Jump to content

Moto Zajednica

Light

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Light

  • Rođendan 17.08.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Light's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Moguce resenje je da se samo vanjski dio korpe izraditi i iz aluminijuma, a onaj dio koji seda na konus ostati orginal!! Uskoro cu to probati pa poslikam i javim sta se dogada!!
  2. A jel kod montaže koristiš LOCITITE?
  3. A što mislite o ovom rešenju provrtavanja korpe na radilici?
  4. E ovo je zanimljiva informacija,ovo nisam znao!! Ako imas sliku okaci je ovda,mada u principu znam kako izgleda. Bilo bi dobro olaksati i korpu i taj zpcanik!!
  5. Ma nema veze zbog OFF-a momci,slobodno pričate o svojim doživljajima i secanjima meni je to zanimljivo slusati A sto se TS-a tice razmenio sam par saveta sa ljudima s foruma, i krecem uskoro u akciju Stavit cu slike i sve na forum pa cemo jos diskutirati o tome. A sada što mislite o olaksavanju korpe kvacila? Da se napravi iz aluminija? Jel bi motor izgubio puno na momentu? Okretaje bi sigurno dobio
  6. Sme, sve je dozvoljeno samo vanjski oblik motora mora ostati isti!
  7. Ja mislim da je 140 zadnja sirina da ide u MZ vilice. Ove godine se vozila Županja, Grobnik, Nova rača (20km od Bjelovara), Križevci, Novi Marof (15km od Varaždina),Oroslavje ( 50km od Zagreba).
  8. Ovako,temu sam otvorio da razmenim iskustva s ostalim mehaničarima koji se bave MZ-ama. Dolazim iz Hrvatske i motor pripremam za takmičenje MZ kup koje se odvija u sklopu prvenstva Hrvatske. Dozvoljene su sve prepravke na mašini samo vanjski oblik motora (cilindar,blok) mora biti serijski. Lamelarni usis je zabranjeni. Naravno tu su i prepravke na rami, druge vilice (od modela etz ili Yamahe rd) s diskom, svetla i sva elektro oprema se skida itd. Kakva su vaša iskustva s felgama i gumama? Na kojima vam je bolje voziti? 16" ili 18"? Najbolje bi bilo nabaviti 17" od nekog supermota i staviti prave gume 110-17 i 140-17 samo što je to puno novaca
  9. Slažem motor za takmičenje, neću se s njim voziti za gušt...
  10. Pozdrav, zanima me jel ima tko kakve nacrte za friziranje mz250? kanali,radilica,auspuh? jel imate kakva iskustva s friziranjem mz-a za trke?
  11. Pozdrav svima,ja sam Tomo, ljubitelj starih dobrih MZa
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja