Jump to content

Moto Zajednica

Ipe

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Podgorica-Ivanjica

Ipe's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ipe

    LIFE fotografija

    Posle duze pretrage sve sto je ostalo bilo je ugljenisano telo desetogodisnje devojcice.
  2. Ipe

    LIFE fotografija

    Na zgaristu izlazuci sopstveni zivot velikom riziku,obavijeni dimom pokusavali su da ispod debelog sloja uzarenog drveta nadju bar tela.
  3. Ipe

    LIFE fotografija

    Borba vatrogasaca sa vatrom nije trajala dugo.
  4. Ipe

    LIFE fotografija

    Pozar na Vrelima Ribnickim odneo je dva zivota desetogodisnje i petogodisnje devojcice koje su usle u stalu da spasu koze. Na zalost ostale su u plamenu i pored svih napora vatrogasaca plamen ih je progutao.
  5. Ipe

    LIFE fotografija

    Placam pivo samo mi kazi sta bre ovo bi i kako ovo da obrisem
  6. Ipe

    LIFE fotografija

    Kako su umrle Lindita i Vaida. Pozar je uzeo dva zivota desetogodisnje i petogodisnje devojcice iz romskog izbeglickog naselja.
  7. Evo jos jedne fotkice Biogradska gora ko nije bio neka ovaj nacionalni park odmah uvrsti u marsutu kada krene prema Crnoj Gori.
  8. Au zajb... sam se ne znam kako. Stalno nesto pogresno stisnem to mi i zena kaze. :-[ ;D
  9. Ma rizikovacu,nema veze.
  10. Kad budes raspolozen i budes hteo javi se.Ocas posla cemo da organizujemo turu na Zabljak. Usput ako neko hoce i na raftin ALI PRAVI RAFTING sa reprezentacijom CG u raftingu neka mi se javi ZA BAJKERE POSEBNI USLOVI!!!
  11. Ma nije problem napraviti ovakvu fotku posto ja ne pijem recicu vam kako al da platite Gremlinu po pivo. Sala na stranu caka je u ranom ustajanju,suncu u kontri i... pivu za Gremlina.
  12. Zahvaljujem se na toplom doceku,evo kako stoje stvari. Do pre par godina vozio sam BMW koji sam na zalost prodao i od tada se po neki put ogrebem za djir od nekih prijatelja. Iz Srbije se preseliou Cg gde zivim i radim i uveliko merkam nesto na dva tocka. Verovatno Varadero 1000 ili opet BMW. Vec sam napisao sta radim i gde tako da se necu ponavljati.U svakom slucaju ovaj sajt je za mene novo otkrovljenje i osvezenje tako da cu biti redovan. Sto se CG i motora tice ovde je bogom dano za dva tocka. Postoji cak i vremenski period kada je moguce sa mora i kupanja otici na skijanje. Vidim neki od vas su redovni gosti ovih krajeva pa se iskreno nadam da cemo se druziti kad nabavim masinu a vi krenete prema dole. Jos jednom veliki pozdrav.
  13. Moj skromni doprinos i ovoj temi. Drago mi je da na ovim bajkerskim stranicama ima ovoliko dobrih fotografa. Pozdrav od muve sa jedno sto i kusur kila. ;D
  14. Ipe

    Macro

    Pa kad sam vec poceo ajde da se prikacim i na ovaj makro. Nisam bas neki strucnjak u ovoj sveri al se trudim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja