, pa javljam što sam otkrio
 9. Problem je i dalje prisutan, malo čudan, ali se zna desit vozim ove subote, pravac-blage krivine, brzina 90-100, male neravnine po putu, i osjetim da više ne vuče odnosno ne prima gas kao do tad, ide i dalje ali kao da jedan cilindar ne radi, pošto je brzina bila "velika", nastavljam nekih 200-300m uz rad na jedan cilindar pred kraj se ugasi i parkiram se na prvo proširenje. Goriva 4-5 litara manje od punog rezervoara (pun je valjda 14-16l) Nastavak identičan kao i prije, prvo, drugo i treće verglanje ništa (verglanje u trajanju oko 3sek), četvrto pali i radi na malom gasu, ako dodam gas guši se i gasi, peto verglanje pali i radi kao da ništa nije bilo. Nešto mi liči na dovod goriva
 10. ide ovaj zmaj, jebo pandure još ležeće
 11. ćopava mi automatski pali i lampicu na ''tabli'', a u ovom slucaju ni da svitne. ova desno dolje, vadi oči
 12. Honda se se redovno vozi, stim da se uspori preko ležećeg i ide dalje normalno. Enigmaj ostaje i dalje, koji joj je moj ko će joj ga znati. Inače ne vozim brzo, a posebno ne preko ležećih policajaca.
 13. Da se i ja upišem sa mojom Senkom
 14. Možeš li mi pojasniti, kao hemijskom laiku, ovaj postupak: Što je "Alkil benzil piridinijum hlorid", ima li u narodu kakvo razumljivije ime nama nehemijskim smrtnicima, odnosno da li to ima gdje da se kupi i kako da ga tražim, ili da li postoji kakva alternativa koju bih mogao koristiti što se može nać u domaćinstvu Pitanje je: na 1 litar 20% sumporne kiseline koliko bi te zamjene (inhibitora) trebalo usuti?
 15. Da oživim temu pitanjem zna li iko, koji je ovdje korišćen "rastvor za uklanjanje korozije"?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja