Jump to content

Moto Zajednica

DELIJA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    87
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu DELIJA

  • Rođendan 27.08.1981.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.urbanmotors.rs

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    YAMAHA DIVERSION 900

Poslednji posetioci profila

1770 profile views

DELIJA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

40

Reputacija u zajednici

  1. Kada smo objavili datum Festa samo je NS imao taj datum(na našu žalost,super ekipa).Mi planiramo skoro celu godinu u napred tako da je datum podređen bendovima kad ko može da se najbolje uklopi.Dobre ideje za bendove,hvala
  2. Dubioza bi bila lepa promena,još neka ideja?
  3. Bratac stvarno tajfun,koji bi bend voleli da čujete sledeće godine?Moji predlozi su Hladno pivo,Brkovi i Goblini.
  4. Hvala ekipi BJBIKERS na saradnji,moram da se pohvalim da iz saradnje smo napredovali u iskreno prijateljstvo.Definitvno vaš štand je bio najnasmejaniji i jedino što mi je žao što nisam mogao više vremena provesti u druženju sa vama ali zato postoje drumovi i kafane da nastavimo našu priču.
  5. Jedno od najvećih imena domaćeg rokenrola, grupa KERBER, nastupiće na drugom izdanju Arhangel festa!
  6. I ja da ti česitam,da te u zdravlju služi. Ja sam imao ST1100 i spasila mi je glavu. Uleteo magarac u mene bez kočenja a ja išao 120km/h u desnoj traci. A sada peglam Diversion900 i mogu ti reći za oba motora top za duge ture,Evropa je malo glomazna za manevrisanje u uskom prostoru ali sve ostalo vrh!
  7. Jedan od najpoznatijih i najaktuelnijih domaćih bendova nastupiće ovog proleća na Arhangel festu! Na Dunavskom keju u Grockoj 26.maja slušaćemo grupu S.A.R.S.!
  8. U zdravlju da je nosiš.
  9. Drugi „Arhangel Fest“ biće održan 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj! Sledeći naše principe i srce u ljubavi prema motociklizmu i muzici, imali smo priliku da za sve ljubitelje rock'n'roll, punk i heavy metal zvuka organizujemo prvi rock i moto događaj “Arhangel fest” koji je u avgustu 2017.godine održan na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka, u delu Beograda gde je MK Arhangel Srbija i osnovan, sad već davne 1992.godine. Sama lokacija “Arhangel festa" je u nama probudila osećaj tradicije i doslednosti idealima koje MK Arhangel Srbija predstavlja za sve članove ovog moto kluba. Tu tradiciju i ideale želimo da delimo sa svim dobronamernim ljudima. Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo. Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo. 25. i 26. maja ćemo ugostiti dva velika imena domaće muzičke scene, čija imena ćemo saopštiti u narednom periodu. Uz njih će, naravno, nastupiti još nekoliko sjajnih bendova koji će svojim angažmanom doprineti kompletnom raspoloženju. Ukoliko budete posetili rock moto "Arhangel fest", bicete svedoci visokog stepena organizacije jednog moto rock događaja na kome ćete moći da pronađete sve potrebne elemente koji će učiniti da se osećate kao kod kuće. Organizovan je prostor za kamp, parking, organizovano je obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja. Moto klub Arhangel Srbija ima za cilj da podigne standard održavanja moto rock događaja i širi osnovna načela moto kluba, a to su: porodica, posao, prijatelji, postovanje, čast i motociklizam. Budite deo ARHANGEL FESTA i posetite nas 25. i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj!
  10. Izvinte zbog neprijatnosti,kontaktiracemo Dobergard u vezi tog propusta.Molim vas ako vam nije tesko posaljite mi na pm tacno sta je radnik obezbedjenja uradio da bih im prosledio.
  11. Naša ideja i jeste da to postane tradicija kao i da se postave neki viši standardi na moto manifestacijama. Jako mi je drago da su ljudi prepoznali naš trud ali i kritike su dobro došle jer samo tako možemo napredovati kao moto zajednica.Planiramo da malo više učestvujemo u svim akcijama moto udruženja,od humanitranih akcija do bezbedne vožnje.Slobodno nam se obratite bez obzira na vaše udruženje,boje ili šta god a mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret.
  12. Jako kvalitetno vreme sam proveo sa vama
  13. Iskreno sumnjam da je neukusna sala od 10 min pokvarila dozvivljaj 12 bendova koji su nastupali.
  14. To je bila sprdnja od 10 min,iskreno ne znam ko je pustio to ali mi je receno da je bila zajebancija.Iskreno nije se meni svidelo kako je zvucalo
  15. Ne znam o kakvim ubistvima pricas.Mnogo smo truda i sredstava ulozili da bi napravili vrhunski dozivljaj.Pretres je bio samo za one koje ulaze peske jer je bilo pokusaja unosenja pirotehnike.Ja sam licno nadzirao ophodjenje obezbedjenja prema gostima,iskreno se izvinjavam ako je bilo nekih neprijatnosti.Molim vas da sve sugestije izlozite da bi sledece godine bilo jos bolje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja